Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 253.

• Απ: battery drain

sifnos1 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παιδιά καλημέρα η μπαταρία του mi 3 μου έκλεισε 2 χρόνια και τα φτύνει.. Από που αγοράζω καινούργια έχει κανείς καμία ιδέα?

• XIAOMI MI 4S Qualcomm Snapdragon 808 1.8GHz Hexa Core 5.0 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool φερτε το!

• παιδια εχω σοβαρο θεμα με το νεο ρουτερ. καταρχήν εχω παρα πολες στιγμιαίες αποσυνδεσεις. εκνευριστικες... παω να ανοοιξω μια σελιδα απο το λαπτοπ αργει παρα πολυ να ανοιξει την σελιδα .οταν παω να ανοιξω νεα σελιδα η κανω ριφρες μου λεει οτι δεν εχω συνδέση.. ξανακανω ριφρες και μπορει να ανοίξει κανονικα...αλλες φορες εχω συνδεση στο κινητο και δεν εχει το λαπτοπ και αντιστροφα...αποσυνδεω το μι ροθτερ και ανοιγω το wlan του zte και ολα ενταξει..ταχυτιτα ιντερνετ εχω 13-14 αλλα με σκαμπανεβασμ…

• παιδια πια ειναι η εφαρμογη για να βλεπω απο το λαπτοπ (windows) τι δειχνει η καμερα?

• τα κατάφερα τελικα εστειλα προσκληση και ολα οκ!μερικες ερωτήσεις ακομη!απο το smart home πως μπορω να κανω τα κινεζικα στις ρυθμισεις αγγλικα να βγαζω ακρη??διοτι απο την εφαρμογη τις καμερας την κανονικη δεν μπορει να συνεργαστει και το δευτερο τηλεφωνο..μονο απο στο smart home γινεται..διοτι προσπαθω να κανω την εικονα hd αλλα δεν μπορω με τα κινεζικα στο smart home...ευχαριστω γιατρε για την βοηθεια!!

• Παράθεση από maddoctor: “Πως συνδέεις router με modem, ενσύρματα ή ασύρματα!? Υπόψιν το xiaomi δεν συνδέεται απευθείας με τον οτε. ” τα καταφερα το προβλημα και η ταλαιπωρια μου ηταν απο ρυθμισεις που ειχαν γινει στο zte tou ote σε σχεσι με το cosmote τελειο σημα.μιλησα με εξηπ πελατων και καναμε επαναφορα και ολα οκ τωρα ειμαι επιτελους με το χιαομι ρουτερ...τωρα μενει να βαλω μια στατικη ip στην καμερα yi που πηρα σημερα..ξερει καπως πως γινετε?απο το royter μας η απο του οτε πρεπει να γινει?

• Παράθεση από maddoctor: “Ψάξτο λιγάκι μέσα στα μενού.... ” στο μενου τις εφαρμογης της καμερας λες?

• Παράθεση από maddoctor: “Έτρεξες την εφαρμογή!? Επιλεγεις αρχικό σετάρισμα και η εφαρμογή τα κάνει όλα! Εσύ τα βλέπεις και στα ελληνικά....εγώ που τα έκανα τότε όλα στα κινέζικα! ” τα καταφερα... νομιζω δηλαδη..το προβλημα ειναι οτι οταν απενεργοποιω το wlan απο το ρουτερ του οτε δεν δουλεευει ουτε το mi router..εγω δεν θελω να ειναι και τα 2 ασυρματα?πως γινεται και το βασικο ακομη δεν μπορω να μπω στο μενου του mi router απο το 192.186 κλπ κλπ..πως κανω τις ρυθμισεις αυτες?

• ρε παιδια το μενου στο 192.168.31.1 δεν υπαρχει μου λεει δεν ειναι δυνατη η σθνδεση..πως μπηκατε εσεις δεν ξερω...

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sifnos1: “ρε παιδια δεν μπορώ να συγχρονίσω και τα 2 κινητα (μι3 +μι4 )συνδεω το ενα χανω το αλλο και ξανα ...τι πρεπει να κανω? ” Έχουν και τα δύο τον ίδιο λογαριασμό mi!? Αν όχι, πρέπει να στειλεις πρόσκληση στον άλλο λογαριασμό. ” πως στελνω προσκληση?

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sifnos1: “εχω απογοητευτεί τελειως ουτε την καμερα μπορω να ρυθμισω σωστα ουτε το ρουτερ .καταρχιν με το κινητο μεσω εφαρμογης βρισκει το ρουτερ αλλα οταν παω να κανω εισαγωγη δεν μπορω να συνδεθω με τον λαγαριασμο μου ..υπαρχει καποιος οδηγος που να λεει που συνδεω τα καλωδια στο ρουτερ κλπ δεν βγαζω ακρι δυστυχως.. ” Δες από τις ρυθμίσεις, στις επιλογές της εφαρμογής miwifi, εάν είναι πράσινο για τον mi λογαριασμό (ρυθμίσεις-εφαρμογές-miwifi-διαχείριση δικ…

• εχω απογοητευτεί τελειως ουτε την καμερα μπορω να ρυθμισω σωστα ουτε το ρουτερ .καταρχιν με το κινητο μεσω εφαρμογης βρισκει το ρουτερ αλλα οταν παω να κανω εισαγωγη δεν μπορω να συνδεθω με τον λαγαριασμο μου ..υπαρχει καποιος οδηγος που να λεει που συνδεω τα καλωδια στο ρουτερ κλπ δεν βγαζω ακρι δυστυχως..

• ρε παιδια δεν μπορώ να συγχρονίσω και τα 2 κινητα (μι3 +μι4 )συνδεω το ενα χανω το αλλο και ξανα ...τι πρεπει να κανω?

• καλημερα μολις παρελαβα την καμερα μαζι με το μινι ρουτερ..ηθελα να ρωτησω εκτος απο την εφαρμογη εξυπνο σπιτι που υπαρχει στην ελληνικη μας ρομ κατεβαζω κατι αλλο απο εφαρμογη?εχω 2 τηλεφωνα ενα μι3 και ενα μι4 το 4 συνδέθηκε αλλα η εφαρμογη ειναι στα κινεζικα μο μι3 δεν συνδέεται ..μπορω να συνδεσω 2 τηλεφωνα και ας μην ειναι ταυτοχρονα?γιατι εκλεισα το μι4 και πηγα να σθνδεσω το 3 αλλα παλι δεν συνδεεται...

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sifnos1: “καλημερα στο φορουμ μολις παρελαβα το ρουτερ αλλα εχω 2 ερωτησεις πρωτον δεν εχει θυρα usb για σκληρο δισκο και δευτερον δεν μου ηρθε στο κουτι που βλεπω στην φωτο το κλασικο της xiaomi το χρωμα του ξυλου αλλα σε λευκο κουτι..ειναι fake? ” Καλορίζικο. Λογικό εάν πήρες αυτό -> Xiaomi Youth Edition D7_1.jpg ” ναι αυτο ειναι...χανω πολλα εκτος απο την συνδεση με σκληρο?για εγκατασταση ακολουθώ τις ιδιες οδηγίες?ευχαριστω..

• καλημερα στο φορουμ μολις παρελαβα το ρουτερ αλλα εχω 2 ερωτησεις πρωτον δεν εχει θυρα usb για σκληρο δισκο και δευτερον δεν μου ηρθε στο κουτι που βλεπω στην φωτο το κλασικο της xiaomi το χρωμα του ξυλου αλλα σε λευκο κουτι..ειναι fake?

• μπορει καποιος γνωστης να μου πει με τι ταχυδρομειο ειναι το δεμα αυτο?RN113779171MY τι ειναι το my πρωτη φορα το βλεπω..

• Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από sifnos1: “παιδια η εφαρμογη τηλεχειρισμος στο mi4 λειπει στην τελευταια ρομ η εγω απλα δεν την βλεπω?αν λειπει την κατεβαζω απο καπου?” Κατέβασε την εφαρμογή απο εδω: IR Blaster App - MI Remote 4.5 [English] - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum Εχουν βγαλει και 4,7 εκδοση πλήρως Αγγλική αλλα σε εμενα δεν δούλεψε καλα πολλές συσκευές δεν τις έβρισκε οπως η 4.5” σε ευχαριστω!μια χαρα δουλεψε σε μενα!

• παιδια η εφαρμογη τηλεχειρισμος στο mi4 λειπει στην τελευταια ρομ η εγω απλα δεν την βλεπω?αν λειπει την κατεβαζω απο καπου?

• Παράθεση από MIUI_ART: “sifnos1 Σου μάζεψα λιγάκι το μήνυμα για να μπορεί κάποιος να το διαβάσει σχετικά εύκολα... ;)” αν μου ελεγες και πως θα ενεργουσες εσυ στη θεση μου θα ηταν τελεια!