Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 382.
-
Αν μπεις στην διαδικασία να το ξαναφτιαξεις, άλλαξε φορτιστή να δούμε τι παίζει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενδεχομένως να είναι ελαττωματικος ο φορτιστής Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@pilopoulos δώσε κανα link του φορτιστη να χουμε το νου μας Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
Μήνυμα@Souits από την εμπειρία σου, την stable πότε θα την έχουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαιδιά, για ποιες συσκευές είναι διαθέσιμη η 8; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@shinig τα κουμπιά "παιζουν" πραγματι,αλλά λειτουργούν τέλεια οπότε who cares Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορεί. Εγω 2 φορές που το έβγαλα μεχρι τώρα τα έβγαλα και τα 2 μαζί Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε εμένα δεν κάνει. Οχι κενά δεν έχει,αλλά δεινοπαθησα να την βγάλω την πρώτη φορά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν το λες και για πλάκα όλο αυτό, αλλά δεν ειναι αυτό το θέμα. Εμένα μου άρεσε η θήκη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπραβο που είχες το κουράγιο να την βάζεις και να την βγάζεις για δοκιμή σήματος. Εγω την βγαζω πολυ δύσκολα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ πτώση στο σήμα δεν παρατήρησα. Εκτός και αν κανω λάθος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk