Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 382.
-
Δεν μπορώ. Του έχω αδυναμία Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@lallasgr έχω αλλη μια ερώτηση. Θεωρώ ότι τωρα δεν μπορείς να με σώσεις, αλλά θα ρωτήσω. Πέρασα ενα nilkin tampered glass χθες και, επειδή μαλακιστηκα κανονικά, έχουν μείνει σε 3-4 σημεία κοκκοι σκόνης που δημιουργουν θέμα. Σωζεται; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιβεβαιωνω ότι δεν κόβει καθόλου τον ηχο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@lallasgr τα κατάφερα τελικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@lallasgr το πλαστικό με το λάστιχο μου φαίνονται ένα σώμα. Ότι πιο δύσκολο έχω αντιμετωπίσει σε σχέση με το κινητό. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οτι και να κανω θα βγει και το καπάκι της μπαταρίας;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αχα. Κάτι τέτοιο σκέφτηκα να κάνω, αλλά δεν ήμουν σίγουρος οτι ειναι ο κανονικός τρόπος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιβεβαιωνω οτι η θήκη είναι πολύ ποιοτική, αλλά δεν μπορώ να την βγάλω με τίποτα. Δεν θέλω να την πιεσω κιόλας μη μου μείνει το καπάκι στο χέρι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@referravag δεν νομίζω τίποτα. ΞΕΡΩ οτι με 100% μπαταρια εγραψε 76400 και με 50% 67500. Και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό απο οτι κατάλαβα από τα σχόλια των υπολοίπων και δεν ευθύνεται η ασταθής συσκευή μου. Για μένα λοιπόν δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Τέλος το off-topic και απο μένα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DrSaG: “Παράθεση από filthydwarf: “μπορεί να μην έχει qc3 ή 2 αλλά με έναν φορτιστή 2Α + δεν φορτίζει και αργά” Δεν έχεις δει τότε φόρτιση με Fast Charging :p Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Εγώ έχω δει, αλλά δεν μου λείπει τόσο αυτό, όσο άλλα πράγματα π.χ. double tap Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχεις 64 Windows ετσι; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το δύσκολο είναι να περάσεις από unofficial σε official. Μετά το να βάλεις την ελληνική είναι το εύκολο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτο δεν λέει κάτι. Και εγω δεν το είχα πειράξει, αλλά ειχε unofficial Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@kyriakos_romanos δεν νομίζω ότι φταίει η xiaomi γι αυτά τα δύο. Μάλλον η unofficial rom φταίει. Μόλις βάλεις την official, για την οποία και μόνο ευθύνεται η xiaomi, πιστεύω ότι θα είναι όλα μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit Μόλις είδα ότι φοράει official