Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 28.
-
Καλησπέρα στην παρέα, Παιδιά άλλαξα κινητό από xiaomi σε huawei, (όχι ότι παίζει κάποιο ρόλο), έκανα σύνδεση μέσο της εφαρμογής του amazfit στα κινητά, κάνω login στον λογαριασμό μου αλλά δεν μου κάνει backup, σβήνονται τα πάντα και ξεκινάει το ρολόι από την αρχή, ξέρει κανείς πως μπορώ να έχω τα προηγούμενα δεδομένα μου;
-
Αλλαγή κινητού
ΜήνυμαΠαιδιά άλλαξα κινητό από xiaomi σε huawei, (όχι ότι παίζει κάποιο ρόλο), έκανα σύνδεση μέσο της εφαρμογής τουamazfit στα κινητά κάνω login στον λογαριασμό μου αλλά δεν μου κάνει backup, σβήνονται τα πάντα και ξεκινάει το ρολόι από την αρχή, ξέρει κανείς πως μπορώ να έχω τα προηγούμενα δεδομένα μου;
-
Παράθεση από stakantzi: “Καλησπέρα. Κάτοχος του ρολογιού περίπου 15 ημερών από lightinthebox. Σήμερα μου ξεκόλλησε το '' καπάκι '' από τη πάνω δεξιά βάση που πιάνει το λουράκι. Μιλάμε για το απόλυτο ξενέρωμα. Το πρόβλημα είναι ότι φυσικά χάθηκε κάπου χωρίς να το καταλάβω και τώρα είναι έτσι άσχημο.... Έψαξα μήπως και υπάρχει ανταλλακτικό αλλά δεν βρήκα κάτι γιατί προφανώς δεν είναι ανταλλακτικό.... Α ρε Χιαομι. Σας στέλνω δύο φώτο να σας δείξω τη διαφορά πάνω με κάτω. 3325c65828fdd43f5ff07150770…
-
Πρόβλημα με θέματα
ΜήνυμαΡεεεεε τώρα μου κάνεις πλάκα, και δεν μιλάς τόσο καιρό με βλέπεις που παιδεύομαι ; -) Πραγματικά είσαι ωραίος, χίλια ευχαριστώ, είναι από τις φάσεις που αισθάνομαι πολλά κιλααααα
-
Πρόβλημα με θέματα
ΜήνυμαΈχω το MI mix και εδώ και καιρό δεν μπορώ να κατεβάσω αλλά θέματα για το κινητό, πατάω στην εφαρμογή και μου λέει "τα θέματα δεν υποστηρίζονται στην περιοχή σας", Και από τις ρυθμίσεις δεν μου βγάζει να κατεβάσω άλλα, μου έχει όσα είχα προλάβει να κατεβάσω. Ξέρει κανείς κάτι;
-
Την έριξα και εγώ την ψήφο μου, koylis Καιmail koylis.ch@gmail.com
-
Κινητά τηλεκοντρόλ
koylis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑναφέρομαι μήπως υπάρχει κάποιος άλλος λόγος, πχ ανάλυσης σε βίντεο ή σε κάτι άλλο;
-
Κινητά τηλεκοντρόλ
koylis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα ήθελα να ανοίξω ένα ενδιαφέρον νήμα μήπως υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί όλα τα νέα μεγάλα κινητά τα βγάζουν με αναλογία 18:9. Εγώ υπέρ των μεγάλων κινητών και λάτρεις αλλά πήγα πχ εχθές και είδα από κοντά το νοτε 8 και πραγματικά δεν είχα επαφή από κοντά σε ένα μεγάλο κινητό με αναλογία 18:9 και έμεινα έκπληκτος πρώτο δεν μου άρεσε καθόλου(δεν εννοώ σαν σχεδίαση του κινητού αλλά μου αρέσει περισσότερο να κρατάω μια παντόφλα πάρα ένα τηλεκοντρόλ), αλλά και δεν το έβρισα βολικό στο μάτι γ…
-
Δεν έβγαλα κάποια άκρη δυστυχώς, με το μόνο που υπάρχει λύση είναι με ροοτ και την εφαρμογή σιχασισ, αλλά δεν θέλω να μπώ στην διαδικασία να ροοταρω το κινητό. Έχω otg που μου διαβάζει όλα τα usb και 3.0, το έβαλα να συνδεθεί το κινητό με το χειριστήριο άναψε για λίγο το φώς του χειριστηρίου αλλά δεν κάνει τίποτα άλλο. Μετά το έβαλα να είναι συνδεδεμένο και με bluetooth και με καλώδιο κ πάλι τίποτες.
-
Καλησπέρα έχει επιχειρήσει κανένας να συνδέσει χειριστήριο του play 4 με κάποιο κινητό ΜΙ; Εγώ έχω το mi mix, και ενώ συνδέετε με Bluetooth δεν το αναγνωρίζει, δείχνει συνδεδεμένο αλλά δεν δουλεύει κάτι. Το έχω σύνδεση κατευθείαν χωρίς ροοτ χωρίς εφαρμογές χωρίς τίποτα μόνο με απλό Bluetooth σε Huawei και Samsung και δούλευε κομπλέ με τη μια, ξέρει κανείς να μου δώσει τα φώτα του, ευχαριστώ!
-
Φίλε δεν είναι θέμα ούτε γούστο μου ούτε ιδέας μου, τι πούλησε ένα κινητό το οποίο δεν έκανε διεθνή άνοιγμα δεν έβγαλε μεγάλη παραγωγή κ τι το επόμενο μοντέλο του; σε νούμερα μιλάω! Και ο λόγος κατά βάση είναι ένας, κινητό 6.44 χωρίς bezel, δεν κοιτάει η πλειοψηφία ούτε επεξεργαστές ούτε υλικά ούτε κάμερες. Κ δεν το λέω επειδή μου αρέσουν τα μεγάλα κινητά λέω ότι έφαγε σφαλιάρα η εταιρία κ θα δείτε είτε μιχ είτε μαχ τα επόμενα κάτω από 6.44 οθόνη δεν θα έχουν. Ακριβώς για έναν κ μόνο λόγο το κοι…
-
Τα σπάει
ΜήνυμαΑπλά το επόμενο μου κινητό να κ κάποια εταιρία που ακούει το κόσμο, είδε βασικά κ την πατάτα με τομιχ 2 που το έκανε πιο μικρό από 6.44 σε 6 κ έπιασε πάτο σε πωλήσεις σε σχέση με το 1 οπότε παίρνει το Ρίσκο κ σίγουρα θα πάει σφαίρα!
-
Προανέφερα κ παραπάνω, αφήνουμε τις φωτογραφίες δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Τις πέρασα τελείωσε. Θέλω να έχω τον αντάπτορα μαζί μου να βρεθώ με τον οποιοδήποτε να μου δώσει ένα φλασάκι και να μπορω να το διαβάσω από το κινητό τα αρχεία, όπως κάνεις με ένα λάπτοπ, εδώ το έκανα με το Samsung note που είχα που δεν είχε type c. Αυτό ρωτάω έχει κανένας ιδέα έχει πάρει κάποιος αντάπτορα να τον δουλεύει;