Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 220.
-
Με πρόλαβε ο φίλος @baiosss!!!!! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Άνοιξε την εφαρμογή update. Πάνω δεξιά πατά τις 3 τελείες. Στο μενού που θα βγάλει, επέλεξε το choose update package και επιλεγεις την ρομ και ξεκινά την εγκατάσταση. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tasos12koufales: “Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από Tasos12koufales: “το τσεκαρα μια χαρα ειναι ” Δοκίμασες να τη ξαναπεράσεις; ” αυτο κανω τωρα” Πέρασε την από τον updater και όχι από το recovery. Είχε το ίδιο πρόβλημα και ή προηγούμενη ρομ. Μόνο με update κάθετε σωστά. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από karamela: “Οταν το συνδεω στο pc , δε μου δινει επιλογες παρα μονο φορτιζει. Οποτε δεν βλεπω τον χωρο αποθηκευσης. Ξερειε κανεις?” Άλλαξε USB port στον υπολογιστή. Σε εμένα έτσι δούλεψε Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Παράθεση από djtutis: “Τι έχουν πειράξει στο mi4c και από εκεί που έκανε στο antutu η συσκευή 68k+ (με miui 7) τώρα δεν μπορώ να μπορώ να φτάσω ούτε τις 60k; Από θερμοκρασίες αμέσως μετά το antutu έφτασε στους 41°C... Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Το ίδιο και στο mi5. Από 140k+ στην 6.6.13 110k στην 6.6.23!
-
Λοιπόν θα ήθελα να παραθέσω κάτι που παρατήρησα σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης της Rom στο mi5. Όταν την έκανα flash από το recovery με factory reset, δεν μου έκανε εγκατάσταση το Dolby Atmos και το Supersu και στις ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλ. Στο MIUI Version έγραφε MIUI V8 by Xiaomi EU. Όταν τώρα την πέρασα πάνω στην ίδια εγκατάσταση με την αναβάθμιση, εγκατέστησε και το Atmos και το Supersu κανονικά και φυσικά στις ρυθμίσεις εμφάνησε MIUI 8 by Xiaomi-miui.gr. Φαντάζομαι κάτι με τα script …
-
Ολα μία χαρά και στ mi5. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα.
-
Παράθεση από johnkeppas: “Παράθεση από Bodai: “Ποια έκδοση TWRP εχεις @jinoo ? Δοκίμασε πριν ξεκινήσεις να πάρεις μέσα από την rom την ενσωματωμένη έκδοση του TWRP να την εγκαταστήσεις και μετά να δοκιμάσεις να φλασάρεις την rom.. ” Κι εμένα στο Mi5 ακριβώς το ίδιο φαινόμενο παρόλο που έχω κατεβάσει την fixed Ρόμ χθες το βράδυ. Την βάζω στη μνήμη, κάνω factory reset, και την εγκαθιστώ... Κάνει επανεκκίνηση και μου βγάζει το σήμα της Miui, χωρίς να προχωρήσει απ αυτό το στάδιο ξανακάνει επανεκκίν…
-
ευχαριστω παιδιά . Κατεβαίνει τώρα!
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από manwlis77: “η ρομ έχει πρόβλημα Έβαλα από eu forum και μπήκε μία χαρά !!! Για mi5 λέω. Αλλά από eu δεν είναι root. Τι φλασαρω για root?? ” Τωρα ετοιμζομαι να την βάλω!! Τι πρόβλημα υπάρχει;;; ” κανει reboot στον recovery.
-
και σε μένα στο mi5 κάνει reboot στο recovery. Ξαναγυρισα στη 6.6.13
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από geo13z: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geo13z: “Καλημέρα, προσπάθησα να βάλω την 6.6.4 στο Mi5 πάνω από την 6.6.2 και δεν μπαίνει σε recovery. Kόλησε στο MI logo και δεν κάνει τίποτα. ούτε κλείνει. μόνο σε FastBoot μπαίνει. Τι να κάνω; ” Με ποιο τρόπο προσπάθησες να κάνεις το Update ?Από το Recovery ή από την αναβάθμιση της MIUI ? ” Από την αναβάθμηση της MIUI. ” Όλα ok Τελικά με την βοήθεια του MIUI_ART. Εγκαταστήσαμε την 6.6.4 και όλα δουλεύουν τέλεια. Ευχαριστώ!
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geo13z: “Καλημέρα, προσπάθησα να βάλω την 6.6.4 στο Mi5 πάνω από την 6.6.2 και δεν μπαίνει σε recovery. Kόλησε στο MI logo και δεν κάνει τίποτα. ούτε κλείνει. μόνο σε FastBoot μπαίνει. Τι να κάνω; ” Με ποιο τρόπο προσπάθησες να κάνεις το Update ?Από το Recovery ή από την αναβάθμιση της MIUI ? ” Από την αναβάθμηση της MIUI.
-
ΜήνυμαΚαλημέρα, προσπάθησα να βάλω την 6.6.4 στο Mi5 πάνω από την 6.6.2 και δεν μπαίνει σε recovery. Kόλησε στο MI logo και δεν κάνει τίποτα. ούτε κλείνει. μόνο σε FastBoot μπαίνει. Τι να κάνω;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
5.8.27 τέλεια! Σαφός καλύτερη απόδοση μπαταρίας από 5.8.20 και ταχυτατη. Μπράβο στα παιδιά. Μόλις επιστρέψω θα την δοκιμάσω και στο ριζάκι μου.!!! Thanks παίδες. συνεχίστε την καλή δουλεία!
-
Την έβαλα την νέα ρομ και φαίνεται να λειτουργεί άψογα. Sent from my MI 4C using Tapatalk
-
Τα Links δεν δουλεύουν
-
Κατέβασα την 5.6.4 από το site και όλα τέλεια κατά την εγκατάσταση μέσω recovery και όλα δουλεύουν άψογα. Η κατάρα της εικονικής εγκατάστασης που είχα στις δύο τελευταίες τελείωσε. Υπέροχη δουλειά παιδιά.
-
Καλημέρα Θέλω να σας συγχαρώ για την υπέροχη δουλεία σας. Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και έχω εγκαταστήσει αρκετές ROM χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Η 5.5.29 όμως ενώ κατέβηκε κανονικά, εγκαταστάθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, όταν έκανε επανεκκίνηση, η συσκευή μου παρέμεινε στην προηγούμενη έκδοση. την έκανα και δεύτερη φορά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. κάνοντας την αναβάθμιση τέλος μέσω Updater την πέρασε κανονικά και δείχνει να δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Τι μπορεί να κάνω λάθος;