Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 253.

• Παράθεση από gus7: “Παράθεση από sifnos1: “καλησπερα παιδια υπαρχει δινατοτητα στην ρομ μας απο ρυθμισεις η αλλαγη θεματος να αλλαξουμε τον τροπο αποδοχης/απορριψης της κλησης αντι καθετη κιληση προς τα επανω να γινει οπως ηταν στην miui 5 οριζοντια δεξια/αριστερα η κιληση?διοτι δεν με βοηθαει με την θικη που εχω..??” Φιλε μου βρηκες καποιο θεμα γιατι εχω και εγω αυτο το προβλημα;” να σου πω την αληθεια δεν εψαξα ακομα...

• Παράθεση από monster749: “όλα καλά εκτός από το swiftkey που κράσαρε στην πρώτη επαννεκίνηση κ από τότε αρνήται να δουλέψει” αν δεν δουλεψει με καθαρισμο δεδομενων κανε απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση της εφαρμογης και ολα καλα.

• Παράθεση από vaggelis xania: “Καλησπέρα sifnos1 δοκίμασε το mi sweet red Στάλθηκε από το MI 3W μου” αυτο εχω αλλα αλαζει μονο το ξεκλειδωμα της οθονης..εγω θελω την αλλαγη στην κιληση στις κλησεις..σε ευχαριστω παντως!

• καλησπερα παιδια υπαρχει δινατοτητα στην ρομ μας απο ρυθμισεις η αλλαγη θεματος να αλλαξουμε τον τροπο αποδοχης/απορριψης της κλησης αντι καθετη κιληση προς τα επανω να γινει οπως ηταν στην miui 5 οριζοντια δεξια/αριστερα η κιληση?διοτι δεν με βοηθαει με την θικη που εχω..??

• καλησπερα παιδια .καπου πηρε το ματι μου οτι υπαρχει νεα δηνατοτητα να προγραμματιζουμε το τηλεφωνο μας ποτα να ενεργοποιηθει/απενεργοποιηθει??πως γινεται ακριβως?ευχαριστω πολυ...

• καλημερα ξερω οτι ειμαι εκτος θεματος οποτε ας μεταφερθει στην σωστη ενοτητα!απλα θελω να ρωτησω τι ακριβως ειναι νεα μπαρα που βλεπω στο φορουμ που γραφει mi-bits??

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sifnos1: “δεν μου δουλεει καθολου με την νεα ρομ το swiftkey μου βγαζει συνεχως οτι σταματισε να λειτουργει.ουτε καν στις ρυθμισεις του δεν μπορω να μπω...” Πήγαινε στις Ρυθμίσεις => Εφαρμογές βρες το Swiftkey και κάνε Καθαρισμό δεδομένων” το εκανα αλλα και παλι δεν λειτουργει..και απεγκατασταση -εγκατασταση..τιποτα παλι..δεν το εχω ξαναδει αυτο..ολες οι αλλες εφαρμογες ολλα οκ..το μονο που εκανα προν ηταν να αλλαξω θεμα στο τηλ απο την miui to κατεβασα και τ…

• δεν μου δουλεει καθολου με την νεα ρομ το swiftkey μου βγαζει συνεχως οτι σταματισε να λειτουργει.ουτε καν στις ρυθμισεις του δεν μπορω να μπω...

• προβλημα με υποδοχη usb mi3

sifnos1 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από sifnos1: “ειδα οτι οταν κουνουσα λιγο την υποδοχη εδειχνε οτι φορτιζε.” ίσως να μετακινήθηκε αν χρειασθεί να το πας σε καλό service , Γερμανός κ.λ.π.(άνοιξα την πλάτη , και το έδωσα σε κατάστημα cyta με service ) αλλά θέλει προσοχή στο άνοιγμα , πως ανοίγει αν μπλοκάρει η SIM slot (και Πρόληψη) - αλλαγή οθόνης στο mi3w (στο τρίτο #post ) για service Xiaomi m3w service Service για XIOMI Μετά από πεσιμο κάτω σταματησε να λειτουργεί το μεγαφωνάκι από το ακουστικό …

Μήνυμα

κανενας τιποτα???

Μήνυμα

καλημερα παιδια εχω σοβαρο θεμα με την usb σθνδεση για να φορτισω το τηλεφωνο..χθες το βραδυ το τηλ ειχε 14% και το εβαλα να φορτιζει σημερα το πρωι παω να το παρω βλεπω 0% και ετοιμο να κλεισει..αλαζω καλοδιο -φορτιστη τιποτα.. αλλαζω μπριζα τιποτα..οταν πηγα στις πληροφοριες συσκευης στην μπαταρια ειδα οτι οταν κουνουσα λιγο την υποδοχη εδειχνε οτι φορτιζε..του εβαλα στην υποδοχη σπρει για υγρασια και σκονες αλλα τιποτα..στο λαπτοπ οταν το συνδεω ακουγετε ο ηχος συνδεσης αλλα δεν βρησκει την σ…

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

Μήνυμα

ok σε ευχαριστω...

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Βγάλε την και καθάρισέ την με καθαρό οινόπνευμα με ένα ελαφρά βρεγμένο πανάκι, και ξαναδοκίμασέ την.” βασικα μου ειπε κατι τωρα η γυναικα μου που νομιζω οτι αλλαζει καπω ς τα πραγματα..οτι το ειδε να αναβει μονο του ξαφνικα και εμφανισε το λογοτιπο mi miui τομι δηλαδη ..αρα ειναι σαν να κανει μονο του επανεκινηση?και για αυτο εγω το βρησκω μετα και μου ζηταει το pin???

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτό μοιάζει με καθαρό πρόβλημα sim-Card. Σαν κάποια στιγμή να μην κάνει καλή επαφή στις εσωτερικές επαφές στο slot. Μήπως έχεις βάλει καμμία Micro Sim με αντάπτορα και έχεις αυτό το πρόβλημα ?” οχι εχω την κανικη sim και απο τοτε που την πρωτοεβαλα δεν το ξανα εχω πειραξει...να την βγαλω να καθαρισω τις επαφες?να κανω factory reset κερδιιζω κατι?

Μήνυμα

καλυσπερα σας παιδια εχω το εξης θεμα ειμαι την τελευταια ρομ και μου εχει συμβει 2 φορες απο το απογευμα να χανω το σημα και οταν ξεκλιδωνο το τηλεφωνο να μου ζηταει το πιν..το βαζω και ολα οκ μετα..τι να κανω ?

• δεν εχω κερδισει ποτε μου τιποτα σε κανενα διαγωνισμο....ελπιζω να αλλαξει τωρα!!καλαη τυχη σε εμενα και σε αλλους 4!

• Παράθεση από kinos: “Παράθεση από sifnos1: “Παιδιά καλησπέρα βλέπω μια αισθητή διάφορα προς το χειρότερο στην διάρκεια της μπαταρίας και στο σήμα wi fi με τις 2-3 τελευταίες ρομ.. Το έχει παρατήρηση κάποιος άλλος ή είναι μόνο σε μένα? Καμία ιδέα? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2” καλα εμενα που δεν αντεχει ουτε 20 ωρες χωρις να κανω και τιποτα τι να πω.. lol” εεεε ειπαμε οχι και τοσο χαλια!! fie

• Παιδιά καλησπέρα βλέπω μια αισθητή διάφορα προς το χειρότερο στην διάρκεια της μπαταρίας και στο σήμα wi fi με τις 2-3 τελευταίες ρομ.. Το έχει παρατήρηση κάποιος άλλος ή είναι μόνο σε μένα? Καμία ιδέα? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

• Παράθεση από nnbignick: “να ρωτήσω γιατί ο γρήγορος καθαρισμό μνήμης μεταφέρθηκε στο αριστερό πλήκτρο της συσκευής?” Μπορείς να επαναφέρεις την λειτουργία όπως πριν.Απλά πας στις Ρυθμίσεις => Πλήκτρο => Αρχική οθόνη => Εκκίνηση πρόσφατου πίνακαΚαι φυσικά επιλέγεις Show Menu στο πλήκτρο του Πρόσφατα/Πλήκτρο Μενού miui art το πληκτρο με αριστερα απο το home buton που στην v5 το πατουσαμε και μας πηγαινε απευθειας στις ρυθμισεις μπορουμε απο καπου να το ξανακανουμε να πηγαινει στις ρυθμισεις οπως π…

• με λιγα λογια γινετε η λυψη του αρχειου απο την εφαρμογη του οτα αλλα δεν γινετε το φλας ..με ρωταει ναγινει η εγκατασταση παταω εγκατασταση αλλα τιποτα..