Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 279.
-
Παράθεση από BanditGR: “ 36 βαθμούς max θα πάει η μπαταρία με τον φορτιστή της Xiaomi. Φυσιολογικό είναι. Από 0-100 κάνει περίπου 2 ώρες, από μεγαλύτερο ποσοστό σαφώς λιγότερο. ” ζεσταινεται πολυ ο φορτιστης και αυτο με φοβιζει εχω εναν samsung που εχει τα ιδια ampere λες ο xiaomi να ειναι καλυτερος?
-
Παράθεση από giannhsmp: “Παράθεση από lak100: “o φορτιστης που δινει η xiaomi ειναι καλος? η να ψαξω να βρω κατι αλλο? ” Μην κάνεις λάθος και τον αλλάξεις. Είναι ταχυφορτιστής και ανά βάλεις άλλον θα καθυστερεί να φορτίση. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τον εβαλα και μεσα σε 5 λεπτα φορτισης ο φορτιστης εκαιγε πραγμα που δεν συμβαινει ουτε με εναν belkin που εχω ουτε με εναν samsung φορτιστη του galaxy s4 που ειναι 2.0Α και ο belking ειναι 2.4Α Απο 20% σε 100% ο belk…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από lak100: “ξερει κανεις αν ο dialer της miui υποστηριζει ταχειες κλησεις? ” 1. Root 2. Εγκατάσταση Xposed Framework. 3. Κατέβασμα και αγορά xMIUI (η αγορά γίνεται ώστε να κρατάει τα settings σε κάθε reboot). 4. Μέσα από το xMIUI -> Phone/Contacts -> Quick Dial -> Enable Quick Dial. 5. Στο ίδιο menu όπως είσαι, κάνεις configure όποιο από τα πλήκτρα του stock dialer γουστάρεις, δίνεις το νούμερο που θες και voila, έχεις quick dial με long press το νούμερο που έκα…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από lak100: “μπορει να μπει xposed framework στο κινητο και πως? δεν μπορω να περασω το adaway υπαρχει καποια διαδικασια? ” Καλησπέρα lak. To adaway, η έκδοση 3.2 τουλάχιστον που έχω περάσει (και) εγώ δεν απαιτεί πλέον το φλασάρισμα xposed framework. Του αρκεί το root access. Αν, ΑΝ λέγω τώρα θέλει να φλασάρεις xposed για άλλους λόγους (πχ για εφαρμογές όπως το Amplify -εξαιρετικά χρήσιμη για το μανατζάρισμα wakelocks- ή το xMiUI) τότε μου το λες να γράψουμε κανά…
-
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από lak100: “μπορει να μπει xposed framework στο κινητο και πως? δεν μπορω να περασω το adaway υπαρχει καποια διαδικασια? ” Πρέπει να είσαι root υποχρεωτικά xiaomi-miui.gr/community/index…E%B5-%CF%84%CE%BF-AdAway/ ” μου λεει η αντιγραφη του αρχειου hosts απετυχε ειμαι ρουτ κανονικα