Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 253.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MyLord: “Αυτο με την ενταση ηταν απο το dolby atmos κατα πασα πιθανοτητα και λογικα εστρωνε με ρυθμιση.” AN θελω να ξανά βάλω του γκαλεν μπορώ να την βάλω χωρίς factory reset απλά με wipe cache kai dalvik? Αν την βάλω μπορείς να μου πεις πως θα ρυθμίσω τον ήχο από εκεί που λες? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από sifnos1: “Από του γκαλεν στην delevoper πήγα χωρίς factory reset απλά από την recovery έκανα wipe cache & dalvik.. Δεν έχω αλλά πρόβλημα και ότι μπαγκ είχα με του γκαλεν διορθωθηκαν με την delevoper... Δεν ξέρω τι να υποθέσω.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βοηθα με λίγο με τα bugs , δεν ακούω τα ίδια και από άλλους.. Που ακριβώς είχες πρόβλημα , να το τσεκαρω κι εγώ ..” Καλησπέρα! Ειχα θέμα με την ένταση ήχου.. Πχ οταν έβλεπα ένα β…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από sifnos1: “. Διορθώνεται κάπως? Να δοκιμάσω την stable? Με του galen είχα πολύ καλύτερο σήμα αλλά είχα αλλά μικρο προβλήματα... ” Για να πας σε Stable θα πρέπει να κάνεις Factory reset Να χάσεις δηλαδή τα πάντα... Αν είσαι διαθετημένος τότε είναι οκ Από την άλλη δοκίμασε να μπεις Recovery και να κάνεις wipe το cache & το dalvik cache και μετά reboot να δεις αν έφτιαξε. Κάποτε συμβαίνουν αυτά και με ένα απλό wipe φτιάχνουν. Με τα wipes που ανάφερα δεν θα χάσει…
-
Καλησπέρα παιδιά είχα την ρομ του γκαλεν και πέρασα χθες την gtv developer την δική μας όλα καλά αλλά έχω μεγάλο θέμα με το σήμα τόσο του wi fi όσο και με το σήμα του τηλεφώνου.. Η μέρα με την νύχτα... Διορθώνεται κάπως? Να δοκιμάσω την stable? Με του galen είχα πολύ καλύτερο σήμα αλλά είχα αλλά μικρο προβλήματα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρουσίαση του Mi Band 2
ΜήνυμαΣτις κλείσεις μπορούμε να απαντήσουμε και από το mi band? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα έβαλα την ρομ του γκαλεν πρόσφατα αλλά δεν βρίσκω την εφαρμογή για την yi camera να την διαχειριστω.. Ούτε το έξυπνο σπίτι.. Το κατεβάζω από κάπου? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαμε κοβει στο 50% και μου λεει οτι δεν ειμαι συνδεδεμενος απο τον λογαριασμο ξεκλειδωματος...δεν ισχύει αυτο.. μαλλον φταιει οτι εχω miui 7 stable etsi ηρθε το κινητο opote κατεβαζω την delevoper κινας..
-
Μήνυμαμου ηρθε μυνημα τωρα ξελειδωσα μετα απο 2.5 μερες!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amigagr: “@ sifnos1: η σταση σου ειναι αντιθετη με την συμβουλη (παρατηρηση;) της υπογραφης σου! χαλαρωσε και απολαυσε τη διαδικασια. δεν μπορεις να φανταστεις τι βαρεμαρα ειναι ΜΕΤΑ που θα ξεκλειδωσεις τον bootloader. ολη η γλύκα ειναι στη διαδικασια. ;)” Απλά η συγκεκριμένη υπογραφή είναι εύκολο να την λες δύσκολη στη υλοποίηση... Για αυτό την έγραψα να την βλέπω κιόλας! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από flowin_through: “Ήτανε 15-30 μέρες, τώρα έχει μειωθεί..” Α οκ.. Τζάμπα δηλαδή μπαίνω κάθε μία ώρα μπας και ξεκλειδώσει.. Πόσο έχει μειωθεί δηλαδή? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμακαλησπερα παιδια !εχω κανει απο προχθες το βραδυ αιτηση για ξεκλειδωμα αλλα δεν εχω ξακλειδωθει ακόμη ...ποσο ειναι περιπου ο μεσος ορος αναμονης ?48 ωρες εχουν περασει...
-
Παράθεση από geoanto555: “Καταρχήν δεν θα σου ξεκλειδώσει καμία χιαόμι το τηλέφωνο. Μόνος σου θα το κάνεις και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να βάλεις developer rom πρώτα. Κάθε φορά που θα αλλάζεις ρομ λοιπον θα χάνεις ότι έχεις. ” Παράθεση από geoanto555: “Καταρχήν δεν θα σου ξεκλειδώσει καμία χιαόμι το τηλέφωνο. Μόνος σου θα το κάνεις και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να βάλεις developer rom πρώτα. Κάθε φορά που θα αλλάζεις ρομ λοιπον θα χάνεις ότι έχεις βάλει. ” εχω κανει απο προχθες το αίτημα αλλα μ…
-
παιδια ειμαι στην αναμονη για την έγκριση απο την χιαομι να μου ξεκλειδωσε το τηλεφωνο..ειμαι με την stable γλοβαλ 7.1 θελω να μαθω αν περασω εφαρμογες στο κινητο μου ετσι οπως ειμαι τωρα μετα που θα φλασαρω για πρωτη φορα την ελληνικη ρομ θα τα χασω παλι ολα?δηλαδη αν περασω απο τωρα μετα θα ξανα κανω την ιδια δουλεια η οι εφαρμογες και γενικα οι ρυθμισεις δεν χανονται οταν φλασαρω νεα ρομ ελληνικη?
-
Παράθεση από NasDriver: “Τότε κοίτα στην οθόνη της συσκευής να κάνεις αποδοχή την σύνδεση που ζητάει το mi pc suite με την συσκευή:) ” ειμαι συνδεδεμενος ως συσκευη για πολυμεσα ,βλεπω το τηλεφωνο και τα αρχεια του κανονικα εχω ενεργοποίηση και την λειτουργεια ως προγραματιστης αλλα δεν μπορω να κανω setup..παιζει ρολο που δεν με εχει ξεκλειδωσει ακομη η xiaomi??τα εχω βρει σκουρα εδω
-
Παράθεση από NasDriver: “Τότε κοίτα στην οθόνη της συσκευής να κάνεις αποδοχή την σύνδεση που ζητάει το mi pc suite με την συσκευή:ειμαι συνδεδεμενος ως συσκευη για πολυμεσα ,βλεπω το τηλεφωνο και τα αρχεια του κανονικα εχω ενεργοποίηση και την λειτουργεια ως προγραματιστης αλλα δεν μπορω να κανω setup..παιζει ρολο που δεν με εχει ξεκλειδωσει ακομη η xiaomi??τα εχω βρει σκουρα εδω... ”