Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 220.
-
Στο mi5 και στο ρυζάκι όλα καλά μέχρι τώρα. Περισσότερα σε λίγες μέρες! Ευχαριστώ Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Στο mi4 και στο ριζακι ή XTRV όλα απροβληματιστα. Περασμένη πάνω σε GTV. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από blackm76: “Ορίστε . Βλέπετε . . . Δεν υπάρχουν οι τελιτσες .” Για κάποιο λόγο δεν σου δείχνει ολόκληρη την κεφαλίδα της εφαρμογής. Ίσος το μέγεθος γραμματοσειράς. Γύρισε ενώ είσαι στο play store στα πλάγια την οθόνη και μπες στο supersu και θα φανούν οι τρεις τελείες για να απενεργοποιησεις το auto update. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Άλλη μία και από μένα!!! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Δύο μέρες και όλα όπως πάντα ok στο mi5. Ευχαριστώ πολύ!!! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Τώρα να επαναφέρω τις εφαρμογές που είχα από το backup της Miui ή θα τα κάνω όλα μαντάρα;!!!
-
Παράθεση από geo13z: “Παράθεση από GEORGE13: “Κανε factory reset dalvick κ cache εαν δεν φτιαξει ρωτα τους γκουρου του φορουμ ” OK. θα το προσπαθήσω και ενημερώνει. Sent from my MI 5 using Tapatalk ” Κανένα Πρόβλημα με την rom. Με factory reset και wipe cash / dalvik όπως είπε και ο @GEORGE13 όλα πήγαν τέλεια στο mi5. Ευχαριστώ πολύ!!!
-
Μάλλον το πρόβλημα είναι στην rom! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GEORGE13: “Κανε factory reset dalvick κ cache εαν δεν φτιαξει ρωτα τους γκουρου του φορουμ” OK. θα το προσπαθήσω και ενημερώνει. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από geo13z: “Καλημέρα, στο mi5 την έχει βάλει κανείς; Εμένα κατά την εγκατάσταση με wipe cash/system/data/dalvik κόλλησε στο mi logo για πάνω από μισή ώρα. Ξανά κατέβασα την rom και έκανε πάλι το ίδιο. Sent from my MI 5 using Tapatalk ” Μήπως σου είχε κάνει αναβάθμιση το supersu πριν περάσεις την ROM και δεν το πρόσεξες;” Όχι. Έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη αναβάθμιση στην εφαρμογή. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
@gkalen , @spideman3 ευχαριστώ για την ενημέρωση. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Καλημέρα, στο mi5 την έχει βάλει κανείς; Εμένα κατά την εγκατάσταση με wipe cash/system/data/dalvik κόλλησε στο mi logo για πάνω από μισή ώρα. Ξανά κατέβασα την rom και έκανε πάλι το ίδιο. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Στο mi4 όλα μία χαρά. Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Όλα καλά στο mi5. Μία απορία μόνο, βάζουν τίποτα από τα καινούρια στις rom του mi5; Γιατί εγώ δεν τα βρίσκω. Ή 6.9.8 πάντως είναι όπως πάντα άψογη και ταχύτατα. Ευχαριστώ και πάλι @gkalen για την υπέροχη δουλειά σου και για τον κόπο σου!!! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από blackm76: “Γειά σας παιδιά. Ξαναπερασα την ρομ για το mi3 και η εφαρμογή καιρός επανήλθε κανονικά. Παρατηρώ όμως κάτι τόσο καιρό λίγο ανησυχητικό για μένα και θέλω να μου πείτε αν όντως είναι..... Κάθε φορά όταν περνάω την καινούργια Ρομ από twrp ανεβαίνει πολύ η θερμόκρασια της συσκευής. Παράδειγμα σήμερα έβαλα να κάνει αναβάθμιση και με πήρε ο ύπνος. Μόλις ξύπνησα στον twrp έλεγε θερμοκρασία μπαταρίας 40+ βαθμούς . και γενικά όταν είμαι στον twrp για ώρα. Γιατί το κάνει αυτό; είνα…
-
Στο ρυζάκι εγκαταστάθηκε και όλα είναι ok!!! Το ίδιο και στο mi4, απροβλημάτιστα! Θα δοκιμαστούν τώρα και θα αναφέρω αν κάτι δεν πάει καλά. Δεν το νομίζω όμως. Ευχαριστώ την ομάδα!!!
-
Παράθεση από gkalen: “@geo13z Είπαμε από την προηγούμενη version 6.8.25 ότι θα έχετε πλέον ένα Clean zip για το Gemini και θα είναι το ίδιο συνεχώς , θα το βρίσκετε και στα downloads , τα λινκ για τα downloads βρίσκονται στο πρώτο ποστ . ” Ωχ! Sorry @gkalen. Δεν το πρόσεξα. Thanks.