αμα είναι κλειδωμένος ,καλό δεν είναι? Ο οδηγός που έστειλες δεν μπορώ να τον καταλάβω, για μένα είναι λίγο μπερδεμένος, υπάρχει κάποιος άλλος οδηγός??? Συγνώμη που το λέω αυτό, αλλά πραγματικά χάθηκα
Καλησπέρα σας παιδιά Να μπω στο θέμα, το κινητό της ανιψιάς μου επιτέλους το έχω στα χέρια μου.Είναι με την multilingual και 4 μήνες σε χρήση με την ρομ αυτήν. Τώρα, πια δεν φορτίζει, κάνει περίπου 5 ώρες να πάει η μπαταρία του στο 24%, και δεν κάνει καλή επαφή ο φορτιστής με την είσοδο. Χάλια μαύρα. Οπότε πρέπει μάλλον να αλλάξω την ρομ. Βήμα προς βήμα μπορεί κάποιος να μου στείλει τους οδηγούς?
Καλημέρα σας Μία ερώτηση, xiaomi redmi note 3 pro με multilingual rom απο το κατάστημα, με ποιόν οδηγό κάνω την αλλαγή σε ελληνική ρομ και ποια ρομ ????????
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “ωραια εκανα ινσταλ τώρα λεει wipecache η reboot system???? ” ti apo ta dyo pataw?????? ” Reboot to system ” σε ευχαριστώ πολύ πολύ
Παράθεση από Dimitra Kgianni: “Παράθεση από Dimitra Kgianni: “ωραια εκανα ινσταλ τώρα λεει wipecache η reboot system???? ” ti apo ta dyo pataw?????? ” ???????
Παράθεση από geoanto555: “Κάνεις swipe to wipe και μετά πισω πισω και μπες reboot. Εκεί μεσα recovery ...και μετά install την ρομ ” ΄πάτησα back και με πήγε πάλι να τσεκάρω εκείνα, και για back δεν έχει εδώ την επιλογή