Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 116.
-
Xiaomi Redmi Note 3
Vulk - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΤο νέο Redmi NOTE 3! image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg Specs: - Helio X10 MediaTek Flagship Processor - 4000 mAh large battery - Metal body, 8.65mm, 164g - Fingerprint sensor - 13MP PDAF Autofocus - 5MP front camera - 2GB LPDDR3 dual-channel - 1080P, 5.5” full HD - 4G Dual SIM, both SIM slots support 4G - 802.11ac Wi-Fi Σε δύο εκδόσεις 2GB RAM + 16GB ROM και 3GB RAM + 32GB ROM .
-
Xiaomi Redmi Note 3
Vulk - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxovios: “ΥΓ βλέπω μερικούς που αγχώνονται μην "παλιώσει" η συσκευή τους; Μα αυτό είναι το πρόβλημα;;;; Ή να κάνετε σωστά και γρήγορα την δουλειά σας;;;; Αν θέλετε κάθε φορά το latest and greatest, be prepared to pay for it and stop whinning. ” Ούτε εγώ αλλά ούτε ο φίλος @GR_Macedon , χωρίς να θέλω να μιλήσω εκ μέρους του αλλά από όσα κατάλαβα και από τα δικά του μηνύματα, αγχωνόμαστε ή κλαψουρίζουμε (whining). Πλάκα κάνουμε φυσικά! Εγώ προσωπικά ειρωνεύομαι αυτούς που θέλουν το …
-
Xiaomi Redmi Note 3
Vulk - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΕπειδή μόλις το τελευταίο 6μηνο παρακολουθώ την xiaomi, βγάζει τόσο γρήγορα τα νέα της μοντέλα; "Πάλιωσε" το redmi note 2 μου πριν καν το παραλάβω!
-
Xiaomi Redmi Note 3
Vulk - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΚαι ακόμα περιμένω το redmi note 2 prime που είναι καθ' οδόν! Μήπως να μην παραλάβω ώστε να αποκτήσω σε κανένα 2μηνο(?) το 3?
-
Στις 24 Νοεμβριου η Xiaomi σε ειδική τελετή θα παρουσιασει ένα νέο προϊόν
Vulk - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΚαι μερικά ακόμα teaser: 6ib7r9.jpg 2r7926s.jpg
-
http://www.honorbuy.com/ και Κινέζικες κουτοπονηριές σε θέματα εγγύησης
Vulk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑπό την προσωπική μου εμπειρία δεν άξιζε να πληρώσω παραπάνω και να παραλάβω σε χρόνο αντίστοιχο Κίνας! Το τrack του banggood μου είχε βγάλει μια FlytExpress αλλά δεν είχα tranu και δεν μπορούσα να παρακολουθήσω την πορεία του δέματος. Την ίδια εταιρία, FlytExpress, χρησιμοποίησε το banggood και στις 2 τελευταίες μου παραγγελίες που στάλθηκαν όμως από Κίνα αυτή την φορά. Άντε βρες άκρη τώρα!
-
http://www.honorbuy.com/ και Κινέζικες κουτοπονηριές σε θέματα εγγύησης
Vulk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓενικότερα το θέμα european warehouse είναι μια άλλη ιστορία. Το xiaomi water tester pen που είχα πάρει από την ευρωπαϊκή αποθήκη του banggood "έγραψε" 20 μέρες μέχρι να παραλάβω. Οπότε το επιχείρημα της γρήγορης παραλαβής πήγε περίπατο!
-
Αγορά Redmi Note 2 από gearbest
Vulk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈχε υπ'όψην σου ότι συγκεκριμένα απο το gearbest τελευταία πολλά πακέτα χωρίς tranu (tracking number) δεν παραδόθηκαν ποτέ. Οπότε αν τελικά αποφασίσεις να ψωνίσεις απο κει, καλό θα ήταν να πληρώσεις έξτρα ή να σιγουρευτείς ότι έχεις tranu (αν το πακέτο σου είναι μεγάλης αξίας δίνουν από μόνοι τους , περίπου πάνω απο 40$). Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ να πάρεις μια ιδέα από τις εμπειρίες με τις τελευταίες παραγγελίες των μελών.
-
Θεμα με πληρωμη ?
Vulk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓια μένα ο καλύτερος τρόπος αυτή την στιγμή ακούει στο όνομα Revolut. Εικονική κάρτα, στέλνεις έμβασμα εως 500ευρώ/μήνα από το ebanking σου, με έξοδα 1ευρώ και γλυτώνεις τις χρεώσεις του paypal. Επίσης έχει πολύ καλή συναλλαγματική μετατροπή. Και μπορείς να τραβάς μέσω paypal απευθείας από την revolut, όπως θα έκανες με την ελληνική σου κάρτα. ΕΔΩ ο πολύ αναλυτικός οδηγός.
-
Φίλε Γεράσιμε επωφελήθηκα και γω της ίδιας προσφοράς και παρήγγειλα ένα redmi note 2 prime. Ελπίζω από βδομάδα να μας σταλούν! (έχω κρατημένο στη χαμηλή τιμή με το κουπόνι και ένα mi4c, όποιος ξέρει αν υπάρχει τρόπος να του μεταφέρω την παραγγελία μου στο banggood, πολύ ευχαρίστως, γιατί δεν θα το χρειαστώ!)
-
Παράθεση από villasg: “Παιδες μια βοηθεια . Φιλος εχει βρει στο banggood το Χiaomi Redmi Note 2 Dual 4G 5.5-inch 32GB με US$131.92 με χρηση του κουπονιου 35E9A1 . Η τιμη για το πριμε ειναι σουπερ αλλα οι μπαντες ειναι ενταξει ? θα δουλεψει εδω ή θα εχει προβλημα ? ΓΡΑΦΕΙ : This phone will only work with 2G: GSM 900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz 4G: FDD-LTE 1800/2100/2600MHz Ευχαριστω ” Και εγώ χτύπησα ένα prime απο banggood στα 125ευρώ. Μια χαρά θα είσαι. Πολλοί κάνουν λόγο για bug…
-
Redmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM
ΜήνυμαΚοιτούσα και γω για redmi note 2 στου "γλυκούλη" yeso και οταν ειδα οτι ειχαν διαφορά στην τιμή οι δυο εκδόσεις, τον ρώτησα τι και πως και σας επισυνάπτω την απάντηση του: These two phones have the same specification and same hardware. They are "Same". They have different names, because the xiaomi lock the LTE band on the "TD" version, only allow it use in China. But this band lock can be unlocked by install the normal ROM. So, they are same phones with different names and different prices. Some…
-
Παράθεση από antnatal: “Enhanced Redmi 2A Version With 2GB RAM Priced Down To 72.38€ ” Σε επικοινωνία μου με coolicool για το Redmi 2 pro, ρωτώντας αν και πότε θα πέσει η τιμή, σύμφωνα με την δημοσίευση έλαβα την ακόλουθη απάντηση: Dear customer, Thanks for your message, The price is the lowest,we could support an 8GB TF card for gift if you order the product:) Hope you could understand us. If you have other concern,please contact us. Thanks®ards Tina
-
Παράθεση από martzicadespell: “m.banggood.com/Original-Xiaomi-Piston-3-Reddot-Design-Headphones-For-Smartphone-p-971961.html Παιδιά σορρυ αν δεν είναι σωστό το θέμα. Ξέρετε τι παίζει με αυτό; αν βάλετε και έναν κωδικό xmas06 λέει ότι βγαίνουν 11.22€.είναι όμως αυθεντικά; Το είδα από γνωστό φόρουμ. ” banggood έχει δοκιμαστεί και μέχρι στιγμής είναι οκ από μένα! offtopic: σε όσους θέλουν να παραγγείλουν mi band και headphones, αν δεν βιάζονται, σε λίγο θα κυκλοφορήσουν τα νέα