Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 279.
-
στην ρομ δεν υπαρχει λειτουργια για κρηψιμτου notch?
-
μου ετυχε κατι περιεργο μετα το πρωτο boot το εικονιδιο της μπαταριας ηταν σαν της miui το κλασικο η μπαρα ενεργειας ηταν πρασινη και ειχε και ποσοστο χρειαστηκε να μπω recovery και μετα το reboot επανηλθε το καθετο ασπρο εικονιδιο πως μπορω να επαναφερω το εικονιδιο.Γενικα θα ηθελα οριζοντιο εικονιδιο μπαταριας οπως αυτο στο πρωτο boot
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όσοι έχουν Pocophone F1, μπορούν να δοκιμάσουν το Recovery by @geoanto555 από εδώ => twrp_beryllium_3.2.3-0_miui-hellas_android-9 Είναι μία δοκιμαστική έκδοση και πρέπει να δουλεύει οκ για τις νέες ROM με Android 9 (Pie)... ” το φλασαρα εγω ολα καλα μεχρι τωρα το μονο θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει etended power menu για boot σε recovery και fast boot
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Δεν ξερω αν ειναι bug αλλα σε pocophone an mpei σε sleep το κινητο το wifi ενω ειναι συνδεμενο δεν λειτουργει και κλεισιμο και αβνοιγμα του wifi για να λειτουργησει
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Όχι, κανε φλας και boot και αν δεν μπει πες μου να σου κανω αυτο που είχες. ” δουλεψε χιλια ευχαριστω πατριδα. ερωτηση εμενα γιατι ηταν διαφορετικο απο την στιγμη που το πηρα απο την πρωτη xtrv για το pocophone?
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αυτό το δοκίμασες? ” θα το φλασαρω τωρα πρεπει να κανω κατι πριν φλασαρω?
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ανεβασε το κάπου να στο κάνω.. ” οριστε η φωτο και το link με το recovery που φλασαρα Microsoft OneDrive - Αποκτήστε πρόσβαση σε αρχεία από οπουδήποτε. Δημιουργήστε έγγραφα με το δωρεάν Office Online.
-
lak100 - - Recoveries
Μήνυμαπως μπορω να παρω screenshot απο twrp? το image το βρηκα μεσα στην προηγουμενη xtrv και το φλασαρα μεσω fast boot οπως ελεγε ο οδηγος την καρτα την βλεπει κανονικα το κινητο μονο στο twrp εχω θεμα στο selct storage εμφανιζει εσωτερικο χωρο αποθηκευσης και otg μονο
-
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Τη μνήμη του κινητού τη βλέπει όμως? ” ναι κανονικα βλεπει και ενα otg που λογικα ειναι για συνδεση καλωδιου otg
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
lak100 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαιδιά σε pocophone με twrp 3.2.3 δεν βλέπει την κάρτα μνήμης τι μπορώ να κάνω; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
περαστηκε σε pocophone ολα καλα
-
Παράθεση από vicky295: “Καλησπέρα, Έχω το Pocophone εδω και 5 ημέρες και χτες έπεσε κάτω και ράγισε όλο το πάνω μέρος της οθόνης και με αυτό χάλασε εντελώς η αφή. Τα περισσότερα καταστήματα προφανώς δεν έχουν ακόμα ανταλλακτικά. Γνωρίζετε τί μπορεί να γίνει; Πώς θα ξέρω ότι θα μου το αλλάξουν με γνήσια οθόνη; Στους The Fixers το κοστολόγισαν 90 ευρώ. Ευχαριστω ” εγω το εχω 20 μερες μου επεσε απο το γραφειο στο πλακακι με την οθονη ευτυχως ειχα ενα φθηνο screen protector μεχρι να ερθει το nilkin …
-
-
Poco launcher
lak100 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαμε ενοχλςι που δεν μπορεις να κανεις transparent το app drawer και το τι φυσικα δεν εχει οριζοντιο σκρολαρισμα το καθετο με ενοχλει αφανταστα novalauncher και αγιος ο θεος
-
τελικα με εκ νεου φλασαρισμα παιζουν κανονικα atmos και magisk αλλα το twrp δεν βλεπει την καρτα μνημης μου
-
να ξαναφλασαρω μηπως και εμφανιστουν τα dolby atmos και magisk? edit:φλασαρα ξανα τη ρομ και φανηκαν τα zip το dolby atmos εμφανιζει FC ενω το magisk βγαζει σφαλμα κατα την εγκατασταση στο twrp
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lak100: “που βρισκω το αρχειο? μετα απο καθε ενημερωση πρεπει να ρουταρω εκ νεου? ” Όταν κάνεις εγκατάσταση την απλή XTRV θα πρέπει να σου βάλει χύμα τα zip του Magisk και του Dolby στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου.Μετά από το TWRP απλά τα κάνεις Install... ” ψαχνω και δεν βρισω τιποτα επισης το twrp δεν βλεπει την καρτα μνημης
-
Παράθεση από amavroudis: “Flash μέσω twrp. ” που βρισκω το αρχειο? μετα απο καθε ενημερωση πρεπει να ρουταρω εκ νεου?