Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 253.
-
μπορω να επιστρεψω απλα στην miui 5 με εναν απο τους 3 κλασικους τροπους?
-
παιδια πως διορθωνουμε το θεμα με τις 5 μπαταριες στην αρχικη οθονη ?εκανα επανεκινισκ αλλα τιποτα..
-
xiaomi mi3
sifnos1 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμασε ποσες μερες αραγε θα μπορουμε να κατεβασουμε την miui6 απο εδω το μεσα??ξερουμε κατι στο περιπου να μετραμε αντιστροφα?
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από sifnos1: “αυτο δεν θυμαμαι που στο καλο στις ρυθμισεις ειναι τα θεματα για να παω!!!???” δεν τα κατάφερες ? την 4η screenshots δεν την πήρε , την θεώρησε μεγάλη (απλά πατάς το αναζήτηση για να βρει το θέμα) (γράφεις την ονομασία του θέματος ψιλά)” δικια μου βλακεια... ειχα βελει το εικονιδειο ¨θεματα¨ σε ενα φακελο και δεν το εβρισκα με τιποτα...σε ευχαριστω!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από sifnos1: “παιδια κατεβασα ενα θεμα απο εδω ειναι σε μορφη mtz το εβαλα τπ πεταξα μεσα στη συσκευη αλλα τωρα δεν θυμαμαι που πρεπει να παω για το τρεξω..ξερει καποιος?” [V5 Theme] MIUI V6 Like” αυτο δεν θυμαμαι που στο καλο στις ρυθμισεις ειναι τα θεματα για να παω!!!???
-
xiaomi mi3
Μήνυμαπαιδια κατεβασα ενα θεμα απο εδω ειναι σε μορφη mtz το εβαλα τπ πεταξα μεσα στη συσκευη αλλα τωρα δεν θυμαμαι που πρεπει να παω για το τρεξω..ξερει καποιος?
-
Παράθεση από tora33: “με τον τρίτο τρόπο Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot )” σε ευχαριστω..τελικα πριν δω την απαντηση σου εκανα αναβαθνιση ξανα στη 3.20 με τον 1 τροπο τον κλασικο και τωρα ειμαι οκ..αν και νομιζω οτι η 3,19 κ 3,20 εχουν χασει αρκετα στην ενταση του σηματος η ειναι απλα η ιδεα μου?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν μπορείς έτσι απλά να επιστρέψεις από Kit Kat σε 4.3 ....” απο 4.4.4 σε 4.4.3 οχο απο κιτ κατ σε jb,,,,
-
παιδια εγκατεστισα την σημερινη ρομ αλλα θελθσσα να επιστρεψω σε παλιοτερη την 3.17 αλλα μολις την εβαλα δεν εχω συνδεση δηλαδη δεν μπορω να παρω τηλ κλπ δεν μου ζητα πιν σαν να μην εχω μεσα sim τι λαθως εκανα κατι να κανω?φταει που απο 4,4,4 πηγα να επιστρεψω σε 4.4.3?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Οτι θα βγεί νέα ROM για το hongmi 1 (WCDMA) είναι σύγουρο, αλλά δεν μπορώ να σου πώ με συγουριά αν θα είναι διαθέσιμη σήμερα.” χρονια πολλα! 2 ερωτισεις! α)για το mi3 θα βγει σημερα η 20 η αυριο? β)η v6 ποτα θα ειναι περιπου διαθεσιμη για κατεβασμα για το mi3?
-
Παράθεση από frenzy: “Καλησπερα παιδια!καινουριος εδω...αρχικα εχω το xiaomi redmi note,κατεβαζω το zip με το update και οταν παταω volume up και power με βγαζει να διαλεξω 3 επιλογες ! με το volume up διαλεγω ποια απο τις 3 θελω και με το down επιλεγω ...αλλα το παταω για να επιλεξω μια απο αυτες και δεν γινεται τιποτα! ξερει κανεις κατι γιαυτο? και ακομα κατι, για την 15 εκδοση λεει το root με το miui patch..τι ειναι αυτο??” η ΒΛΑΚΕΙΑ που εκανα μαλλον ηταν οτι οταν εγινε αναβαθμιση με ΟΤΑ στο …
-
ρε παισια κανω απντειτ τι νεα ρομ 3.15.1 στον κανω reboot exei επιλογο 3 γλωσσες κινεζικα και αγλικα επιλεγω αγγλικα και μετα τι??
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από sifnos1: “ρε παιδια μια ερωτηση ποια ειναι η σωστη ρομ για το galaxy s2 με ελληνικα διοτι εγκατεστισα μια που λογικα δεν ηταν η σωστη και το τηλ δεν ανοιγε και ξαναπερασα kernel και την 4.6.20 και ολα οκ. εχει βγει ελληνικη 4.7.11 για το μοντελο αυτο η εγω δεν μπορω να την βρω??” Πήγαινε ΕΔΩ και ρίξε μια ματιά...” κατεβαζω απο τις επισημες η τις ανεπισημες για multi lang me ελληνικα ??εγω κατεβασα αυτη xiaomi.eu_multi_GT-I9100_4.7.11_jb-4.1 αλλατο τηλ δεν ανοιγ…
-
ρε παιδια μια ερωτηση ποια ειναι η σωστη ρομ για το galaxy s2 με ελληνικα διοτι εγκατεστισα μια που λογικα δεν ηταν η σωστη και το τηλ δεν ανοιγε και ξαναπερασα kernel και την 4.6.20 και ολα οκ. εχει βγει ελληνικη 4.7.11 για το μοντελο αυτο η εγω δεν μπορω να την βρω??
-
Παράθεση από Grigoris0r20r: “Εγώ μόνο ένα μικρό πρόβλημα έχω με την 16.αντι να μου δείχνει κοσμοτε μου δείχνει 20201.χαχα.τι προτείνετε?” Προτείνω όταν σου έρθει ο λογαριασμός της κοσμοτε να μην τον πληρώσεις διότι εσένα ή εταιρεία σου είναι η 20201!!
-
νεος χρηστης xiaomi mi3 οι πρωτες κινησεις σχετικα με ρομ αναβαθμιση κλπ
ΜήνυμαΠαράθεση από Geowrc: “Παράθεση από sifnos1: “παιδια μια ερωτιση το miui market ποια εφερμογη ειναι διοτι δεν το βρισκω οχι οτι το χρειαζομαι αλλα λεω! :)” Αν δεν κανω λαθος εχει αφερεθει απο την Ελληνικη ROM ακριβως επειδη μας ειναι αχρηστο ;)” ετσι εξηγειται !ευχαριστω πολυ!
-
νεος χρηστης xiaomi mi3 οι πρωτες κινησεις σχετικα με ρομ αναβαθμιση κλπ
Μήνυμαπαιδια μια ερωτιση το miui market ποια εφερμογη ειναι διοτι δεν το βρισκω οχι οτι το χρειαζομαι αλλα λεω!
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από geotok: “Εμένα δεν δουλεύει με ελληνικούς χαρακτήρες έκανα αυτά πουμου είπες αλλά τίποτα μόνο με λατινικούς χαρακτήρες δουλεύει σε 160 και σε αριθμούς τα άλλα πχ αλλαγή στην μπάρα το χρώμα δούλεψαν κανονικα” Σ'εμενα δουλευει τζαμι , οπως βλεπεις , αλλα δεν εχω xiaomi. Ισως καποιος με xiaomi σε βοηθησει καλυτερα. Στάλθηκε από το ZTE Blade V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από geotok: “Δεν ξέρω μήπως με κάποια νέα Ρομ δουλέψει ελπίζω με την νέα 15 ...Να δο…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από skoulikios13: “παιδια ο gkalen πραγματικα ειναι παρα πολυ καλος σ αυτο που κανει. ητανε developer σε αλλο φορουμ οταν ειχα το huawei και πραγματικα εβγαζε τις καλυτερες rom.” ναι εχεις δικιο και εμενα με εχει βοηθησει παρα πολυ με u8800 pro!! πραγματικα εβγαζε πολυ καλες!!