Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 253.

• Mi 6 vs mi5s plus

sifnos1 - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από vrs5: “Εγώ προσωπικά πάω για το Plus. Δύσκολα γυρίζεις πίσω από το 5,5. Στα 5,7 πάω ευχάριστα. Για φωτό πάρτε μια φωτογραφική που αυτή είναι η δουλειά της, τώρα πΧια είναι μικρότερες και απο το κινητό. Για τις γρήγορες μια χαρά κάνουν την δουλειά τους τα κινητά. ” Αυτός είναι ο μόνος λόγος που με κρατάει.. (η επιστροφή από 5.5 σε 5.15..)σίγουρα με βολεύει και σύμφωνο πιο εύκολα πας σε 5,7 από ότι πιο κάτω.. Αλλά νομίζω με τα χαρακτηριστικά του mi6 (ram. Επεξεργαστή, διπλή κάμερα και…

• Mi 6 vs mi5s plus

sifnos1 - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από markito: “@sifnos1 Μήπως στον τίτλο ήθελες να γράψεις Mi5s plus? ” Ναι συγνώμη! Θα το διορθώσω! Σε ευχαριστώ!

• Mi 6 vs mi5s plus

sifnos1 - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Θα επελεγα mi5s. ” Ο λόγος αν μου επιτρέπεις?

• Mi 6 vs mi5s plus

sifnos1 - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα σαν πρώην κάτοχος πριν από πολλά χρόνια του mi2 και ακολούθως mi 3 και τώρα redmi note 3 pro θα ήθελα να την βοηθεια σάς για την επόμενη αγορά μου.. Είμαι ανάμεσα σε mi 6 και mi 5 plus. Οι ερωτήσεις μου είναι αν αξίζει η διαφορά τιμής που έχουν μεταξύ τους. Τι θα επιλέγατε εσείς ανάμεσα σε αυτά τα δύο και εάν επιλέξω mi 6 αν μου πέσει βαρύ η μικρότερη οθόνη από 5.5 που έχω τώρα σε σχέση με 5.15? Σας ευχαριστώ πολύ..

• καλημερα!σας ευχαριστω ολους παιδια !ειμαι οκ πλεον!!

• Παράθεση από Bodai: “σε ευχαριστω πολυ... ” =============== Ιουν 15th 2017, 10:04pm =============== παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να ανοιξω το κινητο εστω και στα αγγλικα κινεζικα ..τοθλαχιστων να εχω τηλεφωνο...?????

• ωχ θεε μου...απογοητευεση χωρης τηλεφωνο πλεον ... =============== Ιουν 15th 2017, 8:30pm =============== Apply for unlocking permissions Sorry, your application has been rejected. The more active your Mi Account is, the more likely your application will get approved. Reapply>> ρε παιδια αυτο μου βγαζει ..δεμ με εφεινη να στειλω αιτημα για ξεκλειδωμα..

• Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από sifnos1: “καλησπερα!gtv φορουσα ...mono se boatloader μπορω να μπω se recovery mode δεν μπορω ουτε φυσικα να ανοιξω το τηλεφωνο.. ” Ξανακάνε αίτηση για δικαίωμα ξεκλειδώματος. Δες βασικά εάν κλείδωσε ο Bl. Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” σε ευχαριστω πολυ..τελικα ναι ειμαι κλειδωμενος...για να ξεκλειδωσο θα πρεπει να περιμενω παλι τοσες μερες οπως παλιοτερα?

• καλησπερα!gtv φορουσα ...mono se boatloader μπορω να μπω se recovery mode δεν μπορω ουτε φυσικα να ανοιξω το τηλεφωνο..

• σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου..δεν θυμαμαι πια ειχα πριν γιατι εχουν περασει αρκετοι μηνες απο την τελευταια αναβαθμιση..το προβλημα μοθ ειναι οτι οταν συνδεομαι στο λαπτοπ δεν μπορω να δω πουθενα το τηλεγωνο λογικα δεν συνδεεται με usb και δευτερον πως θα δω αν ειναι κλειδωμενος ο βοοτλοαδερ? =============== Ιουν 15th 2017, 6:51pm =============== στο mi unlock μου γραφει οτι το αιτημα αποριφθηκε... εχω απογοητευτη εντελως...

• παιδια βοηθεια σας παρακαλωωωωω..πηγα μετα απο καιρο να αναβαθμιση στο redmi note 3 pro δενξερω τι πηγε στραβα το θεμα ειναι οτι τωρα το τηλεφωνο δεν ανοιγει ουτε μπαινει σε ρεκοβερι...τωρα τι κανω ???βοηθεια...

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από sifnos1: “Σε ευχαριστώ πολύ αυτό ήταν! Τώρα οποίος μπορεί να μου πει για πιο λόγο δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση με το Mi flash και πως γίνομαι πάλι ροοτ θα είναι πολύ καλό! ” Για να ξαναγίνεις root το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξαναφλασάρεις το SuperSU.zip που, αν έχεις την ελληνική, θα το βρεις λογικά στον αποθηκευτικό σου χώρο. Τώρα το γιατί δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση (εννοείς μάλλον επίσημη fastboot ROM) μέσω...Mi Flash !?! πρέπει να μας πεις/δ…

• Παράθεση από derveni: “@sifnos1 Αυτό είναι μην το ψάχνεις, περιμένω την απάντηση σου ” Σε ευχαριστώ πολύ αυτό ήταν! Τώρα οποίος μπορεί να μου πει για πιο λόγο δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση με το Mi flash και πως γίνομαι πάλι ροοτ θα είναι πολύ καλό!

• Παράθεση από derveni: “@sifnos1 Κάρτες Sim & Κινητά δίκτυα Sim1(ή όπως έχετε ονομάσει την sim σας) Ονόματα Access Point Πατήστε κάτω στην οθόνη εκεί που λέει Νεο APN(με το σύμβολο +) Στην ουσία θέλετε να φτιάξετε καινούργιο APN γιατί μετά το τελευταίο update μπερδεύτηκε εκεί το θέμα Δεν έχει σημασία θεωρώ το τι όνομα θα βάλετε αλλά εμένα από την cosmote που είπαν Ονομα:cosmote wireless internet APN:internet Πρωτόκολλο APN:επιλέξτε το IPv4 Πρωτόκολλο περιαγωγής APN:IPv4 Κάντε save/αποθήκευση ” Σε…

• Παιδιά την βοηθεια σάς σας παρακαλώ πολύ.... Έκανα unroot από το supersu πριν καμιά εβδομάδα... Το πρόβλημα μου είναι ότι πλέον δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δεδομένα.. Συνδεσιμότητα έχω μόνο από το wi fi για ίντερνετ... Επίσης πήγα να κάνω αναβάθμιση μήπως λυθεί το πρόβλημα αλλά δεν μπορώ ούτε μέσω Mi flash ούτε μέσω να πετάξω την νέα ρομ χύμα στο φάκελο και να την επιλέξω από τ ρεκοβερυ... Τωρα τι κάνω? Φταίει που δεν είμαι ροοτ? Πως θα γίνω ξανά?

• Ναι ειναι 4.4.4.. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!

• Παιδιά καλησπέρα συγνώμη αν δεν γράφω στο σωστό νήμα.. Έχω το m4 και έχω αρκετό καιρό να κάνω αναβάθμιση.. Τώρα φοράω την MIUI 7 gtv 6.1.7 developer.. Για να πάω στην τελευταία MIUI πρέπει να ξεκλειδώσω συσκευή αιτήσεις κλπ κλπ ή απλά με τον κλασικό τρόπο περνάω από πάνω την την τελευταία έκδοση? Ευχαριστώ πολύ..

• RE:

sifnos1 - - Yi Sports Camera

Μήνυμα

Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί δεν έχω ασχοληθεί πολύ θα πω το εξής: Αν θες να καταγράψεις γρήγορη κίνηση θες υψηλό fps(όσο πιο γρήγορη τόσο πιο υψηλό). Απλά όσο πιο υψηλό το fps πέφτει η ανάλυση. Εαν πχ θες να τραβήξεις βίντεο κάποιον να κολυμπάει μέσα στο νερό δεν σε ενδιαφέρει το fps γιατί είναι αργές οι κινήσεις εκεί ρίχνεις το βάρος σου στην ανάλυση. Αν θες όμως να τραβήξεις σε εναν αγώνα το αυτοκίνητο που περνάει απο μπροστά σου εκεί θες πολύ υψηλό fps. Ανάλογ…

• ρε παιδια ποιες οι διαφορες στην ποιοτιτα του βιντεο οσον αφορα to frame?24 η 48 η 60 η 30 ??τι επιλεγω και αναλογα με τι?αν υπαρχει γρηγορη κινηση ?

• Καλημέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν γράφω σωστά στο σωστό νήμα παρέλαβα χθες και εγώ την κάμερα είναι η κινεζική έκδοση σε λευκό. Κατέβασα την εφαρμογή του doctor από το φόρουμ και την πέρασα στο τηλέφωνο και συνδέθηκε με την κάμερα. Τώρα τι κάνω? Πρέπει να κατεβάσω τίποτα να περάσω στην κάμερα? Από τις ρυθμίσεις τις κάμερας ποιες είναι οι ιδανικές να ρυθμίσω? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk