Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 253.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Τι μήνυμα σφάλματος σου βγάζει το Mi unlock tool; ” Deviantart[/deviantart]
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Τι μήνυμα σφάλματος σου βγάζει το Mi unlock tool; ” Πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία (από την εφαρμογή μας στο κινητό σε κινητό γραφω)
-
ΜήνυμαΠαιδιά παρέλαβα σήμερα το mi 6 πάω να ξεκλείδωσω αλλά με κόβει στο 99 %.. Είμαι με global 8.2 σταθερή. 8.2.2.0[scallout] 1 [/fn][/scallout]
-
Παράθεση από sifnos1: “Καλημέρα παιδιά είχα γράψει πριν λίγες μέρες ότι έκανα μια αγορά ενώ mi6 από Κίνα.. Το βρήκα με κωδικό σε τιμή την χαμηλότερη που έχω δει μέχρι στιγμής στο kivolil και έκανα την παραγγελία με δωρεάν μεταφορικά λέγοντας ότι και να δώσω το 40 αρι τελωνείο πάλι κερδισμένος θα είμαι.. Όταν έγινε η αποστολή προς έκπληξη μου διαπίστωσα πως το track number ήταν με ups από Ολλανδία.. Έστειλα μαιλ στο μαγαζί και μου είπαν ότι στην Ελλάδα επειδή υπάρχουν παράπονα για χρεώσεις τελωνε…
-
Καλημέρα παιδιά! Για να φλασαρω για πρώτη φορά aroma σε mi6 πρέπει να είναι συγκεκριμένη ρομ η αρχική? Κάτι τέτοιο θύμαμαι πως έπρεπε για το redmi note 3 pro που έκανα.. Ευχαριστώ.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Αυτό σημαίνει ότι έχεις άδεια ξεκλειδώματος για το συγκεκριμένο λογαριασμό. Την αίτηση από την αρχή θα χρειαζόταν να την κάνεις αν έφτιαχνες νέο λογαριασμό. ” Ωραία σε ευχαριστώ! Αυτό σημαίνει ότι μόλις έρθει ξεκλειδώνω αμέσως και βάζω ελληνική Ρομ αμέσως ή κάτι που διάβασα για 72 ώρες ισχύει και για μένα?
-
ΜήνυμαΠαιδιά την βοηθεια σάς.. Περιμένω σε λίγες μέρες το mi6 και είπα να μπω τώρα να κάνω την αίτηση ώστε μόλις έρθει να είμαι έτοιμος.. Κατέβασα mi unlock σύνδεσα με τον λογαριασμό mi και ενώ περίμενα να μου βγάλε το γνωστό παράθυρο που ζητά τον λόγο που θέλω να ξεκλείδωμα κλπ.. Εκείνο μου λέει απ ευθείας να συνδέσω τηλέφωνο να κάνω boot..κανω κάτι λάθος? Έχω ξεκλειδώσει με τον ίδιο λογαριασμό άλλες 2 φορές.. Τελευταία πριν 2 μήνες.. Ευχαριστώ πολύ..
-
Παράθεση από reborn: “@sifnos1 και εκτός απο αυτο ποτέ δεν σου δίνει το δικαίωμα να ανεβάσεις φωτογραφίες και να γράψεις review για να μην σου δώσει πόντους Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Απλά το καλό είναι ότι το mi6 είχε τιμή 350 σε προσφορά με κουπόνι το κατέβασα στα 326 και με πόντους που είχα από παλιότερες αγορές για φίλο το πήρα τελικά στα 295.. Που για mi6 δεν υπάρχει αυτή η τιμή.. Αν μου κάτσει και χωρίς τελωνείο έτσι όπως μου είπε η ups θα πάω να παίξω και …
-
Παράθεση από reborn: “Παιδιά έχω παραλάβει απο tomtop χωρίς κανένα πρόβλημα με DHL χωρίς να ξέρω οτι θα το στείλουν έτσι το μόνο αρνητικό τους είναι η επικοινωνία που μπορεί να μην σου απαντήσουν και πότε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ακριβώς αυτό! Μέχρι να σου απαντήσει σε mail κάποιος μπορεί να έχεις πάρει σύνταξη κιόλας! Αλλά από τιμές που το παρακολουθώ είναι πάντα μέσα στις χαμηλότερες!
-
Καλημέρα παιδιά είχα γράψει πριν λίγες μέρες ότι έκανα μια αγορά ενώ mi6 από Κίνα.. Το βρήκα με κωδικό σε τιμή την χαμηλότερη που έχω δει μέχρι στιγμής στο kivolil και έκανα την παραγγελία με δωρεάν μεταφορικά λέγοντας ότι και να δώσω το 40 αρι τελωνείο πάλι κερδισμένος θα είμαι.. Όταν έγινε η αποστολή προς έκπληξη μου διαπίστωσα πως το track number ήταν με ups από Ολλανδία.. Έστειλα μαιλ στο μαγαζί και μου είπαν ότι στην Ελλάδα επειδή υπάρχουν παράπονα για χρεώσεις τελωνείου κλπ βρήκαν καινούργ…
-
Παιδιά την άποψή σας σας παρακαλώ.. Παραγγελία από tomtop με free shipping.. Έφυγε μετά από 3 μέρες και μου στέλνουν tracking number το οποίο είναι με ups.. Το δέμα είναι Ολλανδία πλέον.. Και έρχεται.. Τι φάση?εγω δεν ζήτησα ούτε πληρωσα express.. Το τελωνείο θα είναι το κλασικό 40 αρι ή καθόλου ή επειδή είναι ups παίζει κάνα 100 αρι? Έχει γίνει κάτι παρόμοιο σε άλλο? Παράθεση από derveni: “Παίξε tzoker αφού δεν πέρασες Τελωνείο, γίνεται σφαγείο εκεί. ” Το λογικό είναι να περάσει τελωνείο.. Το θ…
-
Παιδιά την άποψή σας σας παρακαλώ.. Παραγγελία από tomtop με free shipping.. Έφυγε μετά από 3 μέρες και μου στέλνουν tracking number το οποίο είναι με ups.. Το δέμα είναι Ολλανδία πλέον.. Και έρχεται.. Τι φάση?εγω δεν ζήτησα ούτε πληρωσα express.. Το τελωνείο θα είναι το κλασικό 40 αρι ή καθόλου ή επειδή είναι ups παίζει κάνα 100 αρι? Έχει γίνει κάτι παρόμοιο σε άλλο?
-
Παράθεση από Miyagki: “Παιδιά πάντως στην δικιά μου συσκευασία εάν και σφράγιστή δεν είχε μέσα αντάπτορα για ακουστικά.. Μόνο καλώδιο και φορτιστή. Είχε κανείς άλλος το ίδιο θέμα; επίσης πως δουλεύει το κόλπο με την διπλή κάμερα που κάνεις θολό το background? ” Συγνώμη αλλά κάτι δεν μου αρέσει σε αυτό.. Σιγουρέψου ότι είναι original η συσκευή.. Η xiaomi βάζει από το το εργοστάσιο μέσα στο κουτί τον ανραπτορα αυτό.
-
Παράθεση από Miyagki: “@sifnos1 Το θεωρω πλεον αδιανοητο να αγορασεις πλεον κατι απο εξω χωρις Priorityline , και οταν ξαναλεω πλεον εννοω οπως ειπε ο φιλος παραπανω απο 1η αυγουστου. Πέρα απο αυτό αγόρασες απο το tomtop...Εψαξες καθόλου review του συγκεκριμενου site? Εγω πρωτου το παραγγειλω το Mi6 και επειδη με δελεαζε αρκετα τι τιμη του απο το tomtop δεν το παραγγειλα γιατι ειδα reviews.. 6,8 στο trustpilot με το συνηθες πρόβλημα "no costumer service" Βεβαια εγω το παρεγγειλα απο το fastcardt…