Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 220.
-
Χάθηκε μετά την εγκατάσταση, αναφέρθηκε και παραπάνω όμως ότι συμβαίνει αυτό, επανέρχεται όμως με την εγκατάσταση του zip που ήρθε χθες στο mail. Οπότε όλα καλά!!! Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Σήμερα πήρα την ενημέρωση της aroma 7.9.4 μέσω ota update. Κατέβηκε ομαλά και εγκαταστάθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα!!! Εξαιρετική δουλειά όπως πάντα από την ομαδάρα μας! :p Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Προχωρώ στην εγκατάσταση και αναμένω τα updates!!! Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “@geo13z το αναφέρει...” Αναφέρει ποιο αρχείο είναι για ποια Ron. Δεν είδα όμως πουθενά για ποια συσκευή είναι το κάθε email. Έχω το mi6 το mi5 και το mi4c. Όλα τα παραπάνω έχουν την τελευταία xtrv aroma. Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Μου ήρθαν 3 διαφορετικά emails για τις τρεις συσκευές μου που έχω δηλώσει. Δε αναφέρει όμως το κάθε email σε ποια συσκευή αναφέρεται. Ποιο αρχείο να βάλω σε ποια συσκευή; Η είναι το ίδιο για όλες; Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Στο mi6 όλα καλά. Μόνο προβλήματα κι το miremote μου βγάζει error. Αν μπορεί ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος να μας πει μήπως μόνο εγώ το έχω. Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Όλα ok στο mi6 η άρωμα 7.8.31!!! Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι το miremote βγάζει error. Αναμένουμε με αγωνία τα ota updates την επόμενη εβδομάδα. , Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Εξαιρετική δουλειά παιδιά. Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει και να μας κακομαθαίνει η ομάδα!!! Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Σε sagit η aroma 7.8.24 περάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Όλα δείχνουν άψογα έως τώρα. Ευχαριστώ και πάλι τα παιδιά!!! Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Σε μένα κάνει συγχρονισμό στο mi6 Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Στο mi6 εγκαταστάθηκε η aroma xtrv μια χαρά. Μοναδικό πρόβλημα η αναφορά λάθους της εφαρμογής quick card, αλλά όπως αναφέρει ο @prekasg παραπάνω με την απενεργοποίηση των favorites στο συγχρονισμό σταματάει να εμφανίζεται το μύνημα. Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Mi6 sagit όλα οκ!!! Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
@Gkontos10 και σε μένα στην πρώτη εγκατάσταση έτσι έκανε. Μπήκα στο twrp και έκανα wipe cache, dalvik cache, factory reset και format data. Επανεκκίνηση πάλι σε twrp έκανα copy στο τηλ την Ron από το pc και την έκανα εγκατάσταση και ολοκληρώθηκε κανονικά. Sent from my MI 6 using Tapatalk
-
Μόλις έβαλα την arΩma sagit πάνω στη 7.7.20. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Όλα δείχνουν ok!!! Sent from my MI 6 using Tapatalk