Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

• Καλησπέρα, Εαν δεν είναι το built in app για μουσικής της xiaomi της προκοπής τότε ποιό ; Το ίδιο και για το google music, αλλά θα δοκιμάσω το Poweramp. Σχετικά με τo kernel ενδιαφέρον, διάβασα το άρθρο δεν ήξερα τι ακριβώς κάνει αλλά τώρα έμαθα ; Οπότε υπάρχει τρόπος να αλλάξω kernel ? Για να κάνω το Ασφάλεια/Δικαιώματα/Δικαιώματα root δε χρειάζομαι developer rom ? Γιατί δεν κάνει τίποτα..... Και πάλι όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω το viperFX Μου λέει δεν είμαι root.

• Καλησπέρα παιδιά, Υπάρχει πρόβλημα με το AUX out. Όταν το συνδέω σε κάποιο ηχείο ή ακουσικά είναι πολύ χαμηλή η ένταση. Πήρα νέα φορητά ηχεία jbl 150 ευρώ να το ευχαριστηθώ και μου βγήκε ξυνό . Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως όταν βάλω FM απο το app του mi3 ο ήχος είναι δυνατός, όταν βάλω οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα mp3 (google music, spotify, built in xiaomi app) ο ήχος είναι πολυ΄χαμηλός.. Οπότε και θεώρησα πως ίσως είναι πρόβλημα της ROM. Να ενημερώσω πως στο ipad που έχω τα jbl παίζουν τέλ…

• Mi3-W Developer Rom με Root Permission ?

thanosv - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Ευτυχής κάτοχος του Mi3 και εγώ , το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι με την χαμηλή ένταση του phone speaker στα ringtones και τον ήχο όταν κάνω εγγραφή video. Θέλω να εγκαταστήσω την developer rom αλλά δε ξέρω τι να επιλέξω και απο πού. Ένα παλαιότερο μήνυμα (mi3 root) έχει ενα Link απο admin αλλά δεν λειτουργεί. Θέλω την developer rom για να βάλω το ViPER4Android μπας και διορθωθεί το πρόβλημα με τον ήχο και χρειάζεται root access. Επίσης θα ήθελα να μάθω ποι…