Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 250.

• κλειδωμένος η όχι ????

• Παράθεση από amavroudis: “Όταν έχεις απενεργοποιημενο τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής γράφει κάτω δεξιά στο desktop: test mode. Κάνεις το 1, reboot καιετα κάνεις το 3. Reboot και συνδέεις το τηλέφωνο για να αναγνωριστεί... ” έχει αναγνωριστεί, είμαι πριν απο αυτό Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (Qualcomm Only) Το παραπάνω πρόγραμμα οδήγησης χρειάζεται για να μπορούμε να φλασάρουμε Fastboot Rom σε τρόπο λειτουργίας EDL, με το MiFlash Tool σε Xiaomi κινητά με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon και κλειδω…

• Παράθεση από thanfun: “Δεν βγάζει το όνομα της δηλαδή όταν ανοίξεις "ο υπολογιστής μου"? Είναι θέμα drivers, ψάξε στο google με το όνομα του κινητού για drivers, πχ από mi.com Μια άλλη λύση είναι να βάλεις το mi pc suite, το οποίο βάζει μαζί και drivers ” ωραία την εχει αναγνωρίσει , τώρα συνεχίζω εδώ ????? Android Bootloader Interface (MTK & Qualcomm) Για να ελέγξουμε αν έχει εγκατασταθεί σωστά το παραπάνω πρόγραμμα οδήγησης, θα πρέπει να βάλουμε το κινητό μας σε τρόπο λειτουργίας fastboot. Ανο…

• Παράθεση από thanfun: “ενταξει μπορει και να μην γραψει test mode ή μαλλον λειτουργια δοκιμης συνεχισε παρακατω ” εχω κάνει άπειρες φορές το βήμα αυτό και δεν αναγνωρίζει την συσκευή

• Magic WormHole

Dimitra Kgianni - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

στο φουρνο ειναι, ψήνετε !!!! 3 παιδιά έχω να ταισω.

• Παράθεση από amavroudis: “Όταν έχεις απενεργοποιημενο τον έλεγχο ψηφιακής υπογραφής γράφει κάτω δεξιά στο desktop: test mode. Κάνεις το 1, reboot καιετα κάνεις το 3. Reboot και συνδέεις το τηλέφωνο για να αναγνωριστεί... ” Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή και αφού βεβαιωθούμε ότι έχει απενεργοποιηθεί ο έλεγχος ψηφιακής υπογραφής και έχουν μπει τα Windows σε τρόπο λειτουργίας ελέγχου (Test Mode) δεν μπαίνει ποτέ όμως, το έχω κάνει 3 φορές τουλάχιστον . μετά την επανεκκίνηση δεν μπαίνει σε tes…

• Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή και αφού βεβαιωθούμε ότι έχει απενεργοποιηθεί ο έλεγχος ψηφιακής υπογραφής και έχουν μπει τα Windows σε τρόπο λειτουργίας ελέγχου (Test Mode) πως το ελέγχω αυτό ? τρέχουμε ξανά το αρχείο xdi_1.x.x.exe. Αν εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο θα πρέπει να επιλέξουμε "Install This Driver Software Anyway" δεν εμφανίστηκε ποτέ Android Composite ADB Interface και MTP USB Device (MTK & Qualcomm) Συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή και αμέσως ξεκινάει η αναγνώριση του …

• Magic WormHole

Dimitra Kgianni - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Καλησπέρα στην παρέα Σήμερα παρέλαβα το κινητό μου, έχω αυτήν την ρομ, τι κάνω από εδώ και πέρα;;; ” Ο δολοφόνος, γυρνάει πάντα στον τόπο του εγκλήματος...και 2η κ 3η κ 4η άμα χρειαστεί φορά!! :popcorn: :popcorn: *Μάκη, ήρθε η ώρα να μαλώσουμε μου φαίνεται* ” και 10η αμα χρειαστεί

• Παράθεση από amavroudis: “Αν θέλεις λόγω προσωπικών δεδομένων σβήσε τα ΙΜΕΙ νούμερα κάτω δεξιά στη φωτογραφία που ανέβασες στο post #3781... Το τηλέφωνο που αγόρασες είναι το MEE7S χωρίς τη δυνατότητα λήψης της συχνότητας Β20. Αν θέλεις ελληνικά θέλει ξεκλειδωμα ο bootloader και πέρασμα twrp και ελληνικής xtrv, όπως αναφέρθηκε. Οδηγούς στον υπολογιστή σου Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Ξεκλείδωμα Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρω…

• Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Παράθεση από thanfun: “δες καταρχην απο εδω Εκδόσεις Redmi Note 5 - Redmi Note 5 Versions (Whyred) και απο το τι γραφει στο πισω καπακι αλλα και στα info του τηλεφωνου τι μοντελο ειναι, αν ειναι global κτλ μετα για να βαλεις ελληνικα διαβασε απο εδω που ρωτα καποιος τα ιδια περιπου με εσενα Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred) παντως για να ξεκλειδωσεις θελει 15 μερες αναμονη δες εδω Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) ” δεν πολυ …

• Παράθεση από thanfun: “δες καταρχην απο εδω Εκδόσεις Redmi Note 5 - Redmi Note 5 Versions (Whyred) και απο το τι γραφει στο πισω καπακι αλλα και στα info του τηλεφωνου τι μοντελο ειναι, αν ειναι global κτλ μετα για να βαλεις ελληνικα διαβασε απο εδω που ρωτα καποιος τα ιδια περιπου με εσενα Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred) παντως για να ξεκλειδωσεις θελει 15 μερες αναμονη δες εδω Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) ” δεν πολυ κατάλαβα απο τον πίνακα για τις…

• κανένας στην παρέα?

• Μόνο αυτό έχει στο κουτί

• Παράθεση από amavroudis: “Αν πας στον updater δεν σου βγάζει αναβάθμιση; Τι έκδοση είναι; Από πού το πήρες; Έχει αυτοκόλλητο global version στο κουτί του; ” απο banggood το πήρα . Αυτοκόλλητο δεν έχει . Αναβαθμιση μου ζητάει να κάνω, αλλά δεν έχει ελληνικά , μόνο κινέζικα και αγγλικά

• Καλησπέρα στην παρέα Σήμερα παρέλαβα το κινητό μου, έχω αυτήν την ρομ, τι κάνω από εδώ και πέρα;;;

• Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Να κάνω αίτηση από τώρα για ξεκλείδωμα;;;; Γιατί κάπου διάβασα ότι αργεί η έγκριση;

• παρήγγειλα αυτο και τους είπα ότι θέλω την official global rom, αν σε περίπτωση μου στείλουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι, ακόμα και την china version μπορώ να την αλλάξω μόνη μου? Πρέπει να κάνω αίτηση για ξεκλέιδωμα ???

• Καλημέρα σας , Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους Μια ερώτηση , μόλις παρήγγειλα το xiaomi redmi note 5 από banggood, το σαιτ αναφέρει ότι είναι με official global rom, αν όμως μου την στείλουν με άλλη rom, τι ακριβώς θα κάνω???

• τελικά θα διαλέξω αυτό που μου πρότεινε demakhs, απλά θα το πάρω απο το bangood, όμως θέλω τα φώτα σας, τι πρέπει να διαλέξω από τις επιλογές αποστολής ????

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις , όμως όσες ευρωπαικές αποθήκες κοίταξα όλες είναι σε "in stock notice" . Το ήθελα γρήγορα για την μαμά μου, για τα γενέθλια της. Στα μαγαζιά που πήγα , τα έχουν ακριβά για αυτά που προσφέρουν. τεσπα, θα κοιτάξω απο Κινα να δω