Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 115.
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “@Panagiotis Kolsouzoglou την rom την βαζεις μεσα στη συσκευη φιλε...οκ... =============================== Η ROM κυμαινεται μεχρι 37% ελευθερη στο RN2 μου ...στην 7.9.21 θα δω και μπαταρια και θα σας πω... ” Ευχαριστώ δάσκαλε καλημέρα σας.
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από Panagiotis Kolsouzoglou: “Μετα απο hard brick sto hennessy το επανεφερα με τις οδηγιες του φορουμ στην miui 7 6.3.24 beta . Το ερωτημα ειναι πως θα φλασαρω την ρομ της προηγουμενης εβδομαδας πανω στην κινεζικη? Σκεφτειτε οτι μου πηρε δυο μερες να το ξεμπρικαρω , (δεν το εχω και παρα πολυ) εαν υπαρχουν καπου αναλυτικες οδηγιες για το φλασαρισμα πανω στην συγκεκριμενη ρομ? Το μπρικ ηρθε μετα το ΟΤΑ update. ” αυτο εδω κοιτα Flash την Ελληνική ROM στο RedMi…
-
Μετα απο hard brick sto hennessy το επανεφερα με τις οδηγιες του φορουμ στην miui 7 6.3.24 beta . Το ερωτημα ειναι πως θα φλασαρω την ρομ της προηγουμενης εβδομαδας πανω στην κινεζικη? Σκεφτειτε οτι μου πηρε δυο μερες να το ξεμπρικαρω , (δεν το εχω και παρα πολυ) εαν υπαρχουν καπου αναλυτικες οδηγιες για το φλασαρισμα πανω στην συγκεκριμενη ρομ? Το μπρικ ηρθε μετα το ΟΤΑ update.
-
Constandinos πως τα καταφερες δεν μας ειπες , προσπαθω ωα ανοιξω το κινητο απο το πρωι και δεν μπορω. Μετα απο αναβαθμιση ΟΤΑ φλασαρα την τρεχουσα ρομ πανω στην προηγουμενη και το τηλεφωνο μπρικαρε , δεν μπαινει σε recovery mode !bgazei mono to logotypo mi. Δεν μπορω να ξαναφλασαρω την προηγουμενη. Σε fast boot μπαινει αλλα μεχρι εκει, μετα το χαος.
-
Παιδιά από 7.5.25 σε 7.9.7 ποια είναι τα βήματα; Θέλει factory reset;
-
[Συμμετοχές κρυμμένου θησαυρού] Φρούτα και Λαχανικά
Panagiotis Kolsouzoglou - - Το κυνήγι του κρυμμένου Θησαυρού !
ΜήνυμαΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
καλημερα Nasdriver σε ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση το παλευω με βολιουμ απ και και δειχνει να ανταποκρινετε για να ξανα φλασαρω την προηγουμενη ρομ. =============== Σεπ 14th 2017, 9:39am =============== geoanto555 kai nasdriver ειστε θεοι με το που μιλησαμε δειχνει να πηρε μπροστα και φλασαρω την προηγουμενη, ειμαι σε αναμονη , δεν παιζεστε με τιποτα, πολλα ευχαριστω. =============== Σεπ 14th 2017, 9:47am =============== παλικαρια ολα καλα , τι να πω ειστε φοβεροι το κηνιτο ειναι και…
-
καλημερα παιδια εαν μπορει να βοηθησει καποιος , μπρικαρα το redmi note 3 hennessy προσπαθοντας να περασω την νεα ρομ. μου βγαζει το λογοτυπο της mi και κολαει εκει , οταν παω για fastboot κολαει στην εικονα και δεν μπαινει ,επισης οταν το συνδεω στο pc ακουγετε αλλα δεν το βλεπω πουθενα. το παλεψα με καποιους οδηγους αλλα τιποτα δεν το βλεπω , windows 7 εχω.
-
Συγχαρητήρια..... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλή επιτυχία παιδιά. =============== Μαι 2nd 2017, 6:18pm =============== καλή επιτυχία
-
OK σύνδεση με PC =============== Απρ 15th 2017, 11:18pm =============== παντως δεν ειναι η ρομ μεσα στο download περιμενω να κατεβει στον υπολογισστη για να την περασω στο κινητο =============== Απρ 16th 2017, 12:42am =============== Χριστος Ανέστη και μαζι και το κινητό ξανά ριξα μεσα από το PC την ρομ και όλα καλά ευχαριστώ πολύ παίδες..... Υγεια και χαρά σε όλους..
-
αυτα έχει στην sd
-
το ξεκλειδωνω =============== Απρ 15th 2017, 10:54pm =============== ξεκλειδωνω
-
πουθενά η ρομ
-
το internal έχω και αν κάνω up μου βγάζει αυτο
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Project_P: “Stable Ελληνικη εχω και σε Stable θα αναβαθμισω. Δεν πρεπει να κανω και wipe (cache + Dalvik) πριν φλασαρω την νεα ROM οπως λεει ο @lallasgr ??? ” Το Script της εγκατάστασης τα κάνει αυτόματα τα Wipes και δεν χρειάζονται ούτε αυτά πριν ή μετά το πέρασμα της αναβάθμισης. ” χρόνια πολλά σε όλους καλή Ανασταση. Τα φωτα σας παρακαλώ, μπηκα να κάνω ανάβαθμιση της ρομ και αφού έκανα wipe cash και davlik δεν βρησκω την ρομ τι κάνω τωρα?