Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-116 από 116.
-
Ομαδική Παραγγελία Mi Power Strips
Vulk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑν καταφέρει με κάποιον τρόπο να φτάσει έως Σέρρες, υπολογίστε και μένα!
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Vulk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΆριστος ο γλυκούλης yeso! 7/10 παραγγελία, 29-10 παραλαβή! Η επόμενη μου παραγγελία θα είναι και πάλι από αυτόν.
-
Επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521 Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL): Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~ Tι ακριβώς αγοράσατε: Lenovo A806 Ημερομηνία αγοράς: 07/10/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9 (Καθυστέρηση της PostNL ενώ ο "γλυκούλης" ήταν από την πλευρά του συνεπής). Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 22 ημέρες (PostNL) Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν έχει χρειαστεί (ευτυχώς) ακόμα Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Ο γλυκούλης yeso εί…
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Vulk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚρίμα που δεν δουλεύει αυτόνομα, χωρίς xiaomi router. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση! Καλή συνέχεια στην συλλογή σου!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Vulk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑξιοζήλευτη η συλλογή σου φίλε Sam! Να ρωτήσω και γω με την σειρά μου για το amplifier! Το χρειάζομαι για το χωριό, όπου μου δίνει wifi φίλος από διπλανό σπίτι. Το πρόβλημα είναι ότι πιάνω μόνο σε συγκεκριμένο σημείο προς την πλευρά του σπιτιού του. Επειδή γενικά δεν το εχω ψάξει πολύ, μπορώ να το χρησιμοποιήσω βάζοντάς το στην πρίζα στο σημείο όπου πιάνω σήμα και να το ενισχύσει ώστε να έχω wifi σε όλο το σπίτι? Είναι εύκολη η εγκατάσταση/ρύθμιση κλπ?
-
Xiaomi Pen water tester
Vulk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο έχω και είναι πολύ τίμιο για την τιμή του και πολύ όμορφο γκατζετάκι. Οι μετρήσεις του περιλαμβάνουν ότι φαίνεται πιο πάνω (μέσω δυο ηλεκτροδίων). Μην περιμένετε χρώση κατά Γκράμ!
-
Μπαταρια XIAOMI
Vulk - - Ο καφενές μας
Μήνυμα -
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Vulk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔεν χάνεις κάτι να τον ρωτήσεις. Να αναφέρω ότι μου έχει τύχει για προϊόν που δεν το πουλούσαν στο κατάστημα, να προσφέρονται να το αγοράσουν εκ μέρους μου από την τοπική αγορά και να μου το στείλουν. Ίσως προθυμοποιηθεί και ο "γλυκούλης"!
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Vulk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την διευκρίνιση caeser! Δεν το γνώριζα και με μπέρδεψε, έφτασε Ελλάδα και το γύρισαν πίσω Ολλανδία; Οπότε λογικά σε λίγες μέρες θα παραλάβω. Για να δούμε τι ψάρια πιάσαμε με τον ¨γλυκούλη"..
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Vulk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝα κάνω και γω ένα update της παραγγελίας μου, μιας και είδα κάτι "κουφό", μήπως και με καθησυχάσετε. Ενώ 21 του μήνα μου εμφανίζει ότι έφτασε Ελλάδα, στις 22 το βγάζει πάλι Ολλανδία και ότι είναι στον δρόμο για Ελλάδα.. (Hidden Content)
-
Λαϊκή αγορά στην Κίνα
Vulk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαίζουν σε άλλο επίπεδο εκεί! Εντυπωσιακή εικόνα
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Vulk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔυστυχώς το 10αρι power bank όχι μόνο δεν το έχει σε προσφορά, αλλά το έχει και ακριβότερο από αλλού (banggood κλπ). Ευχαριστούμε πάντως για την ενημέρωση
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Vulk - - Ο καφενές μας
Μήνυματο a806 για την μητέρα
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Vulk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλημέρα στην όμορφη παρέα και από εμένα. Παρήγγειλα και εγώ από τον "γλυκούλη" και όντως στην επικοινωνία που είχαμε φάνηκε να με αντιμετωπίζει πολύ ζεστά και όχι με τον τυπικό "client" τρόπο. Θα ενημερώσω πως θα πάει όταν με το καλό παραλάβω!