Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 279.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από Alexaras: “Υπάρχει τελικά λύση για την περάσουμε χωρίς να κρασαρει ο launcher? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παιδιά την λύση την έχουμε κάνει post. Άλλη λύση που να γνωρίζουμε δεν υπάρχει. Δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει ότι συμβαίνει καθώς δεν εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές. Διαγραφή του /data/system/package_cache φαίνεται να λύνει το πρόβλημα τουλάχιστον για την ώρα. ” σε poco ολα ολα οκ κρσαρε η εφαρμογη του καιρου αλλα εσβησα το φακελο…
-
Είναι φυσιολογική η κατανάλωση από kernel και Android;7661db68f4a9598bd3028eab5ed15fe4.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από BanditGR: “Να πούμε και κάτι άλλο εδώ συμπληρωματικό. Όσοι έχουν προβλήματα μετά το φλασάρισμα με κρασαρίσματα εφαρμογών και μετονομασίες σε ονόματα εφαρμογών στον stock launcher του συστήματος θα πρέπει να κάνουν τα εξής για να διορθωθεί η κατάσταση: 1) Να σβήσουν οτιδήποτε υπάρχει μέσα στο φάκελο /data/system/package_cache, είτε μέσω κάποιου file manager (απαιτείται root), είτε μέσα από την εξερεύνηση αρχείων του TWRP. Και reboot. Αυτό θα λύσει τα force close των εφαρμογών. 2) Να …
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
lak100 - - Recoveries
Μήνυματην xtrv 9.1.24 οπως την ειχα στημμενη
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lak100: “ Και με τοfix τα ίδια Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τοτε θα πρέπει να κάνεις factory reset και να περάσεις την. Rom, καθώς δεν δικαιολογούνται τα προβλήματα που αναφέρεις, η να περιμένεις την νέα έκδοση. ;)” Θα περιμένω την νέα έκδοση βαριέμαι το στήσιμο από την αρχή. Πάντως πρώτη φορά αντιμετωπίζω θέμα μετά από φλασαρισμα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lak100: “Δεν ανοίγει καμία εφαρμογή συστήματος όπως τηλέφωνο μουσική επαφές και μάλιστα έχουν αλλάξει όνομα π.χ οι επαφές έγιναν πρόσφατες επαφές ” Κατέβασε το τελευταίο Fix που δώσαμε ξημερώματα σήμερα... ;)” Και με τοfix τα ίδια Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ανοίγει καμία εφαρμογή συστήματος όπως τηλέφωνο μουσική επαφές και μάλιστα έχουν αλλάξει όνομα π.χ οι επαφές έγιναν πρόσφατες επαφές Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εμενα σε poco επιμενουν τα ιδια θεματα
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Καλά μην αγχώνεσαι , απ ότι θυμαμαι δεν έχει internal το bery οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Είδες κάτι περίεργο; ” μετα το restore δεν μπουταρε εμενε στο unblocked καιτω δεν πηγαινε στο powered by android
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Όλα εκτος το internal (αν υπάρχει) Αν βγάλει κάτι σφάλμα απλά το ξετικάρεις. ” εκανα βλακεια πηρα backup τ παντα και εκανα restore τα παντα
-
lak100 - - Recoveries
Μήνυμαοσοι εχουμε tools εκδοση οταν θελουμε να παρουμε backup ολη την ρομ ποια κουτακια τικαρουμε πρεπει να προσεξουμε κατι?
-
εμεις με poco να περιμενουμε την νεα ρομ το Σαββατο? φανταζομαι θα μπορουμε να φλασαρουμε κατευθειαν απο την 9.1.24
-
Και εγω γυρισα στην 9.1.24 δεν δουλευε τιποτα στην καινουρια
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ενημέρωση : Είναι έτοιμες οι νέες XTRV-9.2.15 ROM για τα Mi 5 (Gemini - CN/Xiaomi.eu Source) / RedMi 6 PRO (Sakura) Έγινε Re-Upload των ROM για τα Mi 8 (Dipper) και Poco F1 (Beryllium) Οι σύνδεσμοι για την λήψη τους βρίσκονται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.” Σε Poco παραμένουν τα προβλήματα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
η εφαρμογη του dialer δεν ανοιγει το ιδιο και οι επαφες και η μουσικη και η διαχειρηση αρχειων πλεον το τηλεφωνο δεν ειναι λειτουργικο
-
μπορω να γυρισω στην πρηγουμενη rom?
-
Ούτε τηλέφωνο μπορώ να πάρω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολλά προβλήματα σε poco η πολλές εφαρμογές έχουν αλλάξει όνομα και δεν ανοίγουν βαρανε FCl Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν διαβάσεις 1-2 βαριά 3 σελίδες πίσω θα δεις σίγουρα τις διαφορές. Λοιπον... στο X που ειναι η τελευταία έκδοση σε αυτή τη σειρά(δεν παίρνει κατι αλλο) έχει γινει fix το notch , να φαίνεται δλδ η μπαταρία και η cpu σωστά και προστέθηκαν κάποια αρχεία για την κρυπτογράφηση. Από θέμα κέρνελ δεν έχουμε αλλαγές γτ το συγκεκριμένο είναι από τα λίγα που δεν έκανε κόλπα στην οθόνη. Πριν γράψουμε λοιπον ενα μήνυμα καλά ειναι να ρίχνουμε και μια ματιά τριγύρω.. ” εχεις δικιο αφ…
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΚ Παράθεση από geoanto555: “Ότι δεν λέει tools δεν έχεις εξτρα εργαλεία.. ” και τα 2 λενε tools και το 3.2.3.Χ και το 3.2.3.7 Ποια η διαφορα τους?