Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 116.

• Καλύτερο tempered glass / θήκη!

Vulk - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από kapsts: “Απο που εκανες την αγορα? Αυτο ειναι οκ? S1 Nillkin Anti-burst Tempered Glass H+ Film + Camera Film For Redmi Note 2 New | eBay ” Από τα περιεχόμενα της συσκευασίας στον σύνδεσμο που παραθέτεις βλέπω ότι λείπουν το υγρό πανάκι, το στεγνό, καθώς και η ηλεκτροστατική ταινία που χρησιμοποιείς πριν την εφαρμογή του glass. Παρ' όλα αυτά η τιμή του είναι σχεδόν ιδια. Είσαι σίγουρος ότι είναι αυθεντικό; Από το gearbest το πήρα εγώ.

• Δυστυχώς όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τρόπο να μεταφέρω τις συνομιλίες μου στο prime μου! Μόνο οι ομάδες στις οποίες συμμετείχα μεταφέρθηκαν αλλά χωρίς τα μηνύματα και αυτές. Θα πρέπει να το κοιτάξουν αυτό.

• Καλές γιορτές !!!!!!

Vulk - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

τηλέφωνο -> Ρυθμίσεις -> Τόνοι πληκτρολογίου -> Ήχοι -> Πλήκτρα του πιάνου η "παρτιτούρα": 333 333 35123 444433 322125 333 333 35123 444433 55421 Και είμαστε έτοιμοι να πούμε τα mi-κάλαντα φέτος!

• Καλύτερο tempered glass / θήκη!

Μήνυμα

Παράθεση από SOGOKOU: “Παράθεση από Vulk: “Λοιπόν παρέλαβα το redmi note 2 μου (καταπληκτικό θηριάκι!). Ύστερα από φλασάρισμα της ελληνικής ρομ και στήσιμο εφαρμογών κλπ, του πέρασα την nilkin H+ που είχα παραγγείλει (μέρες πιο μετά από το κινητό αλλά έφτασε πολύ πιο γρήγορα, περισσότερα θα γράψω στο αντίστοιχο νήμα)! Έίναι η πιο πλήρης προστασία που έχω δει. Έρχεται με καθαριστικό μαντιλάκι υγρό, ένα στεγνό για μετά και ηλεκτροστατική ταινία που την κολλάς - ξεκολλάς κατα μήκος της οθόνης, για …

• Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Καλησπέρα σας και εδώ! Θα ήθελα τα φώτα σας σε μερικές ερωτήσεις. Θέλω να πάρω για την κοπέλα μου το redmi note 2. Από vickmall ποιο επιλέγω αυτό Original XIAOMI Redmi Note 2/HongMi Note 2 Smartphone 4G FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core 2.0GHz 2GB 16GB 5.5 Inch FHD 13.0MP (FDD) ή αυτό Original XIAOMI Redmi Note 2 Smartphone TD FDD LTE MTK Helio X10 Octa Core 2.0GHz 2GB RAM 16GB ROM 3060mAh (TD FDD) . Επίσης βρήκα για κατέβασμα την τελευταία stable ελληνική αλλά…

• nilkin H+

Μήνυμα

Λοιπόν παρέλαβα το redmi note 2 μου (καταπληκτικό θηριάκι!). Ύστερα από φλασάρισμα της ελληνικής ρομ και στήσιμο εφαρμογών κλπ, του πέρασα την nilkin H+ που είχα παραγγείλει (μέρες πιο μετά από το κινητό αλλά έφτασε πολύ πιο γρήγορα, περισσότερα θα γράψω στο αντίστοιχο νήμα)! Έίναι η πιο πλήρης προστασία που έχω δει. Έρχεται με καθαριστικό μαντιλάκι υγρό, ένα στεγνό για μετά και ηλεκτροστατική ταινία που την κολλάς - ξεκολλάς κατα μήκος της οθόνης, για να αφαιρέσει κάθε ίχνος σκόνης. Έπειτα από …

• Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Βαγγέλη ( caeser ) για την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά του στην ελληνική miui κοινότητα!

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Vulk: “Πολύ αναλυτικός ο οδηγός! Σε αναμονή για το redmi note 2 μου και διαβάζω σε μια προσπάθεια να προετοιμαστώ όσο γίνεται το δυνατόν καλύτερα. Υποθέτω αυτός ο τρόπος είναι μονόδρομος για κάποιον που δουλεύει σε macintosh! ” Για να ακολουθήσει κάποιος αυτό τον οδηγό πρέπει να έχει TWRP recovery στη συσκευή του. Επειδή ΟΛΕΣ οι συσκευές που έρχονται εδώ, έρχονται με Mi-recovery, αρχικά υπάρχει ..."κόλλημα". Για να το προσπεράσεις αυτό το πρόβλημα, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡ…

• Ο πιο γλυκός Κινέζος...

Vulk - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Πλάκα πλάκα αν δεν έχεις τranu και μ"μπορείς" να το ξεχάεις, θα σου έρθει σαν μια ευχάριστη έκπληξη το δέμα απο εκεί που δεν το περίμενες!

• Ο πιο γλυκός Κινέζος...

Vulk - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από sidnick10: “Και εδω μια απο τα ιδια. Το δεμα απο 4/12 στο αεροδρομιο αλλα νεο κανενα απο τοτε... Ας ειναι μονο αυτο το προβλημα μας στην ελλαδα του 2015.... ” Λες να επανενεργοποιήθηκε η εγκύκλιος και μας έρθουν έξτρα "δωράκια" στα ΕΛΤΑ; ” Μακάρι να μην ισχύει κάτι τέτοιο. Και εμένα το redmi note 2 μου από 1/12 έφτασε Ελλάδα, αλλά ακόμα δεν έχει κουνηθεί!

• iPad mini 16 Gb Giveaway!!! Nexus 6P International Giveaway!! άλλο ένα Nexus 6P Giveaway!!!

• Αγορά αξεσουάρ

Vulk - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Nillking glass και αυθεντική case για το redmi note 2 , πήρα από τον γλυκούλη yeso. Ακόμα τα περιμένω βέβαια.

• Ψηφοφορία από το android authority για να αναδειχθεί το android smartphone of the year και ο νικητής θα το κερδίσει κιόλας!

• Αγορά Redmi Note 2

Μήνυμα

Μέθοδο αποστολής επιλέγω πάντα την δωρεάν ώστε όσο μπορώ να αποφεύγω το φλερτ με τελωνείο. Δες το tracking μου. Έχει φτάσει Ελλάδα από Τρίτη 1 Δεκέμβρη αλλά έχει κολλήσει εκεί. Προφανώς γίνεται ο κακός χαμός και δεν έχει ανοιχτεί ακόμα ο σάκος ώστε να σκαναριστεί και να προωθηθεί το δέμα. Γενικά από όσα διαβάζω, αυτές τις μέρες υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι και καθυστερούν τα δέματα κατά την άφιξή τους. 2015-12-01 11:09 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2015-11-22 15:45 Despatched to ov…

• Αγορά Redmi Note 2

Μήνυμα

Με το καλό να παραλάβεις! Και εγώ από banggood το αγόρασα το prime αρχές Νοέμβρη από Κίνα, έχει φτάσει Αθήνα ήδη αλλά έχει κολλήσει εκεί!

• LG Nexus 5X 32GB Giveaway!!LG Nexus 5X 32GB Giveaway!! One Plus X International Giveaway!! Kindle Fire 7" Giveaway!! UMI eMAX Mini

• Ένα giveaway για τους φίλους του The Walking Dead !

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Vulk - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Η selina του vickmall επιβεβαίωσε ότι έχουνε stock και στέλνουν κανονικά χωρίς αναμονή.

• Unpacking από τον yeso521

Vulk - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Vulk: “Άπαιχτο unboxing! Δεν πιστεύω τώρα που μας γλύκανες να μην ανεβάσεις και άλλο;;; Πότε παραλαμβάνεις ξανά;! ” Προς το παρόν "δουλεύω" μια νέα παραλλαγή του μασκώτ... Απο MITU σε ...MELU ("Μέλα" είναι το κανονικό της όνομα) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7678/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7679/ ” Κούκλα η μικρή! Η καλύτερη μασκωτ για τα unboxing σου!

• Unpacking από τον yeso521

Vulk - - Hands on - Review

Μήνυμα

Άπαιχτο unboxing! Δεν πιστεύω τώρα που μας γλύκανες να μην ανεβάσεις και άλλο;;; Πότε παραλαμβάνεις ξανά;!