Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από lak100: “η αναβαθμισεις της developer που ειναι πιο συχνες απαιτουν full wipes? χθες το βραδυ εκανα την διαδικασια για το ξεκλειδωμα ” Πρόσεχε τι wipes θα κάνεις.Μόνο αυτά που αναφέρει ο οδηγός. ” καταλαβα wipe cache και dalvik αν δεν μιλαμε για full wipe σας επρηξα αλλα μπηκα στο νοημα
εχει παραπανω πραγματα οπως αλλες custom στο android? τι παραπνω εχει απο την official? η developer roms κανουν για καθημερινη χρηση η εχουν πολλα bugs ?
επειδη σε οσα τηλεφωνα ειχα στο παρελθον φλασαρα αβερτα θελω να το συνεχισω και με την miui θυμαμαι η πρωτη μου επαφη με miui ηταν στο galaxy s2. sorry για το offtopic τωρα τα updates θα τα περναω με flash μεσω twrp?
εχω σκοπο να παρω το κινητο απο vickmall θελω να ξεκλειδωσω bootloader ποια rom να ζητησω να μου βαλουν για να βαλω Ελληνικα μετα? - Muliti-language ROM - Official Stable Global ROM(OTA update&No Greek Language) - Original CN Rom(Chinese&English)
καλησπερα θελω να παρω απο vickmall το redmi note 4 pro ποια rom να επιλεξω να βλαω την global και να περιμενω να βγουν τα ελληνικα? στην miui δουλευει το xposed framework? γενικως παιζω πολυ με custom roms ξερω οτι θα πρεππει να ξεκλειδωσω bootloader απο xiaomi τι αλλο πρεπει να προσεξω? ευχαριστω Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα θελω να παρω απο vickmall το redmi note 4 pro ποια rom να επιλεξω να βλαω την global και να περιμενω να βγουν τα ελληνικα? στην miui δουλευει το xposed framework? γενικως παιζω πολυ με custom roms ξερω οτι θα πρεππει να ξεκλειδωσω bootloader απο xiaomi τι αλλο πρεπει να προσεξω? ευχαριστω
σε ευχαριστω για την υποδοχη. Τωρα εχεις δικιο εχω siyah kernel που δεν υποστηριζει miui κατεβαζω την 3.4.26 απο το official site το κινεζικο να την αφησω να κατεβει η να περιμενω να ανεβει η δικια μας εκδοση?