Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 253.
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από alonso_7: “Παιδιά καλησπέρα!μετα απο την αναβάθμιση σε 4.10,5 και τώρα σε 4.10.11 σε mi3 όταν ανοίγω τις ρυθμίσεις και πηγαίνω στους ηχους για να αλλάξω πχ ήχο κλήσης με πετάει στην αρχική οθόνη!ξέρει κανείς τι μπορει να συμβαίνει και πως αντιμετωπίζεται?ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!” δουλεύει σωστά , επανεκκίνηση η περνάς πάλι την rom η full wipe βάλε στο προφίλ σου και το mi3w σου , και περίμενε απάντηση από τον Admin Παράθεση από nik0s: “…
-
καλημερα σας συγχαριτηρια για την δουλεια που κανετε αλλη μια φορα....!κατεβαζω κανικα την λυψη τις νεας αναβαθμισης μεσω οτα αλλα οταν παω να κανω φλας δεν την φλασαρη και αναγκαστικα την κανω φλας μεσω αναβαθμισης βρησκω το αρχειο στο ota updater και την επιλεγω απο εκει..δεν ειναι τωρα το φαινωμενω αυτο το εχω σε ολη thn v6 δεν ξερω αν ειναι τυχαιω ...τι φταιει?ενω σημερα μου κανει και αποτυχια λυψης μετα απο το 5-10% περιπου και την κατεβαζω απο το λαπτοπ πλεον..
-
Επισκευή sim card reader
sifnos1 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από lavimania: “Παιδιά ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω mainboard για το xiaomi mi3??” Main Board For Xiaomi, Main Board For Xiaomi Products, Main Board For Xiaomi Suppliers and Manufacturers at Alibaba.com απο εδω καποιος φιλος εχει παρει κατι ανταλακτικα για ψαξου εδω...
-
Παράθεση από pasxalis: “τελικα πως κανουμε downgrade στην v5 απο v6 mi3w;” πρωτα κανεις ενα αντιγραφο ασφαλειας μετα wipe cache κλπ μετα βαζεις την τελευταια v5 κα τελοςι κανεις απαναφορα αντιγραφου ασφαλειας και εισαι ok
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από sifnos1: “ρε παιδια την βοηθεια σας εκανα πατατα περασα κατα λαθος την 4.9.12 νομιζωντας οτι βγηκε η ελληνικη gtv αλλα ηταν αγγλικη χωρις play store παω να περασω τωρα την ελληνικη 4.9.5 και δεν την δεχετε κανω wipe cache κλπ παω να περασω ειτε την v6 4.9.5 ειτε την v5 την τελευταια αλλα μου βγαζει μυνημα cant instatall update dow loa rom starndard error log error to read data dat com.adroid updater/cache /install.log τι να κανω?” μάλλον έχεις τώρα το mi recove…
-
ρε παιδια την βοηθεια σας εκανα πατατα περασα κατα λαθος την 4.9.12 νομιζωντας οτι βγηκε η ελληνικη gtv αλλα ηταν αγγλικη χωρις play store παω να περασω τωρα την ελληνικη 4.9.5 και δεν την δεχετε κανω wipe cache κλπ παω να περασω ειτε την v6 4.9.5 ειτε την v5 την τελευταια αλλα μου βγαζει μυνημα cant instatall update dow loa rom starndard error log error to read data dat com.adroid updater/cache /install.log τι να κανω?
-
Παράθεση από mitsos1311: “Δυστυχώς φίλε μου δεν είχα κάνει εδώ και πολύ καιρό (1-2 χρόνια) συγχρονισμό οπότε όσα τηλ αποθήκευσα μετά πάνε άκλαφτα! Λες με restore να τις επαναφέρει ή με κανα titanium backup (που είχα πάρει ) να τις έχει μέσα?” νομιζω με titanium κατι μπορει να γινει αλλα αν δει το θεμα ο MIUI ART που σιγουρα ξερει καλυτερα θα σου πει κατι ελπιζω...
-
oxi συνδεεσαι στο λογαριασμο του google με gmail σου... και κανεις συχρονισμο!απλα θα επρεπε που λογικα το εχεις κανει οταν αποθηκεευες επαφες στο τηλεφωνο σου να μην αποθηκευες μονο στη σημ η στο τηλεφωνο..αλλιως πας διαχειρηση επαφων και κανεις εμφανιση επαφων απο σημ κλπ!να εισαι καλα!
-
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…T-I9100-4-8-1-jb-4-1-zip/
-
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-I9100-4-7-25-jb-4-1-zip/ δοκιμασε και αυτη αντι για την αλλη που σου εστειλα πριν ...και 2 κανουν αλλα μερικες φορες κολαγε οταν προσπαθουσα να την περασω..οποτε κερνελ παλι και μετα αυτη...θα περιμενεις το πολυ 5-10 λεπτα αν κολιση και μετα βγαλε μπαταρια..
-
Παράθεση από mitsos1311: “Να ρωτήσω πόση ώρα κάνει να ανοίξει αφού περάσουμε την 4,8,8 ? Γιατί είναι κανα μισάωρο 45 λεπτά που έκανα reboot γράφει samsung και έχει μείνει εκεί ! Τι να κάνω να βγάλω καμια μπαταρία ή έτσι πρέπει να κάνει?” ναι βγαλτην και ξανα απο την αρχη ολη την διαδικασια...
-
Παράθεση από mitsos1311: “Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy S2 i9100 εδώ και 2,5 περίπου χρόνια και θα ενδιαφερόμουν να περάσω την MIUI που αναφέρει κι ο οδηγός απλά μου γράφει όταν πάω να κατεβάσω το αρχείο ότι δεν υπάρχει! Εχω κάποιες ερωτήσεις αν γνωρίζει κάποιος να μου τις απαντήσει! Μπορώ με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσω ότι αν δεν μου αρέσει να επιστρέψω στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα το τηλέφωνό μου? Οι εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες χάνονται ρωτάω γιατί εί…
-
ακολουθεις τα βηματα οπως λεει στον οδηγο με την διαφορα πως βαζεις το αρχειο που σου εγραψα ποιο πανω στη θεση αυτου που δεν υπαρχει!! καλη τυχη και δεν θα το μετανιωσεις καθολου θα δεις πως θα ειναι νεο τηλεφωνο!
-
πρωτα θα περασεις το κερνελ του phil3759 kai μετα το αρχειο xiaomi-miui.gr/community/wsif/…T-I9100-4-8-8-jb-4-1-zip/
-
Παράθεση από Geowrc: “Παράθεση από sifnos1: “καλημερα!πως βγαζουμε ρε παιδια screenshot στην v6?δεν υπαρχει επιλογη απο την μπαρα πλεον..” Υπαρχει σκρολαρε προς τα επανω και θα δεις και αλλες επιλογες δεν τελειωνουν στο Φακο.” μπραβο ρε φιλε και ελεγα που πηγαν οι τοσες επιλογες!!
-
καλημερα!πως βγαζουμε ρε παιδια screenshot στην v6?δεν υπαρχει επιλογη απο την μπαρα πλεον..
-
Παράθεση από mitsos1311: “Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy S2 i9100 εδώ και 2,5 περίπου χρόνια και θα ενδιαφερόμουν να περάσω την MIUI που αναφέρει κι ο οδηγός απλά μου γράφει όταν πάω να κατεβάσω το αρχείο ότι δεν υπάρχει! Εχω κάποιες ερωτήσεις αν γνωρίζει κάποιος να μου τις απαντήσει! Μπορώ με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσω ότι αν δεν μου αρέσει να επιστρέψω στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα το τηλέφωνό μου? Οι εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες χάνονται ρωτάω γιατί εί…
-
ξερουμε αραγε περιπου πια αναβαθμιση και μετα θα μπορουμε να χαρουμε την 6 χωρις σοβαρα bugs??
-
παιδια εσεις που βαλατε την 6 τελικα γινετε βιντεοκληση ?? (οχι skype κλπ κανονικη απλη βιντεοκληση) διοτι περιμεναμε να βγει η v6 να λυση το θεμα αυτο η xiaomi..
-
παιδια εγω πηγα να γυρισω απο την v6 στην v5 3,21 παιρνοντας την 3,21 me ton πρωτο τροπο απο τους τρεις που ξερουμε αλλα το κινητο τα επαιξε αναβοσβινε κλπ και αναγκαστικα να κανω full wipe κλπ.τελικα ποιος ειναι ο ασφαλεις τροπος επιστροφης στην v5????????