Επειδή αργεί το κατέβασμα, και ίσως θέλετε να πάτε για ύπνο, δεν θέλω να σας καθυστερω. Είμαι ακόμα στο 40%, μόλις τελειώσει, πάω για ξεκλείδωμα και μετά;;;;;;
Παράθεση από takisfrag: “Δεν ανησυχώ καθόλου !!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καραλαικ, έτσι... demakhs εσύ να τα βλέπεις αυτά, δεν ανησυχεί
Παράθεση από demakhs: “όχι καλέ..προς θεού.... 5 σελίδες έχουμε κάψει και ακόμα είμαστε στο δέλτα! μέχρι το ωωωωωμεεεεγααααααα....τον προειδοποίησα εγώ τον takis, αλλά δεν μου έδωσε και πολλή σημασία.... ” Εεε τι να κάνω τώρα, δεν το έχω... Takis μην ανησυχείς, το παλεύω
Παράθεση από takisfrag: “Λοιπόν για να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε τον bootloader και να προχωρήσουμε θέλουμε official China developer ή έστω stable Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και αυτό που κατεβάζει τώρα ποια είναι;
Παράθεση από takisfrag: “Πρέπει να βάλεις την official rom και μετά να πας για ξεκλείδωμα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δηλαδή πρέπει ύστερα να περάσω την china Developer, και ακολουθώ ένα προς ένα τα βήματα;;;;
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “developer china ” Εδώ Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)Απο τον updater δεν θα μπορέσεις να την περάσεις ” Ηθελα να περάσω την china developer για να ξεκλειδώσει ο bootloader ούτως ώστε να περάσω μετά την ελληνική. Με αυτόν τον οδηγό που έστειλες , πρέπει να περάσω την china developer η κατευθείαν την ελληνική περνάω?
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Προσπάθησα να κάνω τον οδηγό ξεκλειδώματος, κατέβασα την china rom αλλα στο updater με τις 3 κουκίδες που λέει, γράφει μετά package updater can't veryfi.... γιατί ? μήπως κατέβασα λάθος ρομ? Απο τις xiaomi συσκεύες που έχει για download ποια ακριβώς πρέπει να διαλέξω? ” MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτό εχω κατεβάσει αλλά γράφει can't verify
Προσπάθησα να κάνω τον οδηγό ξεκλειδώματος, κατέβασα την china rom αλλα στο updater με τις 3 κουκίδες που λέει, γράφει μετά package updater can't veryfi.... γιατί ? μήπως κατέβασα λάθος ρομ? Απο τις xiaomi συσκεύες που έχει για download ποια ακριβώς πρέπει να διαλέξω?