για μεταβαση απο china developer σε global developer χρειαζεται full wipe? αν ναι μηπως θα ηταν καλυτερα να φλασαρουμε με sp flash tools και οχι μεσω twrp
Παράθεση από netblaster: “Με την έλευση της 6.12.15 έχουμε και την έλευση Official GLOBAL developer για το nikel!!!” Από China σε global θέλει full wipe; Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από netblaster: “Με την έλευση της 6.12.15 έχουμε και την έλευση Official GLOBAL developer για το nikel!!! ” ποια η διαφορα απο την china developer?
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
παιδια θελω να στειλω πισω στο vickmall μια παραγγελια που δεν εχω παραλαβει ακομα γιατι θελω να παρω αλλο τηλεφωνο ξερετε ποια ειναι η διαδικασια? να αρνηθω παραλαβη στο ταχυδρομειο?
Παράθεση από GEORGE13: “Θαναση καλησπέρα είναι μία τιμιοτατη συσκευή αλλά αν είχα ρωτήσει γρηγορότερα εδώ στο φόρουμ ίσως έπαιρνα κ το redmi pro 3/64 δεν το έχω ποτέ μετανιωσει αλλά....τα ερωτήματα είναι για να μαθαίνουμε =============== Δεκ 11th 2016, 7:14pm =============== @Gpat ειδες τα μηνυματα σου; Κ οτι προβλημα εχεις μου λες αρκει να γνωριζω κ μολις παραλαβω την θηκη θα την ανεβασω να την δειτε μια προταση καλη ” και εγω το παρηγγειλα και μετα ειδα οτι το vickmall εβαλε ιδια τιμη το pro κ…
Παράθεση από marilena.ele: “Γεια σας, έχει τύχει σε κανέναν να πηγαινοέρχεται στο Hong Kong; Ή το κινητό μου βρήκε γνωστούς και θέλει να κάτσει εκεί; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25476/ ” δεν μου εχει τυχει περιεργο παντως μηπως θα το στειλουν απο hong kong τελικα?
παραγγελια απο vickmall στις 1/12 εκτυπωση ετικετας παραλαβης στις 4/12 παραλαβη του δεματος απο ταχυδρομειο Σιγκαπουρης στις 8/12 αποστολη στην Ελλαδα στις 11/12 ειναι καλοι χρονοι? γιατι αργησε τοσο το δεμα να παραδοθει στο ταχυδρομειο
ξενερωσα με το vickmall γιατι τωρα ειδα οτι βαλανε το redmi pro 64gb στα 200 δολλαρια οσο πηρα το note 4 pro ειναι κατι που δυστυχως δεν μπορεις να προβλεψεις
πηρα αδεια για ξεκλειδωμα του bootloader τωρα οταν ερθει το κινητο να δοκιμασω να ξεκλειδωσω με την official cn που θα εχει το κινητο η πρεπει να βαλω developer rom? πρεπει να κανω κατι με τους drivers εχω windows 10.1