Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 279.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “5mb!! Το Χ, είναι γενικό, το 7, είναι ειδικό... ” αρα αν θελω τα εξτρα πρεπει να φλλασαρω το 3.2.3.7?
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από drivth: “Αυτό που έχω παράθεση από πάνω στο ποστ . ” ποια η διαφορα του 3.2.Χ με το .3.2.3.7? το πρωτο ειναι 40mb το δευτερο 35
-
lak100 - - Recoveries
Μήνυμασε poco ποιο απο τα 2 φλασαρουμε και τα 2 αναφερουν notch
-
Παράθεση από giannnis12: “Το έχω δει αλλά δεν το χρησιμοποιώ, αλλά αλλο προγραμματισμένη εκκίνηση και άλλο κλειστό και να χτυπήσει το ξυπνητήρι, εκτός αν το συνδυάζεις ” σε poco το ξυπνητηρι δουλευει με κλειστο τηλεφωνο για την ακριβεια ανοιγει μονο του κανα λεπτο πριν την ωρα που ειναι να χτυπησει
-
παιδια για να εχω ειδοποιησεις απο μια εφαρμογη θα πρεπει η βελτιστοποιηση μπαταριας να ειναι κλειστη για αυτη την εφαρμογη δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει το συστημα. Μιλαω για poco
-
Παράθεση από NasDriver: “Η επιλογή TD-SCDMA είναι για τα δίκτυα της Κίνας, δεν υπάρχει νόημα να το επιλέξεις Αυτά που θέλουμε εμείς είναι τα GSM... ” αρα διαλεγουμε την τεταρτη επιλογη?
-
σε poco ολα καλα
-
lak100 - - Recoveries
Μήνυμαεχει νοημα του φλασαρισμα official twrp?
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από n: “when you are using FBE encryption, since this version of TWRP may not be able to decrypt it. Non-encrypted or FDE encrypted devices should be fine. ” η ρομ του φορουμ ειναι encrypted?
-
lak100 - - Recoveries
Μήνυμαμπορουμε να περασουμε official TWRP σε Poco? εχει θεματα?
-
κανενα νεο για poco?
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΝαι έχει αλλά με επανηλλημμενο πάτημα γίνεται δουλειά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαιδιά σε Poco έχω 3.2.3.1 tools είμαι encrypted; βασικά τι σημαίνει encrypted και τι πλεονεκτήματα έχει; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@lak100 Αυτό με την σύνδεση του File Manager στο Internet είναι Bug από το Source, και πιστεύω να είναι οκ στην νέα έκδοση. Την εφαρμογή του φόρουμ μπορείς να την πάρεις από εδώ => ipap.xiaomihellas.apk ” γιατι εχουμε 2 file managers? και γιατι συνδεεται στο ιντερνετ?
-
Παιδια σε poco μου εμφανιζει μια εφαρμογη με ονομα διαχειρηση αρχειων και αλλη μια που λεγεται file manager η δευτερη απαιτει συνδεση στο ιντερνετ και πλεον οταν την ανοιγω μου γραφει disconnected και δεν ανοιγει καν πρεπει να υπαρχουν και οι 2? Κατι αλλο που θα ηθελα να αναφερω ειναι οτι σε ασχετες στιγμες δεν αναγνωριζεται η καρτα μνημης δεν ξερω αν ειναι bug η οχι παντως με ενα restart στρωνει δεν μου εμφανιζει μηνυμα οτι εγινε unmounted. Εισης δεν εχω την εφαρμογη του φορουμ
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαιδιά ερώτηση σε pocophone μέχρι τώρα είχα twrp 3.2.3.0 τώρα είδα ότι βγήκε το 3.2.3.1 θα πρέπει να φλασαρω ξεχωριστά η εμπεριέχεται στις xtrv;αν όχι θα πρέπει να έχω τό νου μου στο παρών θέμα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
προστεθηκε εφαρμογη e-mail? εχω το aqua mail pro να κανω την αλλαγη η δεν αξιζει? ολα καλα σε poco
-
Σε pocophone είχα FC στις ρυθμίσεις αλλά με το φλασαρισμα του fix.zip έφτιαξε Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από chrispsil: “Κατάφερα να το περάσω αλλά δεν είχα dolby και super.Πήγα τα φλάσαρα από τη ρομ μέσα αλλά δε λειτουργεί το ατμος. ” φλασαρε ξανα σε pocοphone ετσι μου δουλεψε
-
Παράθεση από amavroudis: “Εννοείς τη σμίκρυνση της οθόνης; ” σε προηγουμενες ρομ στις ρυθμισεις πληρης οθονη ιεχε επιλογη για κρηψιμο του nocth που εκανε φλατ το πανω μερος