Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 250.
-
Παράθεση από astrah: “@Dimitra Kgianni σου έβγαλε κανονικά ότι ξεκλείδωσες το unlock toll; xiaomi-miui.gr/community/index…ck-Note3-jpg/?thumbnail=1 αν έχεις περάσει ήδη κανονικά το twrp αγνόησε το μήνυμα μου . (εχω την ιδια απορια με @Thracia) ” Αυτό που δείχνει η φοτο κανονικά και σε μένα το έβγαλε. Ακόμα δεν ξεκίνησα το φλασαρισμα της ελληνικής (παιδιά στο σπίτι) αλλά φοβόμουν αυτό με την σύνδεση με καλώδιο USB.
-
Καλημέρα σας Μία άλλη ερώτηση, (αγαπητέ @demakhs να με συγχωρεσεις).... Τι μπορεί να πάθει το κινητό την ώρα που φλασαρεις την ελληνική ρομ, και είσαι σε fastboot, εάν βγει από το USB καλώδιο;; ;; Γιατί όπως ανέφερα στο 1ο μήνυμα, έχει πρόβλημα στην φόρτιση, δεν κάνει καλή επαφή το καλώδια με την είσοδο.
-
Παράθεση από Thracia: “Και κάτι ακόμη απο τον updater τι προσπαθείς να εγκαταστήσεις; Το unlock tool το τρέχεις στο pc βάζεις το κινητό σε fastbood mode το συνδέεις στο pc και βουαλα unlock Αυτήν την απορία την εχω απο την προηγούμενη φορά can't verifie update package.Πιο package? ” Διαδικασία ξεκλειδώματος: 1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Πηγαίνετε στην εφαρμογή Updater (Αναβάθμιση) της MIUI, πατήστε στις τρεις κουκίδες στο επάνω στην …
-
Καλησπέρα στην παρέα Από τι βλέπω μερικοί είχατε ένα άγχος μαζί μου Την τελευταία φορά με συμβουλεψε ο Τάκης να κάνω καινούργιο λογαριασμό και καινούργια αίτηση για ξεκλείδωμα, έτσι και έκανα. Σήμερα λοιπόν είπα να κάνω μια άλλη προσπάθεια. Μπαίνω στο MI account από την εφαρμογή στο κινητό μου (το καινούργιο account) Άδεια για ξεκλείδωμα έχω πάρει. Πάω στο updater, πατάω τις 3κουκιδες, πατάω επιλογή πακέτου αναβάθμισης.... και βγαίνει "can't verify updater"..... Πείτε μου, τι λάθος κάνω; Δεν μπο…