Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 250.
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “ ” Δήμητρα τι γίνεται ; Έχουμε καμιά εξέλιξη ή θα μείνεις με την Άγγλο κινέζικη rom ; :confused: Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα μείνω με την αγγλοκινέζικη, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που κάνω λάθος. Υπάρχουν δύο λογαριασμοί που είναι συνδεμένοι με mi account, το δοκίμασα με το έναν και με τον άλλον, αποσύνδεση απο όλες τις συσκευές και σύνδεση μόνο στο pc. Κανένα δεν δουλεύει. Συνέχεια μου γράφει "can't verify update"…
-
Παράθεση από osalonikios: “@Dimitra Kgianni Το βρήκα. Λοιπον συνδεέις το τηλε΄φωνο με το acc της ανηψιάς σου. Απο κει πας ρυθμίσεις/λογαριασμος mi/συσκευές. Εκεί μέσα θα σου βγάλεις το redmi note 3 pro. Πατας επάνω και κανεις αφάιρεση. ” ΄το δοκίμασα και αυτό, τίποτα,το ακουμπάω παρατεταμένα , και δεν κάνει τίποτα
-
Παράθεση από takisfrag: “Δήμητρα με τον λογαριασμό που θες να ξεκλειδώσεις και λες ότι έχεις πάρει έγκριση ,αυτόν λοιπόν τον λογαριασμό κάνε τον από παντού αποσύνδεση και από το κινητό και θα πας να κάνεις σύνδεση μόνο στο κομπιούτερ με αριθμό κινητού μετά μπες fastboot και δοκίμασε να ξεκλειδώσεις (σίριαλ το έχουμε κάνει) Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τακη το κατάλαβα αυτό που λες, και το έκανα, αλλά να που πάω να ξεκλειδώσω αλλά δεν μου αναγνωρίζει το πακέτο που έχω κατε…
-
Attachment (ID: 20996) (Αυτο είναι το screenshot απο το λογαριασμό του pc. Δεν βλέπω πουθενά να διαγράψω την συσκευή)Attachment (ID: 20997) (Αυτή είναι η ρομ που κατέβασα)Attachment (ID: 20998) (και αυτο ειναι screenshot απο το λογαριασμο στο κινητό, εκεί που λέει devices προσπάθησα να κάνω διαγραφή συσκευής, αλλά δεν μου βγαίνει καμία τέτοια επιλογή)
-
Καλημέρα και πάλι Επειδή δεν θέλω να ξανα γίνει αυτό που έγινε εχθές μαζί μου, Σας σπατάλησα το χρόνο +10 σελίδες, είχατε όλοι την καλή διάθεση αλλά,δεν το έχω, δεν καταλαβαίνω τίποτα. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ. Θα σας πω ακριβώς, τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Το κινητο είχε μούλτι εως εχθές, σήμερα έχει την china-english official stable. Εχω φλασάρει δύο διαφορετικά κινητά, τα δικά μου, με διαφορά 2 μηνες. Τελευταία φορά ξεκλειδώσα 15 αυγούστου. οπότε νομίζω ότι μου επιτρέπεται να ξανα ξεκλειδώσω τώρα. Υ…
-
Παράθεση από takisfrag: “Δήμητρα δήμητρα ,έχεις κάνει από παντού αποσύνδεση ; ένα το κρατούμενο και έχεις πάει να κάνεις σύνδεση από κομπιούτερ ; Δεύτερον;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι, οχι Παράθεση από koko: “Τον λογαριασμό mi τον έχεις και σε άλλη συσκευή; ” ναι, σε αλλο κινητο