Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 220.
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.25] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΣτο mi5 όλα καλά με την 6.9.1!!! Αναμένουμε τώρα το clean zip!!! τέλεια @gkalen Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Μπράβο στον μάγειρα για την καταπληκτική δουλειά!!!!! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Το mi5πεταει με την 6.8.25.!! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Στο mi5 και σήμερα δεν ενσωματώθηκαν οι καινούργιες λειτουργίες. Απενεργοποίησα και το find device και βλέπουμε πως πάει ή μπαταρία. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ktsak: “Τελικα την εβαλα για 3η φορα την εβαλα φη ROM και συνεχιζει να δειχνει miui.eu και οχι miui-hellas. Δεν παιζει να εγινε λαθος 3 φορες. Μαλλον δεν εχει αλλαχθει στο build.pro. Τεσπα μικρο το κακο. Απλα ας εχουν το νου τους οι ιθυνοντες για την επομενη. Ετσι κι αλιως xiaomi-miui hellas RULES !!!!!!!!!!” Δοκίμασε να την βάλεις με τον updater και όχι από το tarp. Είχα παλιότερα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και έτσι λύθηκε. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Το mi4 πραγματικά είναι άψογο και στην διαχείριση μπαταρίας αλλά και στην ram. Επανεκκινήσεις σε μένα πάντως δεν έκανε καθόλου. Ίσως ή καλύτερη rom μέχρι σήμερα. Το mi5 από την άλλη, γρήγορο μεν, χωρίς καθόλου κολλήματα, μπαταρία σε λογικά πλαισια, ή , διαχείριση μνήμης όμως όχι και ή καλύτερη. Περίπου στο 1gb ελεύθερη από τα 3gb. Όχι ότι προκαλεί και κανένα πρόβλημα όμως. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Το ίδιο clean της 6.8.4 θα χρησιμοποιήσουμε και στην 12 για το mi5; Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Στο mi5 σύμφωνα με το Xiaomi eu δεν ενσωματώθηκαν ακόμη οι καινούριες λειτουργίες της 6.8.11. Σε επόμενη rom θα τα δούμε και εμείς. Δεν υπάρχει λοιπόν κανένα πρόβλημα με το fix το δικό μας. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλη την παρέα και καλή ξεκούραση σε όσους τυχερούς θα φύγουν. Στο mi5 την fix rom την δοκίμασε κανείς άλλος να μας πει εντυπώσεις; Sent from my 2013023 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Έχουν διορθωθεί οι ROM που είχαν προβλήματα για το Mi-5 / Mi-MAX / Mi-MAX PRO / RedMi 3S / RedMi Note 3G. Το Mi-5 / Mi-Max / Mi-Max PRO / Redmi 3S είχαν πρόβλημα με το build.prop, και το RedMi Note 3G με αδυναμία εγκατάστασης. Μπορείτε να κατεβάσετε τις ROM από την πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.” Μόλις την πέρασα στο mi5. Το SuperSU εγκαταστάθηκε τώρα και στην έκδοση miui όλα είναι όπως πρέπει. Ή εφαρμογή security παραμένει ίδια μ…
-
Στο mi4 όλα τέλεια. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tasospap1986: “Πήγα μέσω του προγράμματος της ρομ να κάνω εγκατάσταση όταν επέλεξα το αρχείο zip με έβαλε σε twrp αυτόματα και έκανε την εγκατάσταση.Έτσι γίνεται κάθε φορά;” Ναι. Ετσι Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό μου βγάζει 5b214cc82ce5ba78fd7b5c13e52ab234.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και έχει το Dolby Atmos!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από geo13z: “Καλησπέρα σε όλους. Μόλις την έβαλα την 6.8.11 στο ρυζάκι μου και όλα είναι OK. Με όλα τα καινούρια καλούδια. Την έβαλα και στο mi5 και με κουφανε λίγο. Στις ρυθμίσεις/ σχετικά με το τηλ στην έκδοση miui γράφει μόνο miui8 6.8.12/developer. δεν λέει το κλασικό by Xiaomi Hellas. Στο cpuz δείχνει να είναι root δεν έχει το SuperSU αλλά στο security/permissions έχει την επιλογή root access! Τέλος δεν βλέπω καμία από τις αλλαγές που πρέπει να υπάρχουν σε α…
-
OK ευχαριστώ. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις την έβαλα την 6.8.11 στο ρυζάκι μου και όλα είναι OK. Με όλα τα καινούρια καλούδια. Την έβαλα και στο mi5 και με κουφανε λίγο. Στις ρυθμίσεις/ σχετικά με το τηλ στην έκδοση miui γράφει μόνο miui8 6.8.12/developer. δεν λέει το κλασικό by Xiaomi Hellas. Στο cpuz δείχνει να είναι root δεν έχει το SuperSU αλλά στο security/permissions έχει την επιλογή root access! Τέλος δεν βλέπω καμία από τις αλλαγές που πρέπει να υπάρχουν σε αυτή την rom, όπως screenshot με 3 δάχτυλο, το …
-
Καλησπέρα σε όλους. Μόλις την έβαλα την 6.8.11 στο ρυζάκι μου και όλα είναι OK. Με όλα τα καινούρια καλούδια. Την έβαλα και στο mi5 και με κουφανε λίγο. Στις ρυθμίσεις/ σχετικά με το τηλ στην έκδοση miui γράφει μόνο miui8 6.8.12/developer. δεν λέει το κλασικό by Xiaomi Hellas. Στο cpuz δείχνει να είναι root δεν έχει το SuperSU αλλά στο security/permissions έχει την επιλογή root access! Τέλος δεν βλέπω καμία από τις αλλαγές που πρέπει να υπάρχουν σε αυτή την rom, όπως screenshot με 3 δάχτυλο, το …