Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• @zt654 Γιατί, πωλείται κάπου στην Ελλάδα; για την 2 μιλάω

• Το φθηνότερο που έχω βρει μέχρι στιγμής από Ευρώπη για να μην παίξει σίγουρα τελωνείο είναι αυτό Xiaomi Mi Scale 2 Báscula Inteligente Bluetooth Miscale Body Fat bascula | eBay 69.95ε + 12ε μεταφορικα ouch

• Mi Scale 2 Photos and Hands On!

p.mi - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Με το Τελωνειο τι παίζει; δεν είναι επικίνδυνο λόγω όγκου και τιμής να το τσακώσουν στο Τελωνειο;

• Γεια σε όλους! Έχω την εξής απορία: Στο gearbest την ζυγαριά 1ης γενιάς την έχει 39.99 USD ενώ την 2ης γενιάς την έχει μόλις 52.89 USD Που είναι η διπλάσια τιμή που λέει το 1ο ποστ/είδηση; Μήπως να είμαι καχύποπτος με το gearbest που την έχει τόσο φθηνά;

• Παράθεση από vpapanik: “Την πήρα από AliExpress 65 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά και ήρθε με DHL σε 4 μέρες ! Είναι τοσο καλή όσο φαίνεται ! Εκτός από το MiFit, περιμένουμε και την υποστήριξη του πολυ καλύτερου openScale για Android. ” Από Ελ. Βενιζέλος σου ήρθε - είχες κάποιο θέμα με το τελωνείο; Ρωτάω γιατί είναι μεγάλο το δέμα. Πάντως την έχει και το gearbest στα $52.89 (+$17.72 μεταφορικά) = $ 70.61 δηλαδή 64 ευρώ. Να προτιμήσω από εκεί; Το aliexpress το φοβάμαι λίγο...