Εμένα πάλι, επειδή το ανέφερες, έπεσε 7500 με την ελληνική σε σχεση με την global. Απο 75200 πηγε 67700 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@jazzu4ia, @referravag αν μπορείτε πείτε μου για πια εφαρμογή πρόκειται γιατί δεν την βρίσκω στο playstore Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@teotok το σεταρισμα δεν ειναι τόσο δύσκολο, όσο φαίνεται. Βέβαια το κινητό, όσο καλό και αν είναι, θα σε απασχολήσει με διάφορα μικροθεματακια και η μετάβαση από την μια rom στην άλλη είναι πολύ πιθανό να κρύβει εκπλήξεις. Αυτό που σίγουρα θα χάσεις είναι αυτή η φοβερή κοινότητα που έχουν δημιουργήσει τα παιδιά εδώ στο forum. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε άλλα post εχω διατυπωσει τις ενστάσεις μου και τα παραπονα μου. Εξάλλου, τι πρέπει να κάνω; Να το πετάξω;; Οσο πάει θα το πάω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να πω και εγώ ενα μειονέκτημα της 7.3.2 ελληνικής που πέρασα προ 1 ώρας. Νομίζω ότι εμφανώς έχω χειρότερο σήμα στην sim με τα δεδομένα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk