Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 220.
-
Άλλη μία και από μένα σαν geo13z Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
+3 και από μένα geo13z
-
Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές. Την έκανα εγκατάσταση στο mi5 και σε πρώτη φάση αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν πατήσεις παρατεταμένα το power και μπεί στην οθόνη reboot power off κλπ ότι και να πατήσω κάνει κάτι σαν επανεκκίνηση. Ακόμη και το power off!!! :confused: :confused: Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Στο mi5 όλο οκ έως τώρα. Ίσως λίγο μπαταρία να ξοδεύει περισσότερο!!! Ίσως πάλι το καίω εγώ περισσότερο!!! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Και στο ρυζάκι όλα OK Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
geo13z - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Από stable για να πας σε developer πρέπει να κάνεις factory reset. Θα σε έλεγα κάντο μέσα από το κινητό ρυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - αντίγραφα ασφαλείας επαναφορά. Και μετά μπες σε recovery mode και περνά την XTRVbeta1. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτό είναι ακόμη πιο σωστό! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
geo13z - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosko: “λοιπον περναμε το new twrp μετα μπαινουμε στα καπακια στο καινουργιο twrp στην συνεχεια factory reset και install την rom?καλα τα ειπα η ξεχασα κατι?” Έτσι έκανα εγω Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
geo13z - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosko: “Παράθεση από spideman3: “Να πρόσεξε τις οδηγίες πρώτη σελίδα λέει όχι wipe το system θα μπρικάρει ή συσκευή. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” επειδη το προσεξα αυτο υποτιθεται οτι οταν τελειωσει το flash δεν θα κανει μονο του wipe το system και catch?” Μόνο dalvik και cash κάνει wipe Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
9e309fd18ba50d5abe273ddb3a057c78.jpg Και ένα γρήγορο antutu χωρίς καν να ηρεμήσει!!! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
geo13z - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosko: “αν περαστει οπως λεει Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε Flash το παρακάτω Zip από το TWRP Recovery?θα εχει θεμα? ” Όχι κανένα. Μη ξεχάσεις όμως να κάνεις reboot στο νέο recovery. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
geo13z - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από tasosko: “Παράθεση από geo13z: “Την πέρασα και εγώ. Όλα καλά Sent from my MI 5 using Tapatalk ” να σε ρωτησω λιγο..καταρχην θα στειλουν αλλα email διωρθωμενο..τωρα εγω εχω την xtrv betastable για να περασω την καινουργια θελει factory reset?τιποτα αλλο?” Θα σου πρότεινα να κάνεις flash πρώτα το twrp που υπάρχει στην rom με adb και μετά να την περάσεις με factory reset. Κατέβασε πρώτα όμως την fix από το αρχικό link. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Έγινε εγκατάσταση και το sr5 supersu και όλα δείχνουν ok! Ευχαριστώ και πάλι τον @MIUI_ART για την άμεση, όπως πάντα, και πολύτιμη βοήθειά του και όλη την ομάδα!!! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
@MIUI_ART δούλεψε με εγκατάσταση της rom χωρίς το supersu!!! Thanks. Θα περάσω τώρα και το sr5 από το link που έδωσες παραπάνω Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
daeca4d51b73ffde19bfe830fa312f35.jpg Και σχετικά με τις sim Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Έβαλες πρώτα το νέο TWRP Recovery όπως είχαμε αναφέρει στο mail ? Δώσε μας ένα Screen Shot από τα Σχετικά με το Τηλέφωνο. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιο Factory Reset πριν περάσετε την ROM. Δοκίμασε ως πρώτο βήμα να κάνεις πάλι Flash Δεύτερη φορά την ROM.” Το twrp το πήρα από το zip και το εγκατέστησα όπως αναφέρει το mail. Την πέρασα την rom και δεύτερη φορά και πάλι δεν βλέπει τις sim. a398b3e002faa26b8479519aa9e4cb3f.jpg Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Στο mi5 εγκαταστάθηκε αλλά μετά την ολοκλήρωση δεν βλέπει κάρτες sim. Μετά από λίγο δείχνει να ενεργοποιείται ή sim1 αλλά εικονικά. Δεν παίρνει τηλ ούτε δέχεται κλήσεις. Την δεύτερη δεν την αναγνωρίζει καθόλου.
-
Εγω μόλις την πέρασα στο mi5. Δεν μου αναγνωρίζει όμως τις sim!!! Θα την ξαναπερασω και ενημερωνω.