Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 220.
-
Στο mi5 με τον updater δεν κατέβηκε με τίποτα. Την κατέβασα από το mail και εγκαταστάθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα!!! Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους. Η arΩma στο mi4 και στο mi6 περάστηκε με το γνωστό κόλλημα της οθόνης κατά την εγκατάσταση, με την επανεκκίνηση όμως ολοκληρώθηκε σωστά. Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Στο mi4 περάστηκε η arΩma 7.9.16 με το twrp 2.8.7.0!!! Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
@MIUI_ART Και στο δικό μου επανεκκίνηση έκανε μέχρι που βρήκα η το twrp για atΩma για το mi4 στο forum. Το έβαλα, ξεκινάει η εγκατάσταση και παγώνει το κινητό στο script του arΩma κατα την επιλογή των στοιχείων εγκατάστασης. Η xtrv περασε κανονικά. Θα το δοκιμάσω η και θα ενημερώσω.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ανεξάρτητα αν η συσκευή σου είναι το Mi-3W, κατέβασε και κάνε Flash το TWRP Recovery για το Mi-Note (Virgo). => twrp_virgo_3.1.0-0_miui-hellas Μην σου φαίνεται περίεργο. Κάνει 100% για το Mi-3W και είναι συμβατό με την ARΩMA ROM και θα σου την περάσει χωρίς πρόβλημα στην συσκευή σου. :D” Αυτό κάνει και για το mi4; Γιατί με την arΩma συνάντησα και γω πολλά προβλήματα σε αυτό το τηλ. Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Παράθεση από foivos: “Και ένα screenshot...5dc50e99e8533d5a941450cf4304a7f3.jpg Στάλθηκε από το RN3Pro χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φίλε μου μήπως άλλαξες οθόνη κάποια στιγμή; Και το δικό μου mi4 μου έκανε τα ίδια αλλά σε λίγο καιρό χειροτέρεψε. Τώρα το κάνει μονίμως. Μέχρι και miui 8 έβαλα αλλά τίποτα. Μολών ο αισθητήρας προσέγγισης τα έχει παίξει. Εγώ έχω αλλάξει οθόνη, κινέζικη!!! Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geo13z: “@MIUI_ART στο mi4 την πέρασα πάνω από την προηγούμενη arΩma με wipe μονο cache και dalvik και συνάντησα τα προβλήματα που αναφέρω λίγο πιο πάνω. Επίσης την κατέβασα και από το mail και την πέρασα με fr και format data αλλά πάλι πάγωσε κατά την εγκατάσταση αυτή τη φορά. Το άφησα κανένα μισάωρο, το έκανα επανεκκίνηση με το power button και δεν ξεκινάει. Θα δοκιμάσω σε λίγο την xtrv και επανέρχομαι!!! Sent from my MI 6 using Tapatalk” Τελικά η xtrv πέρασε χωρίς πρόβλημα στο mi…
-
@MIUI_ART στο mi4 την πέρασα πάνω από την προηγούμενη arΩma με wipe μονο cache και dalvik και συνάντησα τα προβλήματα που αναφέρω λίγο πιο πάνω. Επίσης την κατέβασα και από το mail και την πέρασα με fr και format data αλλά πάλι πάγωσε κατά την εγκατάσταση αυτή τη φορά. Το άφησα κανένα μισάωρο, το έκανα επανεκκίνηση με το power button και δεν ξεκινάει. Θα δοκιμάσω σε λίγο την xtrv και επανέρχομαι!!! Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Στο mi4 δυστυχώς η arΩma δεν γίνεται εγκατάσταση. Παγώνει το script σε άσχετα σημεία κατά την επιλογή των επιμέρους στοιχείων προς εγκατάσταση!!! :confused: Θα διορθωθεί στις επόμενες φαντάζομαι. Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Mi6 arΩma 7.9.14 όλα οκ. Κατέβηκε ομαλά από ota update και εγκαταστάθηκε απροβληματιστα!!! Τέλεια δουλειά παιδιά!! Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Εγκαταστάθηκε και στο mi4 η arΩma!!! Χρειάστηκε να βάλω πρώτα το twrp 3.1.0-1 arΩma που υπάρχει στο topic twrp 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI του @geoanto555!!! Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
TWRP 3.1.X.X για συσκευές XIAOMI
geo13z - - Recoveries
ΜήνυμαΘα το περάσω. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Sent from my MI 6 using Tapatalk