Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 250.

• Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Καλησπέρα σας Θέλω να αγοράσω τάμπλετ για την μαμά μου, κατα προτίμηση απο ευρωπαική αποθήκη, έχετε να μου προτείνεται κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα (κινέζικο) απο ευρώπη? ” Για δες αυτό, είναι καλή περίπτωση .. Chuwi Hi9 Air CWI546 4G Tablet PC - $179.99 Free Shipping|GearBest.com ” Ευχαριστώ πολύ, αλλά αν δεν κάνω λάθος το συγκεκριμένο το στέλνουν από Κίνα μόνο.

• Καλησπέρα σας Θέλω να αγοράσω τάμπλετ για την μαμά μου, κατα προτίμηση απο ευρωπαική αποθήκη, έχετε να μου προτείνεται κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα (κινέζικο) απο ευρώπη?

• Καλησπέρα σας Έχω μια ερώτηση να κάνω, δεν έχω κάνει update της rom εδώ και κάνα χρόνο. Δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα το κινητό, απλά ρωτάω αν πρέπει να γίνει αυτό η όχι.

• Αναζήτηση android tv box

Dimitra Kgianni - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπερα, ευχαριστώ για τις ιδέες. Βρήκα κάτι απο ευρωπαική αποθήκη , για να αποφύγω το τελωνείο. Αυτό εδώ . Καλό φαίνεται απο τα reviews

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την συμβουλή @zananiro Θα κοιτάξω να βρω κάποιο

Μήνυμα

Παράθεση από bzanios: “@Dimitra Kgianni Όπως αναφέρει και ο @Thracia η απόφασή σου εξαρτάτε από πολλούς παράγοντες. Αυτό όμως που ήθελα εγώ να πω είναι ότι, προσωπικά θα προτιμούσα το Android. Ο λόγος είναι ότι το play store έχει πιο μεγάλη γκάμα εφαρμογών. Υπάρχουν πιο πολλές συσκευές στην αγορά άρα δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην υποστήριξη των εφαρμογών. Αντίθετα το store της Microsoft είναι πολύ πιο μικρό και πιο κλειστό (Like Apple), άρα πιο λίγες εφαρμογές - πιο ακριβές κ.τ.λ. Αυτό μπορεί α…

Μήνυμα

Παράθεση από bzanios: “@Dimitra Kgianni CShell: Η δυναμική επιστροφή της Microsoft στον χώρο των smartphones; Αν διαβάσεις το παραπάνω άρθρο του forum, μάλλον θα σου λυθεί η απορία. ” Άρα προτείνεις windows ???? Η λάθος κατάλαβα

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “gearbest Ευρωπαϊκή αποθήκη όποιο βρεις με 2 gig και πάνω ram και android 6 ” android???? Κάτι σε windows σκεφτόμουν. Η βλακεία θα κάνω

Μήνυμα

καλησπερα σας Δεν ξέρω αν είμαι στό σωστό τοπικ ,αλλά θα σας ρωτήσω έτσι και αλλιώς . Έχει χαλάσει το λάπτοπ μου, ο μάστορας μου ζήτησε αρκετά χρήματα για την επισκευή του ,τα οποία δεν με συμφέρει να δώσω για επισκευή, και δεν πάω να αγοράσω καλύτερα καινούργιο . Σκέφτομαι αφού έχω smart tv ,να πάρω αυτά τα pc stick η mini pc. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό, και προπαντός γρήγορο;;;;;;;;;

• @demakhs έχασες πολλά...κρίμα....την επόμενη φορά

• αυτό ήθελες?

• τι κάνω???? βοηθεια Ξανά τον οδηγό απο την αρχή κάνω??? (flash την ελληνική ρομ για πρώτη φορά)

• xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0.zip

• εκανα απο το 3 και κατω ολα καλά, μετα πήγα στον οδηγό Flash την Ελληνική ρομ για πρώτη φορά...και στο βήμα - Τώρα που βλέπουμε την συσκευή μας συνδεμένη μπορούμε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Πληκτρολογούμε adb reboot bootloader μου έβγαλε αυτό .....τι έκανα θεε μου???

• Κάνω όλα τα βήματα? ακόμα και το πέρασμα τις china dev?? η απο κάποιο βήμα και κάτω? εχω μπερδευτεί

• Παράθεση από Thracia: “@Dimitra Kgianni Φοβερή πόρτα Αν την κατέβασες στο κινητό πήγαινε στον updater και περνά την. Θα έχει . και Ελληνικά. Μετα άμα θες κεκλειδωνεις με το δικό σου account ή μπαίνετε στο en.miui.com να κάνετε μερικά ποστ με το άλλο ” όταν την περάσω στο κινητό μου, απο ποιο βήμα και μετά συνεχίζω? Στον οδηγό για ξεκλείδωμα που λεεί να περάσω την china dev και μετά????

• Παράθεση από Thracia: “@Dimitra Kgianni μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αλλά καλό είναι να υπάρχει και για το λογαριασμό που θα βάλετε στο τηλέφωνο. Το κατέβασες αυτο που σου έστειλα; ” έκανα νέο λογαριασμό στο mi account του κινητού συνδεμένο με το νούμερο τις αδερφής μου.Πήγα να κάνω καικαινούργια αίτηση, αλλά δεν μ'αφήνει λεεί αυτό : Sorry, your application has been rejected. The more active your Mi Account is, the more likely your application will get approved. Το άλλο έχει κατέβει μόλις τώρα

• Παράθεση από Thracia: “@Dimitra Kgianni Απο εδώ MIUI 8 Global Beta ROM 6.8.18 Released: Full Changelog and Download Links - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Κατέβασε . την redmi note 3 Qualcomm Την recovery. Κατέβασε την κατευθείαν στο κινητό Μετα θα πας στον updater και θα κάνεις απο εκεί το update Εννοείται λογαριασμός και αίτησή ” 'Εννοείται λογαριασμός και αίτησή" εννοείς το mi account την εφαρμογή κινητού???????? ΟΥΠΣ!!!!!! αίτηση ??? δεν μπορώ να χρεισημοποιησω την παλιά μου άδεια…

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “ναι αλλά δεν θυμάμαι πως? με τον @Thracia το μαγειρεύαμε μέσω chat ” Καλημέρα!Μισό να καταπιώ το παστίτσιο Και στέλνω λινκ ” @Thracia Καλημέρα, θυμάσαι που το κινητό μου έβγαζε συνέχεια can't verify update τελικά τι είχαμε κάνει?

• ναι αλλά δεν θυμάμαι πως? με τον @Thracia το μαγειρεύαμε μέσω chat