Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 279.
-
RE:
lak100 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Το 8 με 20 μέρες κάντο 4 με 40. Όταν παραγγέλνουμε από Κινα παίρνουμε ώς δεδοένο ότι θα αργήσει και υπολογίζουμε γύρω στους 2 μήνες για παράδοση. Τώρα αν είμαστε τυχεροί και παραλάβουμε σε 10-15 μέρες ζάχαρη αλλά δεν είναι κι ο κανόνας ....” Τελικά παρέλαβα σήμερα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από james.: “Εχουν θεματα οι ειδοποιησεις τωρα που απενεργοποιησα τα autostart.Γι αυτο μαλλον ηταν ενεργοποιημενες ολες οι εφαρμογες.” Εγώ έχω κανονικά notifications σε εφαρμογές που έκλεισα το autostart Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από james.: “Παράθεση από lak100: “Παράθεση από tasos17: “Παράθεση από kaplaz: “στο δικο μου poco ολα καλα.Κατι αλλο πρεπει να φταιει στην καταναλωση μπαταριας ” Μήπως έφταιγε ότι για κάποιο λόγο όλες μα όλες οι εφαρμογές ήταν στο Autostart?Edit αν και είδα ότι και άλλος κάνει παράπονα.... Υπάρχει κάποιος τρόπος να τεσταρω την απόδοση της μπαταρίας σε περίπτωση που φταίει η μπαταρία ως εξάρτημα και δεν είναι θέμα λογισμικου. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” τωρα ειδα οτι μου ε…
-
Παράθεση από tasos17: “Παράθεση από kaplaz: “στο δικο μου poco ολα καλα.Κατι αλλο πρεπει να φταιει στην καταναλωση μπαταριας ” Μήπως έφταιγε ότι για κάποιο λόγο όλες μα όλες οι εφαρμογές ήταν στο Autostart? Edit αν και είδα ότι και άλλος κάνει παράπονα.... Υπάρχει κάποιος τρόπος να τεσταρω την απόδοση της μπαταρίας σε περίπτωση που φταίει η μπαταρία ως εξάρτημα και δεν είναι θέμα λογισμικου. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” τωρα ειδα οτι μου ειχε βαλει αυτοματη εναρξη σε πολλες εφαρμογ…
-
σε poco πιαιδεμς μεγαλη καταναλωση μπαταριας σε σχεση με τις προηγουμενες ρομ
-
RE:
lak100 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από akisjes: “Παράθεση από lak100: “παιδια απο 12/6 εχω ενα δεμα στην εξης κατασταση ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ειναι Χ2 nilkin τζαμακια αξιας 15,57 usd επειδη δεν μου εχει ξανατυχει ξερετε ποσο θα παρει? ” Και 10 και 20 ημέρες μπορεί και παραπάνω, ανάλογα με το πόσο φόρτο εργασίας έχουν και πόσα δέματα είναι αυτή την στιγμή σε εκκρεμότητα.Μην ανησυχείς όμως δεν υπάρχει περίπτωση να φορολογηθείς” Με την τύχη μου τα έχω γιατί μου τυχαίνει πρώτη φορά. Λ…
-
σε poco ολα καλα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lak100: “Γρήγορη ερώτηση οι ρομς για Poco είναι China η EU source; ” China Source ;)” Κάπου διάβασα ότι έχουν αργία οι Κινέζοι και δεν έχει τελικά ρομ για την βδομάδα που πέρασε Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γρήγορη ερώτηση οι ρομς για Poco είναι China η EU source; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για Poco πότε να την περιμένουμε; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
lak100 - - Recoveries
Μήνυματι βλετιωσεις εχει για poco η τελευταια εκδοση?
-
σε poco ολα καλα παιδια
-
Πολύ υψηλή κατανάλωση σε Poco Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από amavroudis: “Ναι, αλλά επειδή είναι σε χρήση αδειάζει και αρχίζει να γεμίζει πάλι και αδειάζει και πάλι γεμίζει κτλ... ” εαν το φορτιζω κλειστο?