Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 63.
-
mi pad 2 βοηθεια !!! bricked
Μήνυμαδεν ηθελα να προσβαλω κανεναν απο εδω μεσα για αυτο και εσβησα και το μηνυμα. ζηταω συγνωμη. βοηθεια ζητησα και αμεσως (σχεδον) ολη η ομαδα διαχείρισης της κοινοτητας αποκριθηκε . απλα το ολο θεμα εχει μεινει εκει που ηταν τοσο καιρο και ισως πιστευα οτι καποιος θα ηξερε τοσο καιρο κατι μιας και εχουν και αλλοι προβλημα.
-
ΜήνυμαΑπο ότι κατάλαβα δεν είχαμε καμία εξέλιξη. Βρήκα αυτό στο youtube λογικά κάτι αντίστοιχο θα υπάρχει και για το mi pad2 youtube.com/watch?v=HDLV4LdEBHk εχει και αυτο το site Cộng Đồng Mobile Việt | ChoiMobile.VN που φτιάχνει διάφορα κινητά. του έστειλα μήνυμα άλλα δεν έχω πάρει ακόμη απάντηση.αν μπορεί να του στείλει και κάποιος άλλος μπας και μας απαντήσει.
-
ΜήνυμαΜήπως έχουμε κανένα καινούριο ΙNPUT όσον αφορά τα test points του tab ????????
-
ΜήνυμαΤα έχω διαβάσει ta link δυστυχώς όλα αναφέρονται στο mi pad 1 και δεν έχει ίδια μητρική ούτε καν καρτα microSD να πεις να δοκίμαζα το ίδιο.
-
Μήνυμααν ξερουμε τι ταση δινουν μεταξυ τους στις αλλες συσκευες ισως να τα βρω στο pad με το πολυμετρο.
-
ΜήνυμαΠως θα βρούμε τα test points? ύστερα από μια μικρή αναζήτηση στο web δεν βρήκα κάτι!!!!!
-
ΜήνυμαΜαλλον θα παμε για την τελευταία επιλογη γιατι δεν εγινε τιποτα με τους drivers. Παλι δεν αναγνωριστηκε το pad το εκανα παρα πολλές φορές. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 0011ccd5ad83e9fa0e87bc9f359b4bc9.jpg 822cb9002e21426f439c46680a0c6895.jpg2c442b4bb880e306c5b6f1c948275bb7.jpg
-
ΜήνυμαΧίλια ευχαριστώ για την απάντηση θα το δοκιμασω και θα σας πω. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤελικά ούτε πάλι το αναγνώρισε με την τάση της μπαταρίας στα 3,6. οταν το βαζω να φορτίσει, φορτίζει κανονικά και ας μην ανάβει το λαμπάκι. ακόμη τίποτα δυστυχώς...............
-
ΜήνυμαΝαι το έχω ανοίξει και έχω αποσυνδέσει την μπαταρία από την μητρική και της κάνω εκφορτιση. οκ στα 3,6 θα την σταματήσω και μετά θα δοκιμάσω πάλι στον υπολογιστή αν το αναγνωρισει.
-
Μήνυμαμηπως γνωριζει καποιος ποσο πρεπει να πεσει η ταση της μπαταριας ωστε να μπορει να φορτισει με ασφαλεια.3,7v η πιο κατω?αυτη την στιγμη ειναι 3,94v και ξεκινησε απο 4,10v εφτιαξα ενα συστημα εκφορτισης της μπαταριας και δουλευει ομαλα και ωραια.
-
Μήνυμααρα να το βγαλω απο την φορτιση και να περιμενω να ξεφορτισει?οκ θα το δοκιμασω και αυτο εξαλου δεν εχω τιποτα αλλο να κανω προς το παρον. αν βρειτε τιποτα καινουριο παρακαλω ενημερωστε με!
-
ΜήνυμαΟχι δεν υπάρχει καμια ενδειξη στην διαχειριση συσκευων. κατι αντιστοιχο που εψαξα λιγο για το mipad 1 με ενα γεφυρωμα στην καρτα μνημης μπορουσε να το αναγνωρισει ο υπολογιστης. δυστυχως το 2 δεν εχει sd και δεν εχει κανει καποιος κατι αντιστοιχο τουλαχιστον απο οσα βρηκα εγω.και βρισκομαι σε αδιεξοδο αυτη την στιγμη.ελπιζω να μην παει τζαμπα η συσκευη! mipad 1 unbrick : MiPAD is dead(brick) | Page 3 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
-
ΜήνυμαΝαι δυστυχώς τωρα δεν μπορω να κανω κατι απο αυτα δεν. Δεν κανει τιποτα η συσκευή. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Υστερα απο βλακεια μου κατα την διαρκεια flashariσματος νεας rom εβγαλα το usb. η συσκευη εμπαινε recovery και fastboot mode . συνεχιστηκε ομως η βλακεια και εκανα wipe all. η συσκευη εκλεισε και δεν ανοιξε ποτε , ο υπολογιστης δεν το αναγνωριζει δεν αναβει λαμπακι οτι φορτιζει αν και εχει μπαταρια 4,15v ταση μετρημενη. Δεν μπαινει σε recovery ουτε σε fastboot mode πλεον (dead). yπαρχει καποιος που να γνωριζει αν φτιαχνεται αυτο το προβλημα και πως?ΕΨΑΞΑ οπου μπορουσα αλλα τι…
-
mi band inside
ΜήνυμαΔεν υπαρχει κατι για να κάνεις reset. πιστεύω μονο αν το αφησεις να τελειωσει η μπαταρία η εκτος συνδεσης και ακίνητο πιθανόν για το διάστημα που αναφερει ο zananiro. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mi band inside
Μήνυμαyoutu.be/7TnVeBuRxMQ και για να δειτε καλυτερα ανέβασα ενα βιντεο που δείχνει οτι δουλεύει κανονικά.
-
mi band inside
ΜήνυμαΔεν κατάφερα να το ανοίξω χωρίς να το χαλασω. δεν ξέρω αν γίνεται... είναι πολυ καλα σφραγισμενο με κόλλα. τώρα αν καταφέρεις και το ανοίξεις όμορφα η μπαταρία αλλάζει. δεν ξέρω βέβαια που θα βρείς και αν αξίζει τον κόπο. απλά παίρνεις ένα καινουριο (λόγω χαμηλής σχετικά τιμής). εγω το άνοιξα γιατι ειχε χαλάσει η δόνηση ύστερα απο 3 tesla μαγνητικου πεδιου απο εναν μαγνητικο τομογραφο. Στην αρχη δεν δουλευε καθολου, την επόμενη μερα που ξαναπροσπάθησα δούλευε κανονικά εκτός από την δόνηση. και μ…
-
mi band inside
ΜήνυμαΝα πως είναι μέσα το miband.......