Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 116.

• Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στην ομάδα του miui.gr! Φοβερή κλήρωση. mi5 φυσικά!!! XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool

• Καλορίζικο στον νικητή! Και πάντα τέτοιες όμορφες κληρώσεις στην κοινότητα!

• Παράθεση από mixaliscy: “Και θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα ” Η εμπειρία από Κίνα έχει δείξει ότι πολλά μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή και να αλλάξουν τα πράγματα. Για το συγκεκριμένο κατάστημα θα συμφωνήσω ότι μέχρι να γίνει "μεγάλο" ήταν κορυφαίο, όχι απλά καλό. Συνδύαζε φθηνότερες τιμές και καλό service. Μεγάλωσε όμως και χάλασε πολύ. Σε διπλανά φόρουμ θα δεις ότι από το καλοκαίρι και μετά πολλοί έχουν παρόμοια προβλήματα και κακές εμπειρίες after sales service με το συγκεκριμένο. Φυσικά …

• - Την επωνυμία της επιχείρησης - Gearbest - Την Διεύθυνσή της (URL) - Gearbest.com - Tι ακριβώς αγοράσατε - Xiaomi Piston 3 earphones, Xiaomi Bluetooth Hands free - Την ημερομηνία αγοράς - 12/11/2015 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) - 1 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε - Δεν παρέλαβα ποτέ. - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) - 1 - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) - Αφού τους πλήρωσα κανονικά για "In stock" προϊόντα και ύστερα από πολλές περ…

• Ευχαριστώ την κοινότητα για τον διαγωνισμό. Φυσικά κάθε xiaomi gadget είναι ευπρόσδεκτο!

• Συγχαρητήρια στους τυχερούς! Περιμένουμε εντυπώσεις από τα mi-ακουστικά!

• Παράθεση από spirosmeg: “παιδιά βλέπω το miclud πλέον να έχει υποστήριξη απο 17 γλώσσες και φυσικά λείπουν τα Ελληνικά αν θέλετε σπαμαρετε την σελίδα τους εδώ: en.miui.com/thread-204593-1-1.html Πρέπει να εμπεδώσουν οτι ας είμαστε μια χούφτα αγορά γι αυτούς έχουμε όμως τρομερή συσπείρωση που δεν έχουν οι υπόλοιποι και θα πάρει και θα τους σηκώσει! ” Φυσικά και ζητάμε ελληνική γλώσσα!

• RE:

Vulk - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από PetranEVO: “Παράθεση από mankap: “Παράθεση από SOGOKOU: “Παράθεση από PetranEVO: “μετά απο υπόδειξη μέλους ήρθα στο κατάλληλο νήμα. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό ,μελλοντικά : 1. Nillkin 9H tempered glass Screen Protector For Xiaomi Hongmi NOTE2 Redmi Note 2 | eBay Έχει όλα τα εργαλειακιά μέσα για καθάρισμα σκόνης κτλ. ” Φιλε μου επειδη την ειχα την θηκη αυτη πριν δωσω το κινητο....σου λεω οτι δεν προκειται να παθει τιποτα !!Οταν την παραλαβεις και την δεις απο κοντα πες μου εντυπωσεις!…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Οχι ρε Αυτό συμβαίνει. Μέχρι το 100% βάζει 2000mAh, μετά βάζει 1000+mAh ακόμα.. (ναι, μεγάλη διαφορά)” Κοντά στο 4ωρο είμαι πάντα αλλά το έβγαζα στο 100% μετά απο λίγο. Πολύ κουφό αυτό που λες αλλά θα το δοκιμασω γιατί με ταλαιπωρεί πολύ η κακή απόδοση της μπαταρίας μέχρι στιγμής! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου

• - Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood - Την Διεύθυνσή της (URL): Online Shopping for Cool Gadgets, RC helicopter & Quadcopter, Mobile phone, Fashion at Banggood.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi note 2 Prime - Την ημερομηνία αγοράς: 12/11 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Παρέλαβα στις 15/12, 30+ ημέρες - Η συσκευασία: Εξαιρετική! Χοντρό κουτί απο φελιζόλ τυλιγμένο εξωτερικά με ταινία παντού. Μέσα το κουτί της συσκευής τυλιγμένο σε δ…

• RE: Πρόβλημα με μηνύματα

Μήνυμα

Παράθεση από christiano: “Καλησπερα σε ολους.Καλη χρονια με υγεια. Κατοχος redmi note 2 prime εδω και 15 ημερες.Ενημερωσεις αυτοματα και ειμαι ευχαριστημενος. Στην τελευταια ενημερωση 5.12.31 διαπιστωσα τα εξης.Αυξημενη καταναλωση μπαταριας και προβλημα στα μηνυματα. Οταν στελνω ενα μηνυμα στην απαντηση που θα λαβω δειχνει αγνωστο αριθμο.Δεν τον αναγνωριζει.Οταν τον καλεσω τον αναγνωριζει. Εβαλα το +30 σε ολες τις επαφες.ματαια.Το συγχρονισα με mi,τιποτα.Οποιος γνωριζει κατι παραπανω,ευχαριστω.”…

• Στα μυνήματα που έρχονται με αναφορά για κλήσεις ενώ ήταν η συσκευή κλειστή, ενώ έχω στις επαφές μου τα νούμερα με +30 κανονικά, στα μυνήματα δεν εμφανίζεται το όνομα. Σε ένα μάλιστα μήνυμα, αν κάνω μπρος πίσω (να μπω να διαβάσω το μύνημα) μια μου εμφανίζει το όνομα της επαφής και μια το εξαφανίζει! Πολύ περίεργο. Επίσης στις φωτογραφίες, μετά την επιλογή στροφή, σωζω αλλά χάνεται η περιστροφή. Δεν ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστό μέρος για την αναφορά σφαλμάτων. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου

• miPad2 δεν είναι αλλά έστω και η apple κάπως το παλέβει: iPad Mini 4 International Giveaway!

• RE:

Vulk - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Trickle: “Καλή χρονιά σε όλους μας , με υγεία. α!!!! και μια ταινία που πρέπει να δούμε όλοι αυτές τις μέρες youtube.com/watch?v=IOaRI3GM0GE” Χρόνια πολλά και καλά! Όσον αφορά για την ταινία.. Μήνυμα ελήφθη! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου

• Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και πάντα επιτυχίες για την ελληνική miui κοινότητα! Ευχαριστώ για το update! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου

• Ο πιο γλυκός Κινέζος...

Vulk - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Τα καλύτερα πρωτοχρονιάτικα δώρα σας έκανε ο "γλυκούλης"! Καλορίζικα και καλή χρονιά!

• Καλύτερο tempered glass / θήκη!

Μήνυμα

Παράθεση από SOGOKOU: “Παράθεση από Vulk: “Παράθεση από SOGOKOU: “Παράθεση από sokri_m: “Καλημέρα κ Χρόνια πολλά σε όλους τους συμφορουμητες!!! Εγώ χθες παρέλαβα την παρακάτω θήκη pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=252129070376&alt=web Κουμπωνει πολύ καλά, έχει ωραια αίσθηση, ειναι πολυ ωραια αλλά έκανε το τηλ αισθητά πιο βαρυ.... Μάλλον θα πάω σε απλή σιλικόνη nilkin που καλύπτει και τις τρύπες για να αποφυγή κ τη σκόνη στην selfie cam ” Καλημερα φιλε μου για τις τρυπες στα ακουστικα εγω εχω…

• Ο πιο γλυκός Κινέζος...

Vulk - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Sitalkas: “Παράθεση από Vulk: “Παράθεση από Sitalkas: “μήπως ο γλυκούλης έχει κανένα κουπονάκι για το forum μας; μέρες που ναι ” Δεν γνωρίζω για κάποιο κουπόνι άλλα αν του στείλεις ένα μύνημα πριν παραγγείλεις σίγουρα θα σου κάνει καλύτερη τιμή.;) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγώ ένα mitu ήθελα. τι έκπτωση να ζητήσω; αφού όμως το συγκεκριμένο κατάστημα έχει κάνει μεγάλο τζίρο από εδώ μέσα, δε θα ταν παράλογο να χει βγάλει κάποιο κουπονάκι για τo forum …

• RE:

Vulk - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Sitalkas: “μήπως ο γλυκούλης έχει κανένα κουπονάκι για το forum μας; μέρες που ναι” Δεν γνωρίζω για κάποιο κουπόνι άλλα αν του στείλεις ένα μύνημα πριν παραγγείλεις σίγουρα θα σου κάνει καλύτερη τιμή.;) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk