Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 220.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geo13z - - Recoveries
Μήνυμακαλησπέρα. για το sagit υπάρχουν δύο twrp, το 3.1.1-0 και το 3.1.1.-2. Εγώ έχω εγκατεστημένο το 3.1.1-0 και εγκατέστησα την τελευταία ARΩMA και όλα τρέχουν τελεια. Ποιά η διαφορά τους και θα πρέπει να βάλω το 3.1.1.-2;
-
Στο mi4 την άρωμα κατάφερε κάνεις να την βάλει; Προσπάθησα κάνοντας εγκατάσταση το twrp που περιέχεται στην Ron, έχω κάνει fr, wipe cache και dalvik, format data, αλλά με την εκκίνηση της εγκατάστασης κάνει επανεκκίνηση. Η xtrv εγκαταστάθηκε σωστά. Καμία ιδέα; Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Ναι πέρασε την. Εγώ την πέρασα και είναι όλα οκ Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Μου ήρθε update xtrv aroma 7.9.8 σήμερα,στο mi6, κατέβηκε και εγκαταστάθηκε μια χαρά Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Στο mi4c κατέβηκε και εγκαταστάθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα η aroma. Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Και στο mi5 όλα μια χαρά. !!! Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Στο mi6 όλα δουλέψανε τέλεια!!! Ήρθε η ειδοποίηση , κατέβηκε και εγκαταστάθηκε μια χαρά. Μπράβο και ευχαριστώ τα παιδιά της ομάδας ανάπτυξης Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Και στο mi5 περάστηκε χωρίς πρόβλημα !!! Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Περάστηκε στο mi6 μια χαρά Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
@EGW4321 κάνε wipe cache και dalvik από twrp . Και σε μένα το έκανε μετά την εγκατάσταση και έτσι διορθώθηκε. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Στο mi5 όλα δούλεψαν σωστά. Ήρθε το update κατέβηκε χωρίς πρόβλημα και εγκαταστάθηκε σωστά. Ευχαριστώ και πάλι την ομάδα ανάπτυξης!!! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Στο mi6 ήρθε α αναβάθμιση, κατέβηκε και εγκαταστάθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο updater υπάρχει στη θέση του!!! Σε μένα δούλεψε τέλεια. Άψογη δουλειά :p Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
@tragos την rom την αποθηκεύει στο rot του τηλεφώνου χύμα, όχι σε κάποιον φάκελο. Καλή επιτυχία!!! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Εγώ θα πρότεινα να την κατεβάσεις πάλι και μόλις ολοκληρωθεί άνοιξε τα αρχεία και επέλεξε την για εγκατάσταση και θα ολοκληρωθεί. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Δεν σε πάει δηλαδή στην προβολή αρχείων του τηλεφώνου σου; Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Επιλέγεις τον explorer. Το εικονίδιο Αρχεία δηλαδή και ξεκινάει η εγκατάσταση. Εγώ έτσι το έκανα! Sent from my MI 5 using Tapatalk