Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 250.
-
Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “η σύνδεση να γινόταν που? στο κινητό ακόμα δεν συνδέθηκα με το mi account και στο pc ούτε ξέρω πως θα μπορόύσα να συνδεθώ, ” οπότε κατέβασε παλι την fastboot στο pc και ακολουθα τον οδηγο που υπαρχει εδω ” την Fastboot στο pc??? τι ακριβώς εννοείς? εγω ξέρω μόνο fastboot το λαγουδάκι..
-
Παράθεση από tuxx: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Δεν ξέρω τι να πω, όλα σε μένα τυχαίνουν. Κατέβασα στο κινητό μου την china dev, για να ξεκλειδώσω, και πάλι μου γράφει Can't verify update, το κινητό είναι καινούργιο του κουτιού...Ολα σε μένα? ” Όχι δε συμβαίνουν μόνο σε σένα. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και επειδή βαρέθηκα να δοκιμάζω με τον updater, τελικά κατέβασα το tgz και το πέρασα μέσω fastboot. Τελικά η κινέζικη dev μπήκε μια χαρά και στη συνέχεια έκανα το unlock με επιτυχία. ” και α…
-
Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Δεν ξέρω τι να πω, όλα σε μένα τυχαίνουν. Κατέβασα στο κινητό μου την china dev, για να ξεκλειδώσω, και πάλι μου γράφει Can't verify update, το κινητό είναι καινούργιο του κουτιού...Ολα σε μένα? ” Αυτη τη στιγμη,αντιμετωπιζει κι αλλος χρηστης παρομοιο προβλημα.Ισως εχει προβλημα ο server,δοκιμασε να ξεκλειδωσεις αργοτερα. Να ρωτησω και κατι αλλο...Εχει τις ιδιες ακριβως διαστασεις με τη δικη σου συσκευη; ” ακριβώς το ίδιο σε διαστάσεις με τ…
-
Παράθεση από Bodai: “@Dimitra Kgianni αν δεν έχεις Play Store το κατεβάζεις απο εδω -> Flashify 1.9.2 APK Download by Christian Göllner - APKMirror , το βάζεις μέσα στο C:\Adb ΕΝΝΟΕΙΣ ΦΑΚΕΛΟ??? , γραφεις ΠΟΥ????adb devices να βεβαιωθείς ότι ο η/υ σου βλέπει την συσκευή και στο τέλος γράφεις adb install com.cgollner.flashify_1.9.2-64_minAPI14(armeabi,armeabi-v7a,mips,x86)(nodpi).apk ”
-
Παράθεση από nflo: “Ξεκλειδώστε το bootloader αν έχει κλειδωθεί περνά το twrp που είναι θέμα δευτερολέπτου και μετά βάλε την ελληνική rom σε μία microsd και φλάσαρε την. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Το bootloader υποτίθεται το ξεκλειδωσα πριν περάσω στην dev. Έτσι δεν είναι, σύμφωνα με τον οδηγό αναφέρομαι