Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 279.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Georgis13: “Καλησπέρα σε όλους. Τις τελευταιες μέρες εχω παρατηρησει οτι ενω ειμαι full σε σημα με 4g oταν με καλουν εμφανιζεται κλειστο το κινητο μου. Επισης δεν μπορω να κανω κλησεις. Αλλαξα μια πιο παλια ρομ ελληνικη και εβαλα την τελευταια fixed σημερα. Εβγαλα και ξαναεβαλα επισης τη σιμ για λιγο δουλεψε και μετα παλι τα ιδια. Καποια συμβουλη? ” Για δοκίμασε να αλλάξεις σε 3G σήμα να δεις αν το κάνει. Μήπως έχεις κανενός είδους φραγή ενεργοποιημένη (είτε …
-
Παράθεση από tragos: “Παράθεση από lak100: “παιδια σε οσους δουλευουν bluetooth ακουστικα σας δειχνει την σταθμη μπαταριας η οχι ” σε Kenzo φαινεται κανονικα η σταθμη της μπαταριας του ακουστικου ” σε μενα γιατι δεν το δειχνει σε redmi note 4 pro? θελει καποια ρυθμιση?
-
παιδια σε οσους δουλευουν bluetooth ακουστικα σας δειχνει την σταθμη μπαταριας η οχι
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Στην Ελλάδα μόνο η cosmote ξεκίνησε σε κάποιες περιοχές δοκιμαστικά την λειτουργία Voice. Οι άλλες εταιρείες κινητής όχι ακόμα.” Εγώ με Vodafone έχω κανονικά HD voice. Το υποστηρίζει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρει κανείς γιατί δεν μου εμφανίζει την μπαταρία του Bluetooth; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
συνεχιζει να μην μου δειχνει την μπαταρια του bluetooth
-
εγω γιατι δεν την ελαβα στο e-mail μου? μηπως υπαρχει καποιο θεμα?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από lak100: “εχει καταφερει κανεις να περιορισει τα wakelocks απο xiaomi framework εχω κλεισει συγχρονισμο απο mi account ” Πόσο awake στο κρατάνε ας πούμε σε μια ημέρα, στο σύνολό τους ? Αν είναι κάτω από τέταρτο δεν αξίζει να ασχολείσαι καν. =============== Ιαν 19th 2017, 2:04pm =============== Παράθεση από netblaster: “Όσον αφορά τον 625 είναι ενα κλικ κάτω απ τον 650 σε θέμα απόδοσης, αλλά υπερτερεί σε κατανάλωση μπαταρίας. Για το μαύρο χρώμα ωραίο μεν, αλλά …
-
εγω σε note 4 pro παρατηρησα πολυ καλητερη δοαρκεια μπαταριας
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από lak100: “Έχω κλείσει τον συγχρονισμό στο mui account Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χμμ. Για τσέκαρε το Πρόγραμμα Εμπειρίας Χρηστών στις επιπρόσθετες ρυθμίσεις -> Ιδιωτικότητα (Privacy), είναι κάτω κάτω. Κλείσε αυτό και τις διαφημίσεις και hard restart. Διαφορετικά θα πρέπει να ψάξεις μέσω κάποιου wakelock detector πόσο χρόνο σε κρατάει "ξύπνιο" αυτό το service ώστε να δούμε αν μπορούμε να το περιορίσουμε.” Τα έκλεισα αυτά που μου…