Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 253.

• xiaomi mi3

sifnos1 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Νομίζω πως χωρίς Xposed Framework είναι μάταιος κόπος, αλλά ίσως κάνω και λάθος.” εγω εγκατεστησα Xposed Framework επελεξα απο ρυθμισεις τα mi-tools καθως και stip all unicode characters αλλα το θεμα με τους χαραχτιρες στα μυνηματα παραμενει ενω μια ρυθμισει που εχω επιλεξει για το χρωμα εμφανισεις της μπαταριας εχει αλλαξει κανονικα!τι λαθος κανω?

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από sifnos1: “ρε παιδια στα sms με την εγαρμογη του κινητου πως φτιαχνω τις ρυθμισεις ωστε να στελνει 1 μθνημα καθε 160 χαραχτιρες και οχι καθε 50 που ειναι τωρα ?καπου διαβασα για το mi-tools που ειναι αυτη η εφαρμογη?” 160 χαρακτήρες Κατεβάζουμε την εφαρμογή Mi_tools_1.9.2.apk εγκατάσταση , την τρέχουμε , πατάμε στο "Aplications" στο strip unicode , επιλέγουμε stip all unicode characters (Hidden Content)” ευχαριστω πολυ το εκανα!τι αλλες καλες -ενδιαφερουσες ρυθμ…

• xiaomi mi3

Μήνυμα

ρε παιδια στα sms με την εγαρμογη του κινητου πως φτιαχνω τις ρυθμισεις ωστε να στελνει 1 μθνημα καθε 160 χαραχτιρες και οχι καθε 50 που ειναι τωρα ?καπου διαβασα για το mi-tools που ειναι αυτη η εφαρμογη?

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από sifnos1: “παιδια εχω την3.6.20 τι προτεινετε να μεινω σε αυτη να παω στην 4.6.27 η στην stable?exei βγαλει κανενα προβλημα η 6.27?ευχαριστω!” Για την stable όχι ακόμη Η 4.6.27 Πολύ καλή, αυτήν έχω Η jb το ίδιο καλή Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2” εαν την βαλω την 4-6-27 χανω την ταξινομιση των εφαρμογων-φακελων ετσι οπως τα εχω στο λαουνσερ?

• παιδια εχω την3.6.20 τι προτεινετε να μεινω σε αυτη να παω στην 4.6.27 η στην stable?exei βγαλει κανενα προβλημα η 6.27?ευχαριστω!

• παιδια να ρωτησω εχωτην 4.6.20 τωρα που βγηκε η 4.6.27 η αναβαθμιση γινετε με οτα?

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Χρησιμοποίησε το NumberFixer που έχουμε στην ROM, και πρόσθεσε το πρόθεμα +30 στις επαφές σου.” οκ εφτιαξε!ευχαριστω!!μια ερωτιση ακομη το led δεν μου αναβει οταν εχω αναπαντιτη κληση παροτι ειναι ενεργοποιημενο τι μπορει να παιζει?

• xiaomi mi3

Μήνυμα

παιδια θυμηστε μου τι κανω με το προβλημα στα μυνηματα που δεν μου εμφανιζει το ονομα της επαφης αλλα τον αριθμο παροτι ειναι περασμενος στις επαφες?επισεις παντα χρησιμοποιουσα το handcend sms αλλα το ψιλοβερεθυκα και εχω την app του κινητου αλλα με χρεωνει παραπανω μυνηματα στους χαραχτηρες διορθωνεται καπως?

• οκ παιδια βρηκα λυση το αφησα και εκανε μονο του απντειτ και μετα αφου το εκανε εμφινιστικε ο φακελος download rom και συνεχισα κανονικα οπως ανεφαιρει ο 1 τροπος και ολα καλα! ευχαριστω!

• παιδια μολις παρελαβα και εγω το τηλ ηρθε με stable jb προσπαθω να κανω αναβαθμιση σε 3.12.4.6.20 me 1 tropo δεν βρησκω ομως φακελο με ονομα νταουλοαντ ρομ για να βαλω μεσα τον δικα μας..προσπαθησα με τον 2 τροπο μετονομασα το ναφακελο σε updete zip δεν δεχθικε την αναβαθμιση τικανω τωρα?

• miui v6?

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Eτοιμάζουν να βγάλουν την MIUI V6, και θα είναι Κit Kat για όλες τις συσκευές. Το πότε όμως θα την δούμε σε πράξη, αυτό είναι ακόμη άγνωστο, αλλά πιστεύω θα γίνει σύντομα.” λες μεσα στο καλοκαιρι να την εχουμε δηλαδη? και τα video που βλεπω στο youtube με ν6 ν7??

• miui v6?

Μήνυμα

παιδια γεια σας θελω να ρωτησω κατι αλλα σαν νεος στον κοσμο της miui μπορει να μην λεω κατι καλα.απο οτι εχω καταλαβει εμεις εδω χρησιμοποιουμε την miui v5 αλλα εχω δει καποια βιντεο στο youtube με ν6 ν7 κλπ ..τι ακριβως παιζει?λογικα νεες βερσιον ?δεν εχουν ματαφραστει ακομη?μπορουμε να βαλουμε και εμεις?συγνωμη και παλι αν ρωτα καποια βλακεια..αλλα αν ρωτας μαθαινεις!

• για το s4 zoom προκειτε να βγει κατι?

• παιδια θελω να κανω 2 ερωτησεις οσον αφορα εφαρμογες που ψαχνω αλλα δεν ξερω που ειναι το καταλληλο topic να ρωτησω οποτε ας το μεταφερει ο διαχειριστης εκει που πρεπει! 1) εχει βρεθει πλεον εφαρμογη που να χτυπαει το ξυπνητιρη με το τηλεφωνο κλειστο?? 2)εφαρμογη που να οταν χτυπαει το τηλ να εκφωνει το ονομα αυτου που σε καλει οπως εκαναν παλια τα νοκια?μπορει να το κανει αυτο το svox?? η καποιο καλυτερο?

• Παράθεση από saleakos: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sifnos1: “θα ειναι κιτ κατ η jb” Πολύ νωρίς για Stable kit Kat ακόμη... :D” η τελευταια stable Jelly bean ελληνικη για mi3w ποια ειναι ;” Αν τα λέω σωστά δεν υπάρχει καμία Rom stable που να έχει μεταφραστεί στα ελληνικά ακόμα.περιμένουμε τις επόμενες μέρες την πρώτη που θα είναι j b ...

• Παράθεση από MIUI_ART: “Οι ROM αυτές έχουν πάρει τον ορισμό Stable από το επίσημο MIUI, γιατί υποθετικά τουλάχιστον είναι Σταθερές και χωρίς BUG. Λέω υποθετικά, γιατί όλο και κάποιο bug θα υπάρχει αλλά είναι συνήθως μiκρο και άνευ σημασίας. Επείσης είναι σχεδόν 1-2 μήνες πίσω στα επιπλέον χαρακτηριστικά που παρέχουν οι Developer ROMs χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υστερούν τόσο πολύ. Αυτό που θα κάνουμε ουσιαστικά εμείς είναι να τις δώσουμε μετάφραση στα Ελληνικά που δεν έχουν - Gapps που δεν έχουν …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Stable ROM για το Mi-3W δεν έχει βγεί ακόμη από εμάς. Υπάρχει βέβαια στο en.miui.com, αλλά είναι μόνο με Κινέζικη και Αγγλική γλώσσα, και φυσικά χωρίς ROOT. Eίχαμε σκοπό να βγάλουμε την προηγούμενη εβδομάδα δική μας, αλλά μας έτυχαν μεγάλες καθυστερήσεις στις άλλες ROM και δεν μπορέσαμε.” αρα ειναι στο προγραμμα να βγει τις επομενες εβδομαδες??!!και για να μαθενουμε λιγο εμεις οι λιγοτερο γνωστες ποιες οι βασικες διαφορες στις δυνατοτιτες-σφαλματα των 2 ρομ?σε ενα ερχαριο…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Υπάρχει ενδοχόμενο όλες οι συσκευές που βασίζονται σε STABLE ROMs όπως ... - Hongmi/RedMi 1 WCDMA/TDMDA - Hongmi/RedMi 1S WCDMA - RedMi Note WCDMA να μην έχουν νέα ROM αυτή την εβδομάδα, καθώς δεν υπάρχει κάτι νεώτερο που επιβάλει το UPDATE” εχει βγει steble rom για το mi3w και δεν το εχω παρει ειδηση η ειναι στην αναμομη και αυτο?

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Παράθεση από Astrolabe: “Γνωρίζει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει το mi3 s? Βασικά δεν ενδιαφέρομαι για αυτό το μοντέλο αλλά θέλω το mi3 και σκέφτομαι να περιμένω μήπως και μειωθεί η τιμή λόγω του νέου μοντέλου. Γνωρίζετε τη πολιτική της εταιρείας? Μειώνει τις τιμές με τη είσοδο νέου μοντέλου της στην αγορά? Ευχαριστώ.” κατα το δεκεμβριο απο οτι λενε οι γνωστες εδω!

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

18-06-2014 17:56The item has arrived in the country of destination ελατε πειτε μου και σε μενα τον δυσμοιρο ποτε θα παραλαβω σας παρακαλω