Παιδιά ρωτάω και εδώ γιατί το άλλο post μάλλον δεν το παρακολουθεί κανείς. Χρησιμοποιεί κάποιος το greek Caller ID με την 7.2.2 ελληνική; Εγώ έχω θέματα, ενώ με την global stable δούλευε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αναβιωνω το θέμα και ρωταω, αν κατάφερε κανείς με Redmi Note 3 pro να το κάνει να δουλέψει το Greek Caller ID γιατί εγώ δεν κατάφερα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η global dev δεν μπορεί να περαστεί έτσι. Αν θέλεις official βάλε την stable, αν θέλεις να μεταβείς στην ελληνική, βάλε την κινέζικη dev Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Angelo. η υποδοχή είναι της πλάκας. Και εγώ όταν βάζω ακουστικά για να ακούσω ραδιόφωνο πιάνει μία στις τρεις. Τις άλλες δύο δεν τα αναγνωρίζει και πρέπει να τα βγάλω και να τα ξαναβάλω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@DrSaG σε καταλαβαίνω και συμφωνώ. Καμιά φορά η υψηλή τιμή καθορίζεται και από παράγοντες εκτός της συσκευής βλ λειτουργικό, after sale service κλπ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Project_P για να καταλάβω και να δω αν έχω και εγώ πρόβλημα. Σε εσένα δεν γράφει καθόλου 4G ή γράφει και δεν πιάνει 4G ταχύτητες; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης καλή ανάσταση και καλό Πάσχα. Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω πρακτική διαφορά, αλλά αυτό θέλει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Project_P σήμερα ήρθα Λάρισα. Απο 8mbps που έπιανα στο σπίτι στη Θεσσαλονίκη και 20mbps που επιασα σε άλλο σημείο της πόλης, εδω έπιασα 42 mbps. Καταλήγω λοιπόν οτι ειναι θεμα δικτυου και οχι συσκευής Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@Project_P όχι απλά μεγάλη. Μιλάμε για άλλο πράγμα εντελώς. Πρέπει να δοκιμάσεις και αλλού ίσως. Εγώ θα δοκιμάσω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk