Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 253.

• παιδια την βοηθεια σας δεν μπορω να κανω setup το miphone ωστε να περασω για πρωτη φορα ελληνικη ρομ ..μου τη νκοβει στη μεση και μου βγαζει μυνημα please chehc this steps klp klp launch setting applicasion...switch to complete setting page..enter storage item..select usb conection from menu..check media device from menu.τι να κανω??

• Παράθεση από lallasgr: “βρε αφού στα έχω τα βήματα. Αν έχει official dev προχωράς για ξεκλείδωμα. Αν έχει unofficial πρέπει να κάνει και το βήμα 1! ” οκ!τωρα το επιασα!sorry!!

• ok!τωρα το καταλαβα!

• Παράθεση από lallasgr: “Ναι! Για το βήμα 1 δεν χρειάζεσαι ξεκλείδωτο bl ” σε ευχαριστω πολυ..εκανα την διαδικασία με το λογαριασμο mi μου ηρθε ο κωδικως με sms ολα οκ..τωρα περιμενω..θα μου ερθει καπου μυνημα μετα απο 1-2 μερες αν καταλαβα καλα ?πως προχωρώ μετα ??

• Παράθεση από lallasgr: “@sifnos1 Βήμα 1: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Αν έρεθει με official developer και είσαι σίγουρος για αυτό πας απευθείας στο Βήμα 2 Βήμα 2: Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Ξεκλείδωμα του Bootloader. Βήμα 3: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) ” σε ευχαριστω πολυ.επειδη αυτη την στιγμη ειμαι χωρις τηλεφωνο και αρα με κομμενα χερια οπως…

• καλησπερα παιδια προκειτε να παραλαβω αυριο το note 3 pro με αγγλοκινεζικη ρομ ..ειμαι κατοχος ενως mi3 τωρα επειδη διαβαζω διαβαζω και δεν βγαζω ακρη την βοηθεια σας παρακαλω ποια βηματα πρεπει να κανω για να περασω την ρομ του gkalen? θα πρεπει να συνδεθω στο mi λογαριασμο και πως θα ζητησω ξεκλειδωμα ?υπαρχει καποθ οδηγος? στο μι3 οταν ειχε ερθει θυμαμαι με αγγλοκινεζικη ρομ το μονο που εκανα ηταν να συνθεθω με το λαπτοπ να μπω στη συσκευη και να περασω σε ενα φακελο ρομ την ελληνικη ρομ και …

• Βοηθεια για αγορα mi5

sifnos1 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

σας ευχαριστω παιδια!κατελιξα στο note 3 pro ...

• Παράθεση από lallasgr: “Αν προτιμάς την μεγαλύτερη οθόνη και σε βολεύει για διάβασμα και ίντερνετ πήγαινε απευθείας για το Redmi Note 3 Pro!! To Mi Max το σκέφτεσαι καθόλου μιας και η τιμή είναι νορμάλ ή όχι?? ” σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση !νωμιζω παρα ειναι μεγαλο το μαχ!απο τα λιγα που διαβασα και εγω και επειδη ειναι εργαλειο το τηλ διαβαζω μαιλ και κλπ μαλλον θα παω για το note !πηστευω ειναι σε τελεια τιμη για αυτα που κανει!!

• καλημερα παιδια!την αποψη σας θελω ειμαι αναμεσα σε note 3 pro 3/32 kai mi5 αξιζει να δωσω τα 120 ευρω παρα πανω για το μι5 η να παρω το note 3 pro που ειναι και μεγαλητερο και εχει καλυτερη μπαταρια!ευχαριστω πολυ!εχω το μι3 τωρα..

• Βοηθεια για αγορα mi5

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@sifnos1 δεν έχεις πολλές επιλογές. Την προηγούμενη βδομάδα που κοίταγα εγω για κάτι άλλο δεν βρήκα κανένα Xiaomi διαθεσιμο Τωρα υπάρχει αυτή => 3GB/32GB - Xiaomi Redmi Note 3 PRO - EU Warehouse Αλλά για πόσο ακόμα??? ” σε ευχαριστω...αξειζει το note 3 pro?

• Βοηθεια για αγορα mi5

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@sifnos1 ρίξε μια ματιά αλλά δεν νομίζω να βρείς το Mi5 σε κάποιο από τα γνωστά κινεζομαγαζα. Εχουν μονάχα άλλες μάρκες και σίγουρα πολύ υποδεέστερα του Mi5 ” σε ευχαριστω πολυ..τι θα πρωτεινες για αμεση αγορα απο ευρωπαικη αποθηκη κοντα στα 300 ευρω για χιαομι παντα?σε ευχαριστω και παλι..

• Βοηθεια για αγορα mi5

Μήνυμα

καλησπερα παιδια μετα απο 2.5 χρονια με το mi3 πριν λιγο με αφησε ..σκεφτωμαι το mi5 λοιπον δεν μπορω να περιμενω 15-20 μερες διοτι δεν εχω αλλο τηλεφωνο να κανω την δουλεια μου οποτε παω σε ευρωπαικο μαγαζι Παράθεση από sifnos1: “καλησπερα παιδια μετα απο 2.5 χρονια με το μι3 με αφησε πριν λιγο...σκεφτωμαι το μι5 ..το χρειαζομαι αμεσα οποτε θα το ψαξω απο ευρωπαικη αποθυκη..θελω το 3ραμ/32 πρεπει να προσεξω κατι ?βγενει με διαοφορτικοθς επεξεργαστες η κατι αλλο που θελει προσοχη?αξειζει η αγωρα…

• Βοηθεια για αγορα mi5

Μήνυμα

καλησπερα παιδια μετα απο 2.5 χρονια με το μι3 με αφησε πριν λιγο...σκεφτωμαι το μι5 ..το χρειαζομαι αμεσα οποτε θα το ψαξω απο ευρωπαικη αποθυκη..θελω το 3ραμ/32 πρεπει να προσεξω κατι ?βγενει με διαοφορτικοθς επεξεργαστες η κατι αλλο που θελει προσοχη?αξειζει η αγωρα του η πρωτεινετε κατι αλλο στα ιδια χρηματα?ευχαριστω πολυ

• Απ: RE:

sifnos1 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@sifnos1 τσεκαρα το link και σε πηγαινει για να διαλέξεις αυτην => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-miui-hellas-tar-gz/ ή αυτήν => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ble-V7-2-8-0-twrp-GR-tgz/” Οκ ίσως φταίει που είμαι από κινητό και χρησιμοποιώ Tapatalk...

• Το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς πλέον μόνο εμείς στην Ελλάδα την ονομάζουμε σκοπιά ή φυρομ όλος ο υπόλοιπος πλανήτης δυστυχώς Μακεδονία την λέει και την ξέρει.. Το θέμα της ονομασίας έχει χαθεί μια για πάντα.

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Γ) Αν δεν δοκιμάσεις τον σύνδεσμο πως θα δεις που σε οδηγεί?? Β) Αν το να πας απο KK σε MM είναι καλό κριτήριο τότε προχώρα.. Α) Οι περισσότεροι οδηγοί για καθαρή εγκατάσταση με MiFlash (δες Redmi Note 2) κανουν και για την περίπτωση σου. Καλη επιτυχία” Ναι συγνώμη για τα ερωτηματικά.. Ο σύνδεσμο με πηγαίνει σε παιχνίδι για το Google..

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Χρειάζεσαι fastboot drivers + MiFlash + μια εκ των δύο fastboot rom που βρισκονται εδω => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6036-FastBoot-ROM/#files” Α) Υπάρχει κάπου οδηγός να μην σας ζαλιζω? Β)υπάρχει κάτι καινούργιο σε αυτές τις τελευταίες σε σχέση με του Ιανουαρίου που έχω ξεμείνει εγώ ώστε να άξιζε ο κόπος για όλο αυτό? Γ) ο σύνδεσμος που μου έδωσες με πηγαίνει στο να παίξω ένα παιχνίδι της Google στο GOOGLE map??

• Απ: xiaomi mi3

Μήνυμα

Ευχαριστώ παιδιά! Τελικά ναι έχω active 1 & 2 οπότε τι χρειάζεται επιπλέον από το κλασικό που έκανα μέχρι πρότινος να αντιγράφω την ρομ στο φάκελο download rom και από εκεί να την τρέχω?

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@sifnos1 αν εχεις Active1 & Active2 στο κινητό σου τοτε ετοιμάσου για καθαρή εγκατάσταση μέσω φλασαρίσματος ελληνικής fastboot γιατι πλέον η συσκευή σου έχει ΜΜ και αυτη απαιτεί ενοποίηση των partition της συσκευής ..” Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... Πως θα δω /είμαι σίγουρος δεν έχω active 1 & 2 διότι δεν θυμάμαι αν δημιούργησα δεύτερο partition?

• Απ: xiaomi mi3

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα επειδή έχω να κάνω καιρό αναβάθμιση και να μπω να δω στο φόρουμ τι παίζει μπήκα πριν λίγο και τα ψιλο έχασα με τις αναβαθμίσεις.. Είμαι με την ελληνική MIUI 7,,,6.1.7 developer .. Τη έχει αλλάξει από τότε? Λίγο τα φώτα σας διότι κόλλησα.. Ευχαριστώ πολύ.