Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 253.
-
Παιδιά το adaway δεν μου δουλεύει ενώ με την προηγούμενη ρομ δεν είχα πρόβλημα. Μου λέει ότι δεν έχει δικαιώματα.
-
Ευχαριστώ περασα την νέα ρομ όλα οκ το μόνο συνεχίζει να μην μπορώ να παίξω τα βίντεο από το άλμπουμ και τα βίντεο.. Με mx player παίζει κανονικά... Δεν με ενοχλεί πολύ απλά δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει...
-
Παιδιά μπορείτε να μου θυμησετε πως γίνεται το φλας σε αυτήν την ρομ? Με το κλασικό την πετάμε χύμα και μετά πάμε από αναβάθμιση? Η την βάζω χύμα και μπαίνω από TWRP?
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “Παράθεση από sifnos1: “Παιδιά καλησπέρα πέρασα χτες την άρωμα στο mi6... Δυστυχώς έχω αρκετά προβλήματα... Το βασικό ότι δεν παίζει τα βίντεο που τραβάω.. Ξεκινάει να τα παίξει το κόβει και βγάζει μυνημα no more content..επίσης έχω αρκετά κολλήματα που δεν δικαιολογουνται για το mi6.. Όπως όταν κάνω εκκαθάριση μνήμης κολλάει 2-3 δευτερόλεπτα μερικές φορές. ” Κανε υπομονη σημερα θα βγει η αναβαθμισμενη εκδοση οπως ειπε παραπανω ο αδμιν! Ολες αυτες οι ROM beta ειναι…
-
Παιδιά καλησπέρα πέρασα χτες την άρωμα στο mi6... Δυστυχώς έχω αρκετά προβλήματα... Το βασικό ότι δεν παίζει τα βίντεο που τραβάω.. Ξεκινάει να τα παίξει το κόβει και βγάζει μυνημα no more content..επίσης έχω αρκετά κολλήματα που δεν δικαιολογουνται για το mi6.. Όπως όταν κάνω εκκαθάριση μνήμης κολλάει 2-3 δευτερόλεπτα μερικές φορές.
-
Παιδιά βοήθεια... Πάω να πέρα πρώτη φορά την άρωμα είμαι με beta global ακολουθώ τον οδηγό βήμα βήμα έχω περάσει twrp έχω πετάξει χιμα την άρωμα στον εσωτερικό χώρο αλλά δεν την βρίσκει πουθενά από το install THN zip για να την περάσω.. =============== Αυγ 24th 2017, 6:49pm =============== Και τα αρχεία που βλέπω από την SD card είναι ονόματα άσχετα ακαταλαβιστικα όχι πχ ringtone klp που βλέπω στον οδηγό. =============== Αυγ 24th 2017, 7:00pm =============== παιδια καμια βοηθεια σας παρακαλω????…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαιδιά από την στιγμή που περάσουν οι 72 ώρες για πόσο καιρό έχω δικαίωμα να ξεκλείδωσω? Δηλαδή αν πάω μετά από ένα μήνα θα μπορώ?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Το στήσιμο από την αρχή δεν το γλυτώνεις καθώς θα πας από επίσημη σε custom, οπότε πρέπει να κάνεις σίγουρα factory reset. Αν πάρεις εντούτοις τοπικό backup ίσως κάτι να μπορέσεις να επαναφέρεις αλλά είναι επισφαλές διότι μπορεί να σου κρασαρουν οι εφαρμογές. Εγω προτείνω εγκατάσταση όλα από την αρχή. ” Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Η γνώμη σας είναι ότι αξίζει τον κόπο να πάω σε άρωμα? Τι κερδίζω και τι χάνω σε σχέση με την beta που είμαι τώρα?
-
Παιδιά είμαι με beta MIUI 9 global.. Και θέλω να βάλω την ελληνική aroma.. Η ερώτηση είναι ότι θα χάσω το στήσιμο που έχω κάνει στο κινητό όταν μπει η νέα? Λογικά ναι... Αλλά αν πάρω αντίγραφο όπως είμαι τώρα μετά όταν βάλω την ελληνική θα μπορω με επαναφορά αντίγραφου να ξανά έχω το στήσιμο όπως είναι τώρα.. Ρωτάω επειδή είναι και οι 2 miui 9 και λέω μήπως γλύτωσω το στήσιμο από την αρχή.. Ευχαριστώ.
-
παιδιά καλησπέρα άλλαξα συσκευή και θέλω την εφαρμογή της yi camera 1080 μου είναι κόκκινο χρώμα (νομίζω είναι η China version) από που την κατεβάζω η καλύτερα αν μπορώ από το παλιό κινητό redmi 3 pro να την μεταφέρω στο νέο mi6 και με ποιον τρόπο... διότι η πράσινη εφαρμογή που κατεβάζω δεν μπορώ να δουλέψω την κάμερα. ευχαριστώ.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Τι μήνυμα σφάλματος σου βγάζει το Mi unlock tool; ” Παράθεση από George Kaggelaris: “Εφόσον είναι και οι δύο εφτάρες, λογικά δεν θα έχεις θέμα. Αν λειτουργήσει όμως η ενημέρωση σωστά, θα γίνει Factory Reset οπότε φρόντισε για backup. ” σε ευχαριστω πολυ!εκει ηταν το προβλημα..στην ρομ.
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ! =============== Αυγ 19th 2017, 6:50pm =============== Μου βγάζει κωδικό σφάλματος 86006 και μετά κάτι κινέζικα.. =============== Αυγ 19th 2017, 7:07pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Βάλε τότε την Global Developer από τον updater (αν την πάρει) και μετά προσπάθησε να ξεκλειδώσεις με αυτήν ” Αυτή που έχει τώρα μέσα είναι MIUI 8 κατεβάζω την 9αρα delevoper ROM.. Θα έχω θέμα? Θα φλασαρω από την αναβάθμιση κλπ κλπ?
-
Παράθεση από divo: “Παράθεση από sifnos1: “Λοιπόν παιδιά παρέλαβα σήμερα το mi6 με γενική ταχυδρομική από ups χωρίς τελωνείο σε 10 μέρες από την ημέρα αποστολής και χωρίς επιπλέον χρήματα για την αποστολή! Είχα επιλέξει free shipping! Ούτε EU ούτε κάτι παρόμοιο! Είμαι πολύ χαρούμενος! 1 -------- από tomtop ” To kimovil δινει καταστηματα και τιμες. Εσυ απο ποιο καταστημα το πηρες να το εχουμε υποψη μας? ” Tomtop
-
ΜήνυμαΤο έχω κάνει από πριν παιδιά... Δεν με αφήνει... Μου βγάζει κωδικό σφάλματος... 3 τηλέφωνα έχω ξεκλειδώσει αυτό πρώτη φορά το βλέπω.. Νόμιζα ότι έφταιγε η Ρομ με την οποία έχει έρθει..
-
ΜήνυμαΔυστυχώς δεν ανεβαίνει... Μου λέει Current account is not bound to this device and your account and device in MIUI settings >delevoper option >mi unlock status