Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 253.
-
Την επωνυμία της επιχείρησης merimobile Την Διεύθυνσή της (URL) Tι ακριβώς αγοράσατεmi router +yi camera ip Την ημερομηνία αγοράς 24/9/15 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10)1 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) το προβλημα μου ειναι οτι εκανα την παραγγελεια 24/9 και με τα 2 προιοντα διαθεσιμα. μετα απο 2 μερες ρωταω ποτε θα φυγει η παραγγελεια και μου απαντουν οτι δεν εχω το ρουτερ …
-
Παράθεση από giannisag: “ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! μια ερωτηση...........στις προηγουμενες ρομ οταν λαμβανα μυνημα η κλειστη οθονη αναβε οταν παραλαμβανα μυνημα ενω σε αυτην την ρομ ειδα πως η οθονη παραμενει σβηστη και πρεπει να την ανοιξω για να δω ποιος μου στελνει μυνημα!!! το εχει προσεξει καποιος αλλος????” εμενα το εκανε αυτο στην προηγουμενη ρομ και τωρα στην τελευταία διορθώθηκε !
-
Xiaomi laptop
sifnos1 - - Ο καφενές μας
Μήνυματελικα μετα απο τοσο καιρο εχουμε κανενα νεα νεο για λαπτοπ απο την xiaomi??
-
εβαλα την νεα ρομ σημερα το πρωι και μετα απο καμια ωρα δέχτηκα μια κλιση οπου χτυπουσε κανονικα το κινητο αλλα στην οθονη εμφανιζε κανενα "κουμπι" για να δεχτω την κλιση. φαινόταν μονο το background .τιποτα αλλο.εκανα επανικινηση εκανα κλιση απο το σταθερο παλι τα ιδια.σε πια εφραμογη μπορω να κανω cache κλπ?
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sifnos1: “Παράθεση από maddoctor: “Δεν ξέρω η επίσημη εφαρμογή, αλλιώς έχω μεταφράσει αυτή για windows.” σε ευχαριστω !υπάρχει καπου οδηγος εγκατάστασης για το ρουτερ και την καμερα η απο τις apk του mi wi fi kai εξυπνο σπιτι με οδηγούν βημα βημα??” Για τον ρούτερ στην αρχή αυτού του thread. Για την κάμερα κοιτάς Αυτό ή αυτό το θέμα” τα σεβη μου γιατρε μου!
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sifnos1: “Παιδιά συγνώμη για το εκτός θέματος αλλά ψάχνω να βρω ενα θέμα που να αφορα την κάμερα ip xiaomi yi και δε βρίσκω κάπου. Υπάρχει οδηγός? Σε ποιο μαγαζί μπορώ να την βρω πιο οικονομική? Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2” Αυτό ή αυτό το θέμα!?” σε ευχαριστω πολυ οποτε οτι ερωτηση εχω την κατι εκει.
-
Παιδιά συγνώμη για το εκτός θέματος αλλά ψάχνω να βρω ενα θέμα που να αφορα την κάμερα ip xiaomi yi και δε βρίσκω κάπου. Υπάρχει οδηγός? Σε ποιο μαγαζί μπορώ να την βρω πιο οικονομική? Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από kexas: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από kexas: “Παράθεση από sifnos1: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από sifnos1: “καλησπερα εχω να μπω αρκετο καιρο στο φορουμ εχει γινει κατι με to ota update?? επισης υπαρχει καπου οδηγος πως βαζω στν miui 7 video οταν σε καλει καποιος?” Λόγου serfer Κίνας αν θυμάμαι δεν γίνονται πλέον η αναβαθμίσεις μόνο από το sait. Ολοι την Miui V7 την περάσαμε από πάνω. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-4-cancro-GTV-5-9-11-zip/”…
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠαράθεση από indianos78: “Πάντως αυτή που έχω είναι η miui 7 έτσι; Λογικά δεν θα υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους ε;” εισαι ευχαριστημενος με το note ? κανενα μεταλλιο στο προφιλ θα παρεις?
-
Παράθεση από kexas: “Παράθεση από sifnos1: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από sifnos1: “καλησπερα εχω να μπω αρκετο καιρο στο φορουμ εχει γινει κατι με to ota update?? επισης υπαρχει καπου οδηγος πως βαζω στν miui 7 video οταν σε καλει καποιος?” Λόγου serfer Κίνας αν θυμάμαι δεν γίνονται πλέον η αναβαθμίσεις μόνο από το sait. Ολοι την Miui V7 την περάσαμε από πάνω. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-4-cancro-GTV-5-9-11-zip/” σε ευχαριστω πολυ .την miui 7 exv perasei αλλα εννοούσα οτι εχω δει οτ…
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από sifnos1: “καλησπερα εχω να μπω αρκετο καιρο στο φορουμ εχει γινει κατι με to ota update?? επισης υπαρχει καπου οδηγος πως βαζω στν miui 7 video οταν σε καλει καποιος?” Λόγου serfer Κίνας αν θυμάμαι δεν γίνονται πλέον η αναβαθμίσεις μόνο από το sait. Ολοι την Miui V7 την περάσαμε από πάνω. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-4-cancro-GTV-5-9-11-zip/” σε ευχαριστω πολυ .την miui 7 exv perasei αλλα εννοούσα οτι εχω δει οτι η 7 εχει μια καινοτομια οπου οταν σε καλει…
-
καλησπερα εχω να μπω αρκετο καιρο στο φορουμ εχει γινει κατι με to ota update?? επισης υπαρχει καπου οδηγος πως βαζω στν miui 7 video οταν σε καλει καποιος?
-
Καλημέρα xiaomimides! Έχει παρατήρηση κανένας με την νέα ρομ προβλήματα στις κλήσεις [δεν με ακούνε]? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
γιατι στον ελεγχο νεας ενημερωσεις λεει πως δεν υπαρχει νεα αναβαθμιση στισ αναβαθμισεις ? αρα μονο την κατεβαζουμε και την περναμε με καλοδιο??
-
παιδια μια ερωτηση .τι εχει γινει με τους 160 χαραχτηρες στα ελληνικα με sms της miui???
-
Αγορά Μi4 - Γνήσιο ??
sifnos1 - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαπαιδια ψαχνω για καποιο φιλο ενα mi 4 μαυρο και 64 ...γενικα εχω αρκετο καιρο να μπω στο φορουμ ...εχει αλλαξει κατι με τα τα μαγαζια που ψωνιζαμε απο κινα?δεν μπορω να βρω και μαυρο και 64 καπου..