Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από hoyas: “Εννοειται οτι κάνουν φανταστική δουλειά. Αναρωτιέμαι, ομως αν θα έχουμε σύντομα αναβάθμιση ή προσωρινά να γυρίσουμε στην global stable ” Αναμένουμε την V7.3.X.X να βγει επίσημα για την συσκευή. Προς το παρόν υπάρχει διαθέσιμη ΜΟΝΟ η V7.2.5.0 στο en.miui.com ;)” 7.2.5 ελληνικη;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοειται οτι κάνουν φανταστική δουλειά. Αναρωτιέμαι, ομως αν θα έχουμε σύντομα αναβάθμιση ή προσωρινά να γυρίσουμε στην global stable Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τα ακουστικά και εγω είχα ενα θέμα. Τα έβαλα και ενω τα έβγαλα ακόμα φαινόταν συνδεδεμένα και ο ήχος δεν αναπαραγόταν μέχρι που έκανα restart Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε καλά δεν είναι μόνο το 4G, που θα δοκιμάσω και στην Ισπανία το καλοκαίρι. Είναι η κάμερα, το θέμα με τα ακουστικα κ.α. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα η ουσία νομίζω είναι να παίρνεις ότι πληρώνεις. Αλλιώς που ειναι το value for money, αφού άλλα υπόσχονται και άλλα σου παρέχουν τελικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@ponaei8anasi όταν λες δεν πιάνει 4G τι ακριβώς εννοείς;; Δεν πιάνεις ταχύτητα 4G ή δεν γράφει 4G;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παιδιά κάθε βδομάδα και κάτι καινούργιο. Σήμερα έβαλα ακουστικά για ραδιόφωνο. Αφού τα έβγαλα ο ήχος δεν αναπαραγεται και όταν αυξομειωνω την ένταση μου δείχνει οτι εχω ακουστικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλλον η ταχύτητα δεν είναι το δυνατό σημείο του κινητού. Πολλοί έχουν εντοπίσει δυσλειτουργια. Τελικά καταλήγω στο ότι πληρώσεις παίρνεις. Λιγο το software, λίγο το jack, λίγο η κεραία, λίγο το ενα, λίγο το άλλο, ορίστε η διαφορά στη τιμή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να ρωτήσω κάτι και εδω. Υπάρχει χρήστης της ελληνικής stable rom που να χρησιμοποιεί το greek caller id; Σε εμένα δεν δουλεύει, ενω με την global stable δούλευε (και με την unofficial δούλευε νομιζω) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk