Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 220.
-
Όλα τέλεια και στο hongmi. Ευχαριστώ MIUI_ART!!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βρήκα και άλλο προβληματάκι. Στο mi5 κατά την χρήση του second space κατά διαστήματα βγάζει error στο Google play services.!!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geo13z: “Δεν ξέρω αν είναι λάθος αρχείο ή τυπογραφικό λάθος πάντως δεν δουλεύει. Χτυπάει errors με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. ” Παράθεση από linuxilakis: “Άρα Κάτι παίζει ...ευτυχώς που δεν την κατέβασα ακόμα...θα περιμένω...Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ” Πολλά χαζά γίνονται τελευταία με το Androidfilehost. Τα Links για το Hongmi διορθώθηκαν. :thumbsup:” Την κατεβάζω και θα την δοκιμάσω. Νεότερα σε λίγο. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “για το hongmi Γιατί το αρχειο λέει 6.4.21 και upload file 22/4? Είναι λάθος?” Δεν ξέρω αν είναι λάθος αρχείο ή τυπογραφικό λάθος πάντως δεν δουλεύει. Χτυπάει errors με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “Παράθεση από geo13z: “Στο mi5 δεν ανταποκρίνεται ή εφαρμογή ρυθμίσεις κατά την επεξεργασία κωδικού και δακτυλικό αποτύπωμα, όπως και κατά την δημιουργία/ επεξεργασία second space. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Γύρνα τη γλωσσα στα αγγλικά και ξαναπροσπάθησε. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σωστός!!! Με αγγλικά δουλεύει! Thanks Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Στο mi5 δεν ανταποκρίνεται ή εφαρμογή ρυθμίσεις κατά την επεξεργασία κωδικού και δακτυλικό αποτύπωμα, όπως και κατά την δημιουργία/ επεξεργασία second space. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geo13z: “Το Link της mi4 cancro δεν λειτουργεί. Αν Μπορεί κάποιος να το δεί; ” Μας την έκανε και πάλι την ζαβολιά του το Androidfilehost... To αρχείο της ROM για το Mi-3 & Mi-4 ξανανέβηκε και είναι οκ τώρα ... :thumbup:” Ευχαριστώ! Στο mi5 όλα καλά προς το παρόν. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το Link της mi4 cancro δεν λειτουργεί. Αν Μπορεί κάποιος να το δεί;
-
Από χθες το βράδι όλα τέλεια στο mi5. Thanks! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
OK thanks Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Μόλις την έβαλα. Δουλεύουν όλα μία χαρά. Μπράβο στα παιδιά. Μόνο μία ερώτηση. Μου ζητάει να κάνω αναβάθμιση το SuperSU από το Play store. Τι κάνω; Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Στο mi5 6.7.11 δεν δουλεύουν το σύνολο των ρυθμίσεων... ” Και σε μένα ακριβώς το ίδιο ένανε στο mi5.
-
Στο mi4, όλα καλά. Αναμονή για το mi5. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Σε μένα με τα reboot δεν δούλεψε. Έκανα,(για να αποφύγω το factory reset) την αλχημεία, εγκατάσταση από το recovery, μετά wipe cache και ξανά εγκατάσταση από τον updater. Κουλό ε; Δούλεψαν όλα όμως!!!! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Στο mi4 χρειάστηκε μόνο wipe Dalvik/ART Cache και δούλεψαν όλα Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από trifos: “Παράθεση από geo13z: “Έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει ή περιστροφή οθόνης. Το παρατήρησε κάνεις άλλος; Sent from my MI 5 using Tapatalk ” ναι και μένα δεν δουλευει το ενεργοποιω αλλά τίποτα,απο ότι είδα και στο xiaomi.eu ειναι bug τις ρομ το έχουν αναφέρει πολλοί και κατι άλλα θέματα,οποτε πάμε στην προηγούμενη πολύ καλή ρομ.” Την ξανά έκανα εγκατάσταση από το recovery και δούλεψε. Με αυτόν τον τρόπο όμως και πάλι δεν μου έκανε εγκατάσταση το DD και το SuperSU. Με τον upd…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasvi: “Παράθεση από geo13z: “Έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει ή περιστροφή οθόνης. Το παρατήρησε κάνεις άλλος; Sent from my MI 5 using Tapatalk ” Μήπως την κλείδωσες κατά λάθος στο album ή στα settings?” Στα settings είναι ενεργό. Κάνει το ίδιο και στο mi5 αλλά και στο mi4 Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Όχι. Το ίδιο μου κάνει και στο mi4.! Περίεργο. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει ή περιστροφή οθόνης. Το παρατήρησε κάνεις άλλος; Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Όλα καλά και σε μένα. Μπράβο στα παιδιά. Ευχαριστώ! Sent from my MI 5 using Tapatalk