Παράθεση από amavroudis: “Αυτό το "Το άφηνα το βράδυ στο ρεύμα" Αν μπορείς μη το κάνεις. Και θα είσαι πολύ καλά... ” ερωτηση δεν κοβει το ρευμα το κινητο οταν φορτισει 100%? εχω αυτη την εντυπωση
Παράθεση από Alexis1991: “Γενικά στα χαρακτηριστικά του poco πάντως αναφέρουν ότι υποστηρίζει μέχρι 256gb sd. ” υποστηριζει με βαση τα λεγομενα ενος της sandisk 256gb κατηγοριας Α1 λογω του 845 απ οτι φαινεται ομως υποστηριζει και κατηγορια Α2
πηρα μια καρτα μνημης 256gb sandisk extreme pro αυτη ειναι κατηγοριας Α2η οποια με βαση ενα αρθο απ τον 2/18 δεν υποστηριζεται απο τον 845 οτανν την εβαλα πρωτη φορα δεν την αναγνωριζε καθολου την φορμαρα μεσω pc και παιζει κανονικα απλα τον αναφερω γιατι νομιζα οτι την πατησα
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Dim Max: “Σε Whyred ενώ άνοιξε κανονικά όταν πέρασα το magisk 19.1 κάνει πάλι boot σε recovery. Εκανα εγκαταστση ξανα την ROM κ περασα Magisk 18.1. Aνοιξε κανονικα αλλα στο Magisk manager ελεγε οτι το magisk δεν ειναι εγκατεστημενο ” Να κάνεις και εσύ ότι είπα παραπάνω στον φίλο jimmynet. Γενικά αν έχετε εγκατεστημένα τα εξής module στο Magisk: Dolby Digital Plus, Youtube Vanced, Viper4Android, να τα κάνετε απεγκατάσταση πρωτού βάλετε τη νέα ROM (και μετά μπο…
Παράθεση από amavroudis: “Κατάφερες να μιλήσεις σε airplane mode με ενεργό το vowifi σε wifi;” Δεν γίνεται άρα δεν δουλεύει Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ και καιρό υπάρχει έναbug με την αλλαγή ταπετσαρίας στην οθόνη κλειδώματος. Εάν η αλλαγή γίνει μέσω παρατεταμένου πατήματος σε κενό χώρο στην αρχική οθόνη η ταπετσαρία δεν αλλάζει. Η αλλαγή γίνεται μόνο μέσω του μενού ταπετσαρία στις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από NasDriver: “Που έγινε η αλλαγή ? Βασικά από ποιο μαγαζί το έχεις πάρει ? ” απο Ηλεκτρονικός παράδεισος για έξυπνα δώρα | gadget-shop.gr το πηρα η αλλαγη εγινε απο το τεχνικο τμημα του προμηθευτη τους δεν ξερω ποιος ειναι
Παράθεση από NasDriver: “Όχι, δεν υπάρχει τρόπος, στην ουσία θα το δεις στην πράξη, εάν είναι ίδια η απόδοσής της ” μου ειπαν οτι ειναι γνησια ας εχω καλη πιστη...
Παράθεση από geoanto555: “Ναι εχει... H "προσπάθεια" αποκρυπτογράφησης γίνεται με άλλο τρόπο αλλά δεν επιτρέπει downgrade . Γενικά η αποκρυπτογράφηση στο poco ειναι μια δύσκολη υπόθεση και ακόμη την ψάχνουμε... ” ωραια θα το περασω
το σκρουτζομαγαο που το το πηρα λεει οτι το service θα το αναλαβει το τεχνικο τμημα του προμηθευτη τους και με εχουν ωσει λιγο τα φιδια ρωτησα και περιμενω απαντηση ποιος ακριβως θα κανει το service
Παράθεση από drivth: “Το ίδιο είναι οκ. Παίζει να είναι το πρώτο Poco με αυτό το πρόβλημα. Σέρβις λοιπόν. ” στο miui.com αναφερουν και αλλοι προβλημα ο τελευταιος στις 5/4 μαλλο το προβλημα τωρα εκιναει μετα απο το 6 μηνο χρησης
Παράθεση από drivth: “Φλασαρεις μια fastboot stable ROM μέσω mi flash και επιλέγεις κάτω να κλειδώσει ο bootloader. ” παροτι το διαλεξα δεν κλειδωσε ο bootloader με το mi flash και ετσι το κλειδωσα με εντολες μεσω cmd οριστε και φωτο με το προβλημα της οθονης
Παράθεση από amavroudis: “MIUI ROM for POCO F1 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Ή αν θέλεις fastboot Xiaomi MIUI Official Forum ” τωρα εχω XTRV Developer θα πρεπει να κλειδωσω πρωτα bootloader? η κατευθειαν φλασαρω?
παιδια το κινητο μου εμφανισε πανωσ δεξια στην οθονη μια κιτρινιλα απ οτι ειδα το εχουν και αλλοι το θεμα και λυνεται μονο με αντικατασταση οθονης. για να το στειλω στο Service λεω πρεπει να κλειδωσω bootloader και να περασω την τελευταια stable? που θα την βρω?
παιδια στο play store το poco εμφανιζεται ως pocofone κανονικα οταν μπω ομως στο google account μου το εμφανιζει ως Mi Mix 2S αυτο εχει να κανει με την ρομ?