Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 220.
-
Σχετικά με τα notifications και τα LEDs στο mi4 που δεν δούλευαν σωστά εγώ έκανα το εξής και διορθώθηκαν. Πήγα σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά και ενώ ήταν ενεργοποιημενα τα απενεργοποιησα και τα ενεργοποιησα ξανά. Με αυτό τον τρόπο δούλεψαν όλα σωστά. Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen μόνο ένα πρόβλημα υπάρχει σε όλες τις rom σε μένα στο mi5. Δεν μπορεί να συγχρονησει μυνήματα και ιστορικό κλίσεων με το mi cloud. Μου βγάζει αδυναμία συγχρονισμού. Ενώ με gtv δεν έχω αντίστοιχο πρόβλημα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[ROM- gkalen-ΜiUi8-6.8.4] ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ , ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ CUSTOM ROM
ΜήνυμαΔείτε τι μου έβγαλε στο antutu! 71971e8a3250ba2f6b0b454985c6bd52.jpg Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω το mi5 3gb. Πέρασα το ανάλογο clean zip και σε πρώτη φάση βλέπω να έχει λίγο καλύτερη διαχείρηση ram. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mass22: “Η περιστροφή δεν δουλεύει στην νέα ρομ. Ενώ είναι κλειδωμένη συνεχίζει και γυρίζει. Και σε Browser και σε μηνύματα. Σε xiaomi mi3.” Στο mi5 και στο ρυζάκι δουλεύει. Το mi4 θα το δω αργότερα και θα ενημερώνω. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@sakismaf Δεν το σβήνει με factory reset και wipe cache. Καλό θα είναι όμως να κρατήσεις αν μπορείς στο PC σου ένα αντίγραφο. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amigagr: “καλημερα κι απο μενα. μολις τελειωσε η εγκατασταση. το τηλεφωνο βραζει. το εκλεισα για λιγο για να κατεβασει θερμοκρασια. περισσοτερα εντος των ημερων. edit: ξεκινησε το flash με 48% μπαταρια και 37c και τελειωσε με 38% μπαταρια και 50c μετα απο 14 λεπτα.” Στο mi4 κατά την εγκατάσταση ανεβάζει 70c .!! Νομίζω λογικό είναι. Σε κανονική λειτουργία όμως είναι νορμαλ. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και απο μένα. Την έβαλα και στα τρεία κιν μου και είναι απλά άψογη. Μου κάνει εντύπωση ή διαχείριση μνήμης στο mi4! 1.8gb στα 3gb ελεύθερα περίπου! Στο mi5 όμως 1.2gb!!!!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την πέρασα στο mi5 και όλα δείχνουν μία χαρά έως τώρα. Μόνο κάτι παρατήρησα. Στα ελληνικά στην έκδοση MIUI γράφει MIUI 6.8.4 by Xiaomi.eu/developer, ενώ αν το γυρίσω στα αγγλικά γράφει MIUI 6.8.4 by Xiaomi.eu/beta. Άνευ σημασίας αλλά το αναφέρω. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@Perarg και @geo13z Είχα ενημερώσει ότι στις πρώτες ρομ ξέχασα ν'αλλαξω το sms mod και τον browser στα ελληνικά .. Φλασαρετε το sms mod του φόρουμ και θα'στε ΟΚ ..” Δεν το είδε. Sorry! Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Perarg: “6.7.28 σε Gemini. Έγραφα μήνυμα στα κεφαλαία και μου δέχτηκε μόνο 63 χαρακτήρες... Δεν είναι ενσωματωμένο αυτό το mod με τους 160 ?” Και σε μένα το ίδιο!!!! Στο mi5 Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Άψογη και στο mi5. Σας ευχαριστώ ακόμη μία φορά! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά από σχεδόν μία μέρα στο mi5 όλα δείχνουν OK. Το μόνο που παρατήρησα είναι κάποιο error κατά τον συγχρονισμό των sms και του ιστορικού κλήσεων από το mi cloud. Σε όλα τα υπόλοιπα συγχρονισε. Επίσεις στο second space βγάζει τακτικά το error τα services του Google play σταμάτησαν και φευγει με το ακυρο. Χωρίς να προκαλεί κάποιο άλλο πρόβλημα όμως. Αυτά προς το παρόν. Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Λοιπον. Την έβαλα όλα δείχνουν σωστά μόνο μία ερώτηση, στο MIUI version μου βγάζει MIUI 8 by Xiaomi.eu. Έτσι πρέπει; Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Ωραίος. Την κατεβάζω για δοκιμή και ενημερώνω! Thanks Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατί δεν τη βλέπω;!!! Μόνο gtv βρήκα! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πάνω, για mi5 προβλέπεται τίποτα; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ασφάλεια, μπαταρία, πατάς το γραναζακι πάνω δεξιά, τελευταία επιλογή δείκτης μπαταρίας. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ πάντα κρατάω ένα αντίγραφο για κάθε ενδεχόμενο Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ τον @dnomikos και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που κοπιάζουν κάθε φορά για εμάς!!! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk